Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar kızımın ateşi düştü şükür

dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık

öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz

ara 15.00
2 kayısı

akşam 18.00
4 kayısı
5 erik

akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta

2 litre su
spor yok

Ay inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun
Oooo süper süper yaaa ne demek 16 kilo süpersin Güldaneeeee:KK9:
Günaydın kızlarrr :KK70: bu cuma tartılamaya bilirim cumartesi bildirim yapsam olur mu ?
Listeye girince olmaaaaaz:bicak: ama şimdi yapacak bir şey yok canımcım. Tartı alacak mısın kendine

dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık

öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz

ara 15.00
2 kayısı

akşam 18.00
4 kayısı
5 erik

akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta

2 litre su
spor yok
Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta? kitkurdu kitkurdu 1 lokma yedim dese tamam derim doymuşsundur Nalan derim, laf aramızda Nalanın ağzı ve dolayısıyla lokmaları büyük oluyor, ben o 1 diyince 2 sayıyorum :D
Hadi artık toparlaaaan kızın iyileşti kendine gel benim gibi yapma, geçen hafta hep hastaydı benim kızım, ben de kaydım gittim toplayamadım hala:anne:

Listeye girince olmaaaaaz:bicak: ama şimdi yapacak bir şey yok canımcım. Tartı alacak mısın kendine

Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta? kitkurdu kitkurdu 1 lokma yedim dese tamam derim doymuşsundur Nalan derim, laf aramızda Nalanın ağzı ve dolayısıyla lokmaları büyük oluyor, ben o 1 diyince 2 sayıyorum :KK70:
Hadi artık toparlaaaan kızın iyileşti kendine gel benim gibi yapma, geçen hafta hep hastaydı benim kızım, ben de kaydım gittim toplayamadım hala:anne:
:KK70:Öyle oluyor sonradan toparlanıyor merak etme

Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta? kitkurdu kitkurdu 1 lokma yedim dese tamam derim doymuşsundur Nalan derim, laf aramızda Nalanın ağzı ve dolayısıyla lokmaları büyük oluyor, ben o 1 diyince 2 sayıyorum :KK70:
Çok teşekkür ederim sizler kadar olamasamda cabaliyorum inşallah dahada veririm Burda oak beni motive ediyor

dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık

öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz

ara 15.00