Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gitmm yahu daha hedefine ulaşmadan nereye gider
He valla umut var yenemesemde savaşır en azından yenmek icin
Evet ya bu aralar herkes yoğun ama sen sonbahara bayağı fit gircen canım:halay:kışa herkes süper olacak inşallah ..toplam kaç kilo gitti şimdiden?

Evet ya bu aralar herkes yoğun ama sen sonbahara bayağı fit gircen canım:halay:kışa herkes süper olacak inşallah ..toplam kaç kilo gitti şimdiden?
Ay inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun

Salı'dan beri çok yoğun misafir trafiğim var , dondurma yedim :duduk:
Diyete uymaya gayret ediyorum ama öğünlerin saatinden içeriğine kadar bir değişiklik oldu, Cumartesi'ye kadar misafirlerim bizde, cuma tartısı bakalım nasıl olacak :eğlence:
Hayırlısı artık en azından dikkat ediyorsun o güzelll..:halay:Bebekli eve bu kadar misafir aaaa:olamaz::KK45:Allah kolaylık versin

Olur herhalde bir sıkıntı olmaz şartlar böyle ..
Ama listede olsan sıkıntı olurdu tabi..yine yollar var desene kolay gelsin şimdiden :KK66:

Yok yollar yok uzun süre sanırım :D

Yengemde tartı var evde değil cumartesi gelecek kendisi o yüzden cumartesi dedim

Ay inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun

Maşallah sana darısı öncelikle bana sonra herkese
Gram veremiyordum en son :D

Back
X