Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

C cilginkimyaci Zeynep bu benim tarif
Chialı muzlu pudingimsi
1 tane olgun muz+1.5 SB Süt+1 YK Kakao bunları blendırdan geçir.
2 YK Chia tohumu ekleyip kaşıkla karıştır. Kuplara veya kaselere koyup buzdolabına koy, 4-5 saat beklesin.
2 kup çıkıyor, 2 si toplam 357 kalori (muza bağlı tabiki de)
Ara öğün olur güzel
İstersen kakao koyma sonradan üstünebtarçın ekersin
Chia sütün muzun içinde ıslandıkça şişiyor jelleşiyor puding gibi

Günaydın kızlar
Dünden berı bıraz hararetliyız
Kızım sözü atmiş ortalık fena
Damatta akraba olunca...
Bana kalsa sorun yok ıyı bıle oldu ama derneğin öbür ucu Urfa yaniii
Ayy ne diyorsun Beril anladım bir şey olduğunu vallaha Nefesi soracaktım
Ama hayırlısı böyleymiş hayatta olur böyle şeylet okulu var genç kız daha neler neler yaşayacak daha canım benim

Kızlar bugün şu kabaklı çorba var ya ondan yapayım diyorum ..akşam hafif olsun diye ..vicdan çorbası mıydı neydi ?biraz fazla kabak almışım bitsin az kaldı :KK48:

Bende de çok kabak var ya koyu yeşil renkli kabaklardan
Geçen mücver yaptım yenmedi yemeğini yaptım yenmedi
Aman ne yapacağımı şaşırdım yaa
Dün ben kabak patlıcan soğan biber az patates az havuç doğradım küp küp ..yağsız kağıt serdim kekik 1 tatlı kaşığı zeytinyağ baharatladım fırında pişirdim ..
Üstüne sarımsaklı domates sos yaptım enfes oldu bir dene istersen ..ya da kabak çoksa doğrayıp domatesli az kavurup dondurucuya koyuyorlar geçen gün öğrendim bende ..fasulyeyi biliyorum ama kabak hiç duymamıştım

Dün ben kabak patlıcan soğan biber az patates az havuç doğradım küp küp ..yağsız kağıt serdim kekik 1 tatlı kaşığı zeytinyağ baharatladım fırında pişirdim ..
Üstüne sarımsaklı domates sos yaptım enfes oldu bir dene istersen ..ya da kabak çoksa doğrayıp domatesli az kavurup dondurucuya koyuyorlar geçen gün öğrendim bende ..fasulyeyi biliyorum ama kabak hiç duymamıştım
Yarısını fırında yapiyim yarısını dolaba atıyım o zaman ziyan olmasın

Ben de yapıyorum fasülye domates domatesli biber pırasa taze barbunya bezelye atıyorum dondurucuya süper oluyor vallaha

meliyke meliyke
Gokmavisi90 Gokmavisi90 muratadivane muratadivane B burcugncy sizde yazın kızlar hedef kilolarınızı ağustos için :halay:
Bakalım kim tutturacak?:-):-)
ben 4 kilo hedef koydum insalah yapabilirim :)
*5 dk yerinde yürüme (leslie abla gibi)
*100 jumping jack (kolları ayakları açıp kapayarak zıplama)
*20 mekik
*20 defa düz durup yere eğilme
*20 defa yana eğilme
*20 defa sağa sola dönme
*yerde uzanıp bisiklet sürme hareketi istediğin kadar
* 20 defa ayakları kendime doğru çekip bırakma
*ve kapanış yine 100 zıplama
Kızlar bu Gokmavisi90 Gokmavisi90 ın listesiydi ..bu Cuma'ya kadar akşamları yapalım mı?:rolleyes:
yapalim canimmmm super olur

Back
X