Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın +300 daha almışım 40 gün oldu hala hasta olmadım ne olcak bilmiyorum gittikçe şişiyorum akşam ızgara et yedim
Canım bir doktora gir istersen normalde bu kadar gecikmemesi lazım ..hep böyle miydi?hem kontrolden geçersin ..hamilelik ihtimali olabilir mi?haklsın olamamak geç şişlik hem sinir yapıyor bende de

darısı başıma amin :)

tatlım böyle az beslenmek ilginç, saç dökülmen tırnaklar ne durumda?

saolasın canım.. inşallah güzel günler göreceğiz birlikte..
Su an bır geçiş donemı yasıyorum sanırım
Bılınçli yememezlik degıl tamamen iştahsızlık

Günaydinnnn
Oh negüzel almisim uykumuu
Benim oglan 7.10 uyandi masallah subanallah.

tezbitsin tezbitsin valla menü yazmadim diye titremedim bence hahaa :)))

9 da bebek cekimim var ayy heycanliyim :)

Birazdan 1 elma ve bir kücük kase kuruyemis yicem. Bu saatde yumurta cnm istemiyor
Elma asıdıktır boş mıdede acıktırır senı canım

Ne yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor :eek:
Sen de düzen değiştirdin ..kolay değil ..eminim çok özlemde vardır ama bir başlayınca gerisi geliyor yaparsın merak etme canım ..menülerin de güzeldi belki bir diyetisyenle güzel bir başlangıç yaparsın verdikçe hep beraber seviniriz bizde :halay:

20769928_1732481060119950_8518010713323585025_n.jpg

te
Canım bir doktora gir istersen normalde bu kadar gecikmemesi lazım ..hep böyle miydi?hem kontrolden geçersin ..hamilelik ihtimali olabilir mi?haklsın olamamak geç şişlik hem sinir yapıyor bende de
test yaptım canım gebelik yok, genelde 32-35 gün aralığında oluyordum çok geçti bu ay

@midia canım ne demek hepimiz aynı yolları geçiyoruz menünü paylaşmayı unutma süt verirken kilo daha rahat gidiyor vücut enerji yakıyor süt üretmek için bunlar moral sana hep

:)

nefertityy nefertityy Günaydınlar ne iş yapıyorsun canım yaz olduğu için daha çok geç saatlere kalınıyor galiba
Boncuk işi güzelmiş ben de nakış işlemeye merak sardım sürekli modeller filan baktım ve hala yerimden kalkıp da başlamadım sıcakta tuhafiye peşinde koşmayayım azcık serinlik başlasın dedim sonrada dur bakalım ne bahane bulacağım

ben mühendisim canım, planlamacı olarak çalışıyorum. İzmir'deyim :)

bu arada dün ki menümü paylaşayım bende kızlar, biraz kötü bir menü oldu ama ne yapayım.. yazdıkça kulağa kötü geliyor..

sabah; 1 fincan kahve
öğlen; 2 bardak ayran, uno tam tahıllı galeta (2 mini paket)
ara; 2 top doğal şekerli dondurma
akşam; 4-5 kaşık börülce salatası, 6 kaşık zeytinyağlı bamya, 3 kaşık yoğurt

su;2,5lt
spor; yok

sporu dün yapamadım dışarıda bir işim vardı, eve geç geldik, bu sabah erken kalkıp mekik çektim.

Canim ellerine saglik. Tabii ev temizligi de hareket ama vucut gunluk islere alisiyor. Eskiden calistigim spor hocam gunluk isler spordan sayilmaz ritmik ve tempolu olmasi lazim demisti. Eminim vaktin de halin de kalmamistir bugun sporains yarina
tabii biliyorum spordan sayılmadığını, benimki fukara avuntusu işte :))

Pusluuu seriiiin rüzgarlııı bir Ayvalık sabahından günaydın
Benim bebe saat 5 te uyandı ne güzel dimi
:KK70:

obezzto obezzto canım acaba profiline kilonu hedef kilonu filan mı yazsan
Hepimiz yazarsak unutmayız takım kalabalıklaştı ben kimin şişko kimin zayıf olduğunu unutuyorum artık vallaha kiminiz zayıfsınız mesela:KK48:
evet olabilir..unutmazsam yazarım..

AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee berilceee ....84
Pembe_patikli Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu kitkurdu ....85
@Bestttt....56
C cilginkimyaci ...94
@efehatun....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum zukkum ....83
@aylin90....113
@Gundirella....72
efser_16 efser_16 ....66

@meliyke....57
@eliya....73

@ormangozlu...
amandey amandey .......54
obezzto obezzto ....
amandey amandey ....
nefertityy nefertityy ....
İsteyen kendini ekleyiversin kızlar hedefiniz varsa bayrama kadar
Benimki 73.5
günaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.
su ne alemde minnoşum.o da çok etkiliyor bağırsak olayını, bir de meyva tabii..yaa biz buraya gelince çok konuşamaz olduk farkındamısın, kızlar o kadar yazıyor ki maaşallah onları okumak ve tanımaya çalışmaktan seni kaybettim :( neyse, bir kaç güne alışır tanırım inşallah, sorun değil

C cilginkimyaci Günaydın canım sabah sabah ne bu cümle sizin gibi filan
kız biz de düşe kalka gidiyoruz canımız her şey istiyor elimiz belki kaç kez uzanıyor
ama ben gibi az az verenler bir de kaçamaklarla menüyü batırırsa aç kaldığımız diğer günlere yazık olmaz mı Zeynepciğim
hem inan yememe de öğreniliyor liste işi için az daha gayret
arkadaşlar hep eksi ben artı olursam onların emeğine yazık ederim diyorsun bir kilo verdim zorla yarısını geri almayayım dersin belki ararsan seni kurtaracak bir şeyler bulursun canını sıkıp sakın kendini koyverme yakında iş yerinde değişik şeyler giymek için bak neler yemeyeceksin ben burdayım sana hatırlatırım :KK45::KK45:

Art niyetle yazmadım ki :D o nefsine dur diyor ben pek diyemiyorum :D dediklerinde haklısın tabikide

tabii biliyorum spordan sayılmadığını, benimki fukara avuntusu işte :))

evet olabilir..unutmazsam yazarım..

Benimki 73.5
su ne alemde minnoşum.o da çok etkiliyor bağırsak olayını, bir de meyva tabii..yaa biz buraya gelince çok konuşamaz olduk farkındamısın, kızlar o kadar yazıyor ki maaşallah onları okumak ve tanımaya çalışmaktan seni kaybettim :KK43: neyse, bir kaç güne alışır tanırım inşallah, sorun değil

ben günde 2,5-3lt suyu rahat içiyorum. zaten 1 lt si de detoks suyu oluyor genelde.. sanırım bu aralar stresli olan hayatım da bu durumu etkiliyor..

Eşimin iş durumları beni baya kasıyor.. Allah hakkımızda hayırlısını versin, başka birşey gelmiyor elimden..

bugün diyetisyen de yeni liste verir bana, onun üzerinden giderim. bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var, cuma ve cumartesi telaşlı geçer benim.. şimdiden söyleyeyim de..

kızlar yaa bu arada, ayda düzenli 4-5 kilo vereniniz var mı? merak ediyorum.. bir de ne kadar zamandır buralardasınız siz?

Günaydın kızlar ne çok yazmışsınız elleriniz dert görmesin sabah beri okuyorum :D kitkurdu kitkurdu valla çok şükür kilo verimim hızlandı ama inşallah böyle kolay geri almam canım korkuyorum tezbitsin tezbitsin demek beni bıraktın bunaltan heeee sen gorersin bak nasıl utandircam sizi ;) :)

Back
X