- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
dondurmayı light mı alsan acaba?
Ben de oruçken tutamıyorum pek yaa birde sıcak olunca ..dur bakalım ne olacak Cuma ?
Bence light falan yalan ya hiç yemeyelim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondurmayı light mı alsan acaba?
Ben de oruçken tutamıyorum pek yaa birde sıcak olunca ..dur bakalım ne olacak Cuma ?
Olacak canım bir düzen gelse ben inanıyorum sen de İnanMaşallah sana darısı öncelikle bana sonra herkese
Gram veremiyordum en son![]()
Özledik vallatezbitsin Döneciğim bugün bir şey olmazsa burdayım dedikodu yaparız
Çok tsk ederim mutlaka gidiyor sabrederek insallahh vermeye veriliyorsa korumak çok daha onemliMaşallah sana darısı öncelikle bana sonra herkese
Gram veremiyordum en son![]()
Oooo süper süper yaaa ne demek 16 kilo süpersin GüldaneeeeeAy inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun
Listeye girince olmaaaaazGünaydın kızlarrrbu cuma tartılamaya bilirim cumartesi bildirim yapsam olur mu ?
Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta?selam kızlar kızımın ateşi düştü şükür
dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık
öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz
ara 15.00
2 kayısı
akşam 18.00
4 kayısı
5 erik
akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta
2 litre su
spor yok
Olacak canım bir düzen gelse ben inanıyorum sen de İnanhele sporda gelse peşinden
nasıl gider kilolar
Oooo süper süper yaaa ne demek 16 kilo süpersin Güldaneeeee
Listeye girince olmaaaaazama şimdi yapacak bir şey yok canımcım. Tartı alacak mısın kendine
Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta?kitkurdu 1 lokma yedim dese tamam derim doymuşsundur Nalan derim, laf aramızda Nalanın ağzı ve dolayısıyla lokmaları büyük oluyor, ben o 1 diyince 2 sayıyorum
Hadi artık toparlaaaan kızın iyileşti kendine gel benim gibi yapma, geçen hafta hep hastaydı benim kızım, ben de kaydım gittim toplayamadım hala![]()
Evet ya seneye yaza fitsin bebek canını sıkma ..strese etkiliyor unutmaElimden geldiğince yapmaya çalışıyorum olmadı burda bir salona yazılırım canım ya
Çok teşekkür ederim sizler kadar olamasamda cabaliyorum inşallah dahada veririm Burda oak beni motive ediyorOooo süper süper yaaa ne demek 16 kilo süpersin Güldaneeeee
Listeye girince olmaaaaazama şimdi yapacak bir şey yok canımcım. Tartı alacak mısın kendine
Geçmiş olsun tekrar. Akşam hiç yememişsin Burcu kız o ne 1 lokma ekmek 1 lokma yumurta?kitkurdu 1 lokma yedim dese tamam derim doymuşsundur Nalan derim, laf aramızda Nalanın ağzı ve dolayısıyla lokmaları büyük oluyor, ben o 1 diyince 2 sayıyorum
Hadi artık toparlaaaan kızın iyileşti kendine gel benim gibi yapma, geçen hafta hep hastaydı benim kızım, ben de kaydım gittim toplayamadım hala![]()
O kadar yola ben gitsem kesin alırdım ..tezbitsin evde tartı vardı bozuk mu pili mi bitti bilmiyorum ona bir bakayım bozuksa yeni tartı alıcam
Pembe_patikli stres yok canım sadece azıcık üzülüyorum çabanın sonucu yok diye ama geçiyor hemen
![]()
Döndüm gülüm
Liste ne dıyon şimdiGitmm yahu daha hedefine ulaşmadan nereye gider
He valla umut var yenemesemde savaşır en azından yenmek icin
Kac ayda verdın balımAy inşallah yaa gidecek gidecek
Ben ilk 98 ile başlamıştım su pazartesi 82.3 İdim ama burada 86 ile başladım 2 hafta önce toplam 16 kiloya yakın gitti hamdolsun
Günaydın abla halledebildin mi meseleleriListe ne dıyon şimdi
Son kararın ne gülo
Yol halı olur canımGünaydın kızlarrrbu cuma tartılamaya bilirim cumartesi bildirim yapsam olur mu ?
Burcu sen ögünlerını guzel yesen bu aralara gerek kalmaz benceselam kızlar kızımın ateşi düştü şükür
dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık
öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz
ara 15.00
2 kayısı
akşam 18.00
4 kayısı
5 erik
akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta
2 litre su
spor yok
Bu kışa fıtız dıyodum zarıfelerEvet ya seneye yaza fitsin bebek canını sıkma ..strese etkiliyor unutma![]()