Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel kilo vermişsin, diyetisyene gitmek doğru geliyor bana çünkü biz neyi neyin yannda yememiz gerektiğini pek kestiremiyoruz.
ben aslında çok okuyup araştırdım, çok bilgi depoladım.. özellikle alkali beslenme ve metabolik balans konusunda.. ama sonra param hiçbirine yetmediğinden, kendime diyetisyen bulup, onunla karşılıklı sevişerek hayatımı renklendirmeye çalışıyorum..

o ne derse uyuyorum, bilmişlik yapmıyorum.. inşallah sonuçları da iyi olacak..

genetik yapı da önemli ya mesela bende kemikli biriyim istediğim gibi zayıf olayım çıt kırıldım duramıyom kemik iri
Evet haklısın bende düzenli spor yapamıyorum sıkılaşma için spor şart ..aynı kilo da olanlardan spor yapan daha sıkı oluyor daha fit gözüküyor

Metabolıkle 50 küsür kılo verdım
Yakın zamana kadarda öyle beslenıyodum
Sonra bır estı soldan soldan bıraktım
Ama yıne baslıyacam 1 kılo versen 3 vermıs gıbı ınceltıyor

Aynen ya için rahattır şimdi sabırlı olmak lazım o kadar ..
Bende alkaliyi araştırıyordum ama devamlı yapamıyorum öyle şeyleri ben ..smoothiler yapıyordum ama ne zamandır yapmadım

Metabolıkle 50 küsür kılo verdım
Yakın zamana kadarda öyle beslenıyodum
Sonra bır estı soldan soldan bıraktım
Ama yıne baslıyacam 1 kılo versen 3 vermıs gıbı ınceltıyor

yaaa şükür beni anlayan birini buldum.. ne güzel dimi o diyet yaa.. ben de 17 kilo verdim..sonra bıraktım da geri aldım..

Evet haklısın bende düzenli spor yapamıyorum sıkılaşma için spor şart ..aynı kilo da olanlardan spor yapan daha sıkı oluyor daha fit gözüküyor
Dün hoca ya sordum kac kg yumdur dıye
7-8 kılo asagıyı söylüyor ıyımı

yaaa şükür beni anlayan birini buldum.. ne güzel dimi o diyet yaa.. ben de 17 kilo verdim..sonra bıraktım da geri aldım..
Bız grupça başladık hatta nalan güzelde verdı ama yıyecek kısıntı olunca bıraktı
Istersen başlarım senınle
Listen varmı

Bız grupça başladık hatta nalan güzelde verdı ama yıyecek kısıntı olunca bıraktı
Istersen başlarım senınle
Listen varmı

var benimde listem.. siz grupça nasıl başladınız ya? birinizin listesini hepiniz mi yaptınız?

benim şimdi diyetisyenim var ya, ona verdiğim paralar yanmasın, biraz gideyim kendisine, sonra listeye başlarım..

ben onu zayıflamak için değil, sağlıklı olmak için yapıyorum..
Burda marketlerde hep var ..adamlar sabahtan alıp içiyorlar ..bende malzemelerini okuyup arada yapardım ..bazen hazır alırdım ..be zamandır yapmadım artık gelince başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…