Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk :KK70:

Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti mi

Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.

Evet ben ben beeeen

Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcaz
Aynenpes etmek yokkk aynen devam

Evet aynen diyet kardeşliği bizimki :KK66:
Olsun canım sağlıklı olsunlarda nasip herşey ..
Motive olmak işin sırrı haklısın hepimiz zorlanıyoruz bazen ama arkadaşlarımızın desteğiyle oluyor İnan ..
Sende vereceksin merak etme ..yalnızca sabır gerekiyor inatçı olmak gerekiyor :KK6:

Insallahhh. Yasim cok genc bu kiloya hic gelmemistimm. Hayatim hep kilolu gecti. Mahfettim hsyatimi :((
Inatciyim budefer.
Olmayan tüm kiyafetlerimi bagisladim. Kilo verip yeni seylerle ödüllendiricem kendimi

aylin90 aylin90 hoşgeldin canım umarım hedefine emin adımlarla ilerlersin :)
Hosbuldum cok tsk ederim insallah

Selam. Kısaca kendimi tanıtıyım ama zamanla tanışıp kaynaşırız inşallah. Ben Döne. Yaşım 35. Ankarada oturuyorum. 1 kızım var 16 aylık, evde ona bakmaktayım, daha sonra kreşe verme planlarım var, iyi bir kreş bulunca tabi. 3.nisanda diyete başladım. 90.9 kg ile başladım şu an 69.4 kiloyum:nazar: İnsülin direnci, tiroid sıkıntısı filan var ama kilo almamdaki asıl sebep nonstop yiyip içmem aslında. Çok iştahlıyımdır:bicak: İştahsıs insanlara hep özeniyorum yaa:kk77:
Evde spor yapıyorum, dışarda yürüyüş yapıyorum. Kitap okurum, müzik dinlerim, genelde 90 ların parçalarını dinlerim radyodan, yeni pop beni sarmıyor pek.
Aradığımız şey evet sadece motivasyon, o olmadan kilo vermeye imkan yok brnce de. Aradığını burada bulabilirsin inşallah sana takımın yararı dokunur canım. Başarılar dilerim. Hedef kilon neydi?

Masallahhh cok gzl vermissin 4 ayda.
Allah bagislasin. Insallah bende vericem.
Hedef kilom... valla simdilik 90. Kemikli oldugumdan bu kilo cok fazla göstermio bende. Önce 90 diyim. Sonra 80 ins

Maşallah @tezbitsin ..60 ları gördün ucundan maşallah :nazar::nazar:
Hemde insülin direnci tiroide rağmen..:nazar::halay:
Haklısın motivasyon çok önemli ..evdede olsak yapıyoruz birşeyler işe yarıyor gerçekten ben bazen hiç çıkamıyorum yeter ki isteyelim değil mi?
Not :Leslie bacı candır :KK48:

Leslie yi burda tanimistimmm ve yapiyordummm. Bilgisayarimdaydi ama su an varmi bilmiorum. Nerden bulabilirim yine. Youtubede varmi ki

Selam canım
Ben berıl
Alm neresindensın
A.slm memnun oldum beril. Münstere yakinim. Sen?

Herkesten bir ricam var. Aktif olabilmem icin HERKES KENDINDEN BAHSEDEBILIRMI bir zahmet

Su sekilde: ( not edicem kolay olsun bnm icin) (eskidende böle yapardim)

Isim
Yas
Nerde yasiyorsun
Nerelisin
Evli bekar cocuklu?
Nezamandan beri rejimdesin
Baslangic kilon simdiki kilon
Boy
Meslek
Yaptigin rejim türü/ismi

Lütfen zahnet olacak :)

Benimki :)

Aylin
27 yas
Almanya münster
Zonguldak/Sinopluyum, esim izmir
Evliyim bir oglum var 4 aylik
168 boy
Mimari cizimciyim
Karatay yapiyorum
118.7kg ile basliyorum

Insallahhh. Yasim cok genc bu kiloya hic gelmemistimm. Hayatim hep kilolu gecti. Mahfettim hsyatimi :KK43:(
Inatciyim budefer.
Olmayan tüm kiyafetlerimi bagisladim. Kilo verip yeni seylerle ödüllendiricem kendimi

Hosbuldum cok tsk ederim insallah

Masallahhh cok gzl vermissin 4 ayda.
Allah bagislasin. Insallah bende vericem.
Hedef kilom... valla simdilik 90. Kemikli oldugumdan bu kilo cok fazla göstermio bende. Önce 90 diyim. Sonra 80 ins

Leslie yi burda tanimistimmm ve yapiyordummm. Bilgisayarimdaydi ama su an varmi bilmiorum. Nerden bulabilirim yine. Youtubede varmi ki

A.slm memnun oldum beril. Münstere yakinim. Sen?
Münih teyim
Ora nere balım

***13. TAKİM 528.ETAP***

berilceee (89,7/87.4/2.3/%2.56)
eliya (77/ 76.7/ 0.3/ %0.39)
kitkurdu (91.6/89.9/-1.7/%1.855)
tezbitsin (70.2/ 69.4/ 0.8/ %1.14)
anderes (63.3/62.2/1.1/%1.74)
zukkum (88.4/ 87.5/ 0.9/ % 1.02)
plasticwoman (105.5/ 105.4/ 0.1/ % 0.09) 9. Takıma transfer olmak istiyor
Bestttt 60.1/59.2 /0.9/%1.50)

13.takım ortalaması: %