Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben günde 2,5-3lt suyu rahat içiyorum. zaten 1 lt si de detoks suyu oluyor genelde.. sanırım bu aralar stresli olan hayatım da bu durumu etkiliyor..

Eşimin iş durumları beni baya kasıyor.. Allah hakkımızda hayırlısını versin, başka birşey gelmiyor elimden..

bugün diyetisyen de yeni liste verir bana, onun üzerinden giderim. bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var, cuma ve cumartesi telaşlı geçer benim.. şimdiden söyleyeyim de..

kızlar yaa bu arada, ayda düzenli 4-5 kilo vereniniz var mı? merak ediyorum.. bir de ne kadar zamandır buralardasınız siz?
Haklısın canım stres çok etkiliyor ..hayırlısı olur inşallah ..önceden stresliyken kendimi yemeye verirdim tatlıya falan :KK70:çok şükür geçti biraz ..
Biz genelde düzenli kilo veriyoruz her hafta eksiler geliyor şükür :nazar: herkes eksi olsun inşallah
Ben kışın kendim başladım 85 lerden Mayıs'ta 70 te buraya geldim katıldım ..10 gitti şükür ..daha çok veren de oldu .
Diyetisyene de gittim ama düzenli olamadı her yolu diyeti denemiş sayılırım genelde :KK70:
Aslında kendini de tanıyorsun diyetteyken kendini vücudunu tanıyorsun ne kilo aldırır öğreniyorsun bence ..sen de iyisin maşallah yaz dönemi böyle oluyor koşturmaca işte ..
Motive olmadan zor kendin zorlanıyorsun grupta yarışmak iyi geliyor bana da ..spor yapanları gördükçe gaza geliyorum ..

Günaydın kızlar ne çok yazmışsınız elleriniz dert görmesin sabah beri okuyorum :KK70: @kitkurdu valla çok şükür kilo verimim hızlandı ama inşallah böyle kolay geri almam canım korkuyorum @tezbitsin demek beni bıraktın bunaltan heeee sen gorersin bak nasıl utandircam sizi :KK66: :)
Hilaaall arkandayım :KK73:destek tam destek :KK73:

Alışırsınız kuzular merak etmeyin :KK36:
Ben sabahtan bir yoklarım genelde burayı sonra tam gaz güne başlarım ..:KK6:sizde öyle olursunuz inşallah :KK66:
harikasın, güzel bir enerji veriyorsun..

nickini görünce çok kilolusun zannettm çok rahat verirsin canım hedefin ne
diyetisyenim ilk hedef 68 dedi...68 i göreyim önce, sonra asağı mı çekerim yoksa durup dinlenirmiyim bilmiyorum

SendebenBendesen SendebenBendesen günaydınlar nerdesin canım artılara canını sıkma adapte olamadık kız tatile yoğunlaştık biz de sakın kopayım deme tatil dönüşü hep beraber bomba gibi olacağız bu ay bitenee kadar sık dişini lütfen peşini bırakmam ona göre
Bırakırmıyım burayi.:KK19:
Kilolarında peşini bırakmam:sopa: sizi takipteyim..

harikasın, güzel bir enerji veriyorsun..

diyetisyenim ilk hedef 68 dedi...68 i göreyim önce, sonra asağı mı çekerim yoksa durup dinlenirmiyim bilmiyorum
inşallah canım ..aşağıya çekersin bence :halay:
Senin nicki değiştirirsin o zaman şöyle afilli birşey yaparsın :KK48::KK48:

ben günde 2,5-3lt suyu rahat içiyorum. zaten 1 lt si de detoks suyu oluyor genelde.. sanırım bu aralar stresli olan hayatım da bu durumu etkiliyor..

Eşimin iş durumları beni baya kasıyor.. Allah hakkımızda hayırlısını versin, başka birşey gelmiyor elimden..

bugün diyetisyen de yeni liste verir bana, onun üzerinden giderim. bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var, cuma ve cumartesi telaşlı geçer benim.. şimdiden söyleyeyim de..

kızlar yaa bu arada, ayda düzenli 4-5 kilo vereniniz var mı? merak ediyorum.. bir de ne kadar zamandır buralardasınız siz?
Diyetisyen sonuçlarını merakla bekliyorum..
Inşallah eşin de işlerini yola koyar kuzum.geçici bir süreç olarak düşün, bu günler geçecek diye düşün..ne kadar üzülsende kassanda her şey olacağına varır..

Bırakırmıyım burayi.:KK19:
Kilolarında peşini bırakmam:sopa: sizi takipteyim..
Bırakma canım hepimiz bunalıyoruz bazen ..ama olsunda bitsin her hafta ileri geri insan bunalıyor:işsiz:
Fenalık geliyor metabolizma da şaşırıyor ben de uzuuuunnn deneyimlerden batıp çıkmalardan öğrendim bunu :KK48::KK48:

Haklısın canım stres çok etkiliyor ..hayırlısı olur inşallah ..önceden stresliyken kendimi yemeye verirdim tatlıya falan :KK70:çok şükür geçti biraz ..
Biz genelde düzenli kilo veriyoruz her hafta eksiler geliyor şükür :nazar: herkes eksi olsun inşallah
Ben kışın kendim başladım 85 lerden Mayıs'ta 70 te buraya geldim katıldım ..10 gitti şükür ..daha çok veren de oldu .
Diyetisyene de gittim ama düzenli olamadı her yolu diyeti denemiş sayılırım genelde :KK70:
Aslında kendini de tanıyorsun diyetteyken kendini vücudunu tanıyorsun ne kilo aldırır öğreniyorsun bence ..sen de iyisin maşallah yaz dönemi böyle oluyor koşturmaca işte ..
Motive olmadan zor kendin zorlanıyorsun grupta yarışmak iyi geliyor bana da ..spor yapanları gördükçe gaza geliyorum ..

benim de en büyük beklentim bu. diyetisyene de normalde gitmeyecektim ama obezzto obezzto cumu örnek aldım, düzenli kontrollü bir hayatım olsun istedim. benim diyetisyen de çok yeni bu 4. görüşmemiz olacak. araya tatil soktum gerçi, nerdeyse hiç kilo vermemiş görünüyorum :) kadın çıldıracak..

Diyetisyen sonuçlarını merakla bekliyorum..
Inşallah eşin de işlerini yola koyar kuzum.geçici bir süreç olarak düşün, bu günler geçecek diye düşün..ne kadar üzülsende kassanda her şey olacağına varır..

kendime bunu söylüyorum ama dışardan duymak sanki daha iyi hissettiriyor gibi.. amin inşallah..

Ayy olur valla :)) bulursunuz yeni bir nick bana :))

ben buldum :) fındıkkadar :)

ahahahahha.. ben de acaba mesai saatlerinde burdayım diye işten atılır mıyım acabaaa :)
:KK70:Benim diyetisyen fıstık manken gibiydi ..ama iletişimi iyiydi ..bir hafta çikolata çok yemiştim tabi yakalandım hâlâ unutmam bana ne kadar çikolata yediğimi sordu 1 koca paket deyince gözlerini nasıl açtığını :KK70:
İyidir iyi kontrol altında olmak :KK6:
hava atarsın bize şöyleee. yağ oranım şu kadar kas oranım şu kadar diyeee:KK70:

:KK70:Benim diyetisyen fıstık manken gibiydi ..ama iletişimi iyiydi ..bir hafta çikolata çok yemiştim tabi yakalandım hâlâ unutmam bana ne kadar çikolata yediğimi sordu 1 koca paket deyince gözlerini nasıl açtığını :KK70:
İyidir iyi kontrol altında olmak :KK6:
hava atarsın bize şöyleee. yağ oranım şu kadar kas oranım şu kadar diyeee:KK70:
Ahahaha en çok ona yarıyor zaten :))

Burda kı en kötü örnek benım
Obezzo bılır 50 verdım
60 gerı aldım

Back
X