Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam 6 dan önce yeseydin o kadar etki etmezdi akşam su içsek hemen +
aynen canım gece yiyince daha çok etkiledi demekki

Alınıyor canım malesef yaga dönüşmesine fırsat verme aç kalma protein ağırlıklı beslen bugün yarına iner o :KK66:
inşallah canım bütün dikkat ediyorum o yüzden cumaya kadar 74.5 olsam bari

Ne çok yazmışsınız be yaaa ..
Evi toparladım valizleri ayarladım ..hayırlısı bakalım tartıyı da araya sakladım :KK48:
Aman zaten ev işi bitmiyor hiç ..fenalık geldi bir yeşil çay yaptım şimdi:KK48:az mola
aynen canım maşallah çok mesaj var oku oku bitmiyor

Alışırsınız kuzular merak etmeyin :KK36:
Ben sabahtan bir yoklarım genelde burayı sonra tam gaz güne başlarım ..:KK6:sizde öyle olursunuz inşallah :KK66:
Senin gibi olsam daha ne canim masallah. Bugun yine cissa gittim burda resmi tatil. Disarda yedik alkol filan ama cumaya kDar toplarim ins.

berilceee berilceee Canım uğurlar olsun güle güle gitsin musmutlu sevinçle dönsün inşaallah sizede tatil neşesi getirsin :KK15::KK15:
Kız ne tatili 30 Ağustosa daha çok var müttefikler şimdiden mi başlamış kutlamaya:KK70::KK70:
Sen tatil ve kafa dinlemek hiç ihtimal vermiyorum ama günün sonunda göreceğiz :KK15::KK15:
Spor iyi gidiyor Beril ölçüm filan yaptılar mı kız çok inceldin sen resmen gözümüzün önünde eriyorsun :KK31::KK31::KK9::KK73:
Yok daha 6 hafta olmadı
Benımkı spordan çok helak olmak gıbı oluyor
Sağol canım gıdenler gülerek gelsın

Bugün dantel yıkayıp ütü yapıcam :mad:

Hiç sevmiyorum ütü yu. Halıları yıkamaya vericem klasik bayram ve yaz sonu temizliği beni bekliyor inşaat hala bitmedi her yer toz toprak dolapların parçaları kırık çıktı tamamlanamadi 15 -20 güne gelir dediler off nefret ediyorum daginikliktan.
Kolay gelsin canim

ahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum :KK43:

arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))

ahh bilmem mi :KK43: yine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..

bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Yok ya eskı ıddıalarım yok artık

ahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum :KK43:

arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))

ahh bilmem mi :KK43: yine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..

bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Yok ya eskı ıddıalarım yok artık

nefertityy nefertityy
Canım, biz her hafta birileri ile yarışıyoruz yani isteyen yarışıyor tabi. Bu son 2 haftadır berilceee berilceee Berül.ile zukkum zukkum zıkkım Hilal yarışıyorlar. Ben genelde sinsi sinsi kitkurdu kitkurdu Nalanla yarışırım :KK70:
Motive olup eğleniyoruz işte. Rakip istersen sen de seçebilirsin, teklif edebilirsin kimi istersen :bicak:
Senin adın neydi yazdın mı kaçırdım mı yoksa

Senin gibi olsam daha ne canim masallah. Bugun yine cissa gittim burda resmi tatil. Disarda yedik alkol filan ama cumaya kDar toplarim ins.
Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzünden :mad: ne yapsam bilemedim :cry:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
caddelerde rüzgar aklımda maç var
ellerinde döner pasta yeşil çaylar
13. takımda şimdi heyecan var
Bu yarışın favorisi Hilalmiz var :halay::halay::KK31::KK31::sampiyon::sampiyon:
berilceee berilceee zukkum zukkum
@anderes Yeliz trübünleri coşturayım dedim kaptan beni ateşe atmaz değil mi baltayı taşa vurmayayım ip boynumda Hilal aman dikkat cumaya az kaldı:işsiz::işsiz:
Hılal pek cazgırlık yapmıyor
Hıc hevesım gelmedı bu yarışta

Boşuna çekilmedi bunca çile,
İçiyoruz otları gündüz gece,
Haykırdık ama duyurmadık kimseye,
Peşindeyiz her yerde,kararlıyız bu defa

Taraftarız biz çekeriz cefa
Beril başkan bizi bırakma .....
Sonunda mezun olur seviniriz
Beril başkan bize sakın kızma

berilceee berilceee kaptanım sen bu işi çözdüğün için tartı yüzüne gülecek biliyorum Hiloşu destekleyeyim dedim
Tatil öncesi yağ yakayım dedim sonrası için garanti jokere ihtiyacım olursa mazaallah:ıslık::ıslık::ıslık:
80 de ızne cıkacam
Bıraz dınlenıp 70 de gıdecem elınızı çabuk tutun
4 ay oldu 116 ıle basladım
30 kılo gıttı dınlensın benım makına

kendime bugün ceza verdim dün akşam sürpriz bir şekilde yatılı misafirim geldi bir önceki gün de kızkardeşimin doğum günü olması münasebetiyle pasta alıp gelmişler zaten canım tatlı çekiyordu tuz biber oldu yani görünce dayanamayip bir dilim yedim vee sonuç tabiki artı 300 gram..nasıl bir dilim bu kadar etkiliyor şaşırıyorum doğrusu o 300 gramı ben kaç gün de vermiştim:KK12:
Yendiğin saat metobolızma nın en tembel olduğu saat ondan olabılırmı

inşallah canım bende yenmek istiyorum taaabikiide :) kızım da iyi çok şükür valla pazartesi sonucu gibi cuma da olursa beril ablam kork benden:)

Başarıya giden her yol mubah Nalan ayyyy şiir çok. Hoşuma gitti :))) bakma yarışma diyoruz aslında ama nasıl motive oluyor bu bilsen hele ki beril abla gibi dişli bi rakipse daha da bir eğlenceli dişe diş kana kan geçiyor :)
Hıc belli olmuyor
Bulgur yerkenmi motıve oldun
Senı bılmemde bulguru sen yedın ben motıve oldum

nefertityy nefertityy
Canım, biz her hafta birileri ile yarışıyoruz yani isteyen yarışıyor tabi. Bu son 2 haftadır berilceee berilceee Berül.ile zukkum zukkum zıkkım Hilal yarışıyorlar. Ben genelde sinsi sinsi kitkurdu kitkurdu Nalanla yarışırım :KK70:
Motive olup eğleniyoruz işte. Rakip istersen sen de seçebilirsin, teklif edebilirsin kimi istersen :bicak:
Senin adın neydi yazdın mı kaçırdım mı yoksa

Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzünden :mad: ne yapsam bilemedim :cry:
Gecen hafta ictim kilo almadim ya onun gazina geldim. Yaa bir de tek bir kadeh. Hem diyetisyene gittigim zamanlar haftada 1 kadeh icilebilir demisti. Oyle avutuyim yani kendimi

Back
X