- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Tarif var yazarız yine bak deryada yazdı az önce ..
Yeterki sağlıklı olsun![]()
Varda ben normal diyete göre giderken gram veremiyorum bide tatlı yapıp yersem alırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif var yazarız yine bak deryada yazdı az önce ..
Yeterki sağlıklı olsun![]()
@guldanee bu mesaj sanaydıEtme canım bu kadar vermişken yazık emeklerine
Cuma mutluluğumuz herşeye değer![]()
Yok ya bulacağız bir çare dur bakalım şu yeme düzeni bir otursun da ..sorma ben de vallaVarda ben normal diyete göre giderken gram veremiyorum bide tatlı yapıp yersem alırım![]()
O direnç elbet kırılacak merak etme![]()
Slm canim benim bugun alisveris yorgunuyum. Yaz sonu indirimini altust ettim
Yok ya niye atılasın ki olacak bende merak ettim valla ..Ya kırılmadan atılırsam burdan
Hoş gruptan çıkartılsam bilen diyete devam edeceğim![]()
Yok ya niye atılasın ki olacak bende merak ettim valla ..
Dur bakalım herşeyi deneyelim de bir![]()
Kız Ramazan geçeli çok olduHeycanla bekliyorum bence 100 gram bile versem devamı gelecekte neden böyle oluyor anlamadımya bide ben ramazanda kilo verdim 4-5 kilo kadar ondan sonra yediklerime dikkat ettim acaba vucüt kendini korumaya mı aldı hop ne oluyor diyerek
![]()
berilceee bu hafta C cilginkimyaci yı takipteyiz ..sence ne yapalım sen bu işlerin uzmanısın bir bak hele bize neden bu tartı oynamaz ya?
Her yolu deneyeceğiz artık dur bakalımBir el atın bana yakaçamak yapsam da veremesem neyse ama olmuyor işte
![]()
Kız Ramazan geçeli çok olduregl dönemi mi?yolculuk mu?bak kete makarna salatası da yok(onlar anladı
)
Su iyi sporu arttır ama erken yemek işini çözmek lazım işte
Yarın sabah sana chialı puding tarifimi yazıcamBen aktardan aldım canım süte koydum jöle gibi bişi oldu herhalde sahte değil dedim bilmiyorum doğru mu :) tarif bulsam yapıcamda bekliyorum![]()
Şimdiden yedim ben o fındıkları 4 tane çiğ fındık yedim gece gece içim kıyıldıSadece olabilir mi diye şey ettimyolculuğa çok çıktım Sivas düzce ve bursa arasında sporu artıracağım inşallah erken yemek işinide yarın kalkınca 5-6 tane fındık yicem hiç değilse metabolizma çalışsın
![]()
Her yolu deneyeceğiz artık dur bakalımmoralini bozma hemen
Akşam erken yiyorsun sonra bir şey yemiyor musun süt veya meyve filan yesen çok aç jalınca da verilmiyor brn veremiyorum meselaBir el atın bana yakaçamak yapsam da veremesem neyse ama olmuyor işte
![]()
Evet evet birde böyle deneyelim inşallah farkedecekSadece olabilir mi diye şey ettimyolculuğa çok çıktım Sivas düzce ve bursa arasında sporu artıracağım inşallah erken yemek işinide yarın kalkınca 5-6 tane fındık yicem hiç değilse metabolizma çalışsın
![]()
Leslie 3 e geçsenYok moralimi bozmuyorum :)
Siz varken moralimi bozmaya imkan yokiyi ki varsınız
![]()
Bende aynen aç kalınca veremiyorum bende anlamadım benim leptinim yok galibaAkşam erken yiyorsun sonra bir şey yemiyor musun süt veya meyve filan yesen çok aç jalınca da verilmiyor brn veremiyorum mesela