- 29 Temmuz 2017
- 135
- 428
- 18
- 29
bir de sabahları daha çok enerjik hissediyorum ve istekli oluyorumCanim sabahlari yurursen butun gun metabolizman da hizlanir. Cok iyi fikir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de sabahları daha çok enerjik hissediyorum ve istekli oluyorumCanim sabahlari yurursen butun gun metabolizman da hizlanir. Cok iyi fikir
spor harikaaaaaaaaa menün de öyle canımSlm kizlar
Bugunku menumberilceee @anderes
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 tane kofte (firinda pisirdim)
Oglen: 8 tane mucver (firinda 1tatli kasigi zeytin yagiyla yaptim)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 300 gr haslanmis kuzu eti. 1 tane domates
Su: 4.5 litre @tezbitsin
Spor: 1 saat aqua zumba @Bestttt
5 km yuruyus
hahaha senle tanistigimizda 96 larda bir camistim ben bak sana yaklastim gececem nirdeyseeeeeeeeeeee
ben o serumu yemeseydim nal toplatirdim sana da bakma sans iste
kiz beni kizdirmiyon sen yarista bak kilo veremiyom cicegim bocegim yarismak istemiyom ben
kız bol bol oynarım da yol şişlik orada ki düzensizlik ve adet denk geliyor haftaya çok bi ümidim yok malesef neyse beril abla kazansın da bari oda sevinsin
Canim foto senin degil mi? Masallah cok guzelsinKilomuz hemen hemen aynı canımAramıza hoşgeldin
Bu topik çok motive ediyor insanı iyi ki geldin :)
![]()
Sagol canim.spor harikaaaaaaaaa menün de öyle canım
Canim menun az . guzel. Dikkat etmissin. Istersen bir dahaki sefere kacamak yapacagin zaman dondurmayi oglen ye.merhaba kızlarrrr
misafirlikte olduğum için kk'ya giremedim ve motivasyonum düştü son 3 gün dikkat etmedim ve klio veremedim.
ve +300 ile geri döndüm aranıza. ama bir daha öyle bir hata yapmayacağım umarım :)
simdi menüme geçelim
sabah kahvaltı yapmadım hava o kadar nemliydi ki canım hiç bir şey istemedi
öğlen
1 kase cacık
2 parça tavuk kanat
1 kase mercimek çorbası
biraz salata
akşam
2 top dondurma
ve yediğim dondurmayı eritmek için 1.5 saaat yürüyüş yaptım
ve kızlar artık sporumu saat 7 civarı yapmaya karar verdim 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım sahilde bundan sonra.
Bu aciklama bana da gelsinGünde 2 tane en fazla 3 mantıklı bence ..istersen porsiyon oranlarına bakarsın ..
Biri öğlene doğru biri akşamüstü olabilir tabi yinede sen bilirsin![]()
Uno kitiruno neymis yaa reklam gibi afiyet olsun canim. Hicbiri yaramasin hizla eriyip gitsinler.Çılgın cuma menüm:
Kahvaltı 09-11 arası: 4 dilim beyaz ekmek, 3 kk ezine peyniri, 2 domates, 3 adet cevizli baklava
Öğlen 14: 2 paket uno kıtıruno, 15 siyah zeytin
Akşam 18.30: 1 paket uno kıtıruno, 1 kase yoğurt
2 litre su
Spor yok
Ohhhh canıma degsınvicdan azabı çekmiyordum taaa ki bu mesajını okuyana kadaraklımı başıma dank diye bazen getiriyon be kız
![]()
Ay pek şirinmiş
Aynen oyle ben de dun cok kotu yaptimOhhhh canıma degsın
Dondurma yenır ama vıcdan azabını göze alırsan
Aaaaa sen benım pambık halıme denk geldınBişiy diyim mi Beril abladan çok korkuyom ya bendiyetisyen belledim artık onu valla çok seviyorum tavsiyelerini aşırı motive ediyo
![]()
O hallerde bır alo desene banaişte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmm![]()
O neydı kız ılk menülerı tırnak kemirtıp sac yolduruyorduHaklısınberilceee de zayıflatmazsa kimse zayıflatamaz bizi
sen daha listede değilsin terlik bot havada uçuşuyor bazen hep iyiliğimiz için
Hepimiz eriyozzz valla @zukkuma sor istersen![]()
Ben ayak 41 numara topukta dolgu bılesın yaniiiay valla terlik bot fırllatsa bu kadar kafama dank etmez valla ahahahahhahahahahberilceee
Bugünkü menü dün yenmelıydıSlm kizlar
Bugunku menumberilceee @anderes
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 tane kofte (firinda pisirdim)
Oglen: 8 tane mucver (firinda 1tatli kasigi zeytin yagiyla yaptim)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 300 gr haslanmis kuzu eti. 1 tane domates
Su: 4.5 litre @tezbitsin
Spor: 1 saat aqua zumba @Bestttt
5 km yuruyus
Anladim kaptanim bugun tartiya cikinca anladimBugünkü menü dün yenmelıydı
Tartı oncesı yanı
Sen anladın benı Derya