- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Haklısın canım stres çok etkiliyor ..hayırlısı olur inşallah ..önceden stresliyken kendimi yemeye verirdim tatlıya falanben günde 2,5-3lt suyu rahat içiyorum. zaten 1 lt si de detoks suyu oluyor genelde.. sanırım bu aralar stresli olan hayatım da bu durumu etkiliyor..
Eşimin iş durumları beni baya kasıyor.. Allah hakkımızda hayırlısını versin, başka birşey gelmiyor elimden..
bugün diyetisyen de yeni liste verir bana, onun üzerinden giderim. bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var, cuma ve cumartesi telaşlı geçer benim.. şimdiden söyleyeyim de..
kızlar yaa bu arada, ayda düzenli 4-5 kilo vereniniz var mı? merak ediyorum.. bir de ne kadar zamandır buralardasınız siz?

Biz genelde düzenli kilo veriyoruz her hafta eksiler geliyor şükür

Ben kışın kendim başladım 85 lerden Mayıs'ta 70 te buraya geldim katıldım ..10 gitti şükür ..daha çok veren de oldu .
Diyetisyene de gittim ama düzenli olamadı her yolu diyeti denemiş sayılırım genelde

Aslında kendini de tanıyorsun diyetteyken kendini vücudunu tanıyorsun ne kilo aldırır öğreniyorsun bence ..sen de iyisin maşallah yaz dönemi böyle oluyor koşturmaca işte ..
Motive olmadan zor kendin zorlanıyorsun grupta yarışmak iyi geliyor bana da ..spor yapanları gördükçe gaza geliyorum ..