çok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boylaya benim de bacaklarım acayip kaslı, erkek bacağı gibi ya.. ben de 1.71 boy, dev gibi dolanıyorum ortada..
ben aslında çok okuyup araştırdım, çok bilgi depoladım.. özellikle alkali beslenme ve metabolik balans konusunda.. ama sonra param hiçbirine yetmediğinden, kendime diyetisyen bulup, onunla karşılıklı sevişerek hayatımı renklendirmeye çalışıyorum..güzel kilo vermişsin, diyetisyene gitmek doğru geliyor bana çünkü biz neyi neyin yannda yememiz gerektiğini pek kestiremiyoruz.
Genetık bır yere kadar bencegenetik yapı da önemli ya mesela bende kemikli biriyim istediğim gibi zayıf olayım çıt kırıldım duramıyom kemik iri
176 yım
çok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
Evet haklısın bende düzenli spor yapamıyorum sıkılaşma için spor şart ..aynı kilo da olanlardan spor yapan daha sıkı oluyor daha fit gözüküyorgenetik yapı da önemli ya mesela bende kemikli biriyim istediğim gibi zayıf olayım çıt kırıldım duramıyom kemik iri
Metabolıkle 50 küsür kılo verdımben aslında çok okuyup araştırdım, çok bilgi depoladım.. özellikle alkali beslenme ve metabolik balans konusunda.. ama sonra param hiçbirine yetmediğinden, kendime diyetisyen bulup, onunla karşılıklı sevişerek hayatımı renklendirmeye çalışıyorum..
o ne derse uyuyorum, bilmişlik yapmıyorum.. inşallah sonuçları da iyi olacak..
11 gıbı görüldüğümüzde Yanyana gelelımyanyana baya iyi oluruz biz seninle :) iki koca kadın :)
Yok kız ben topuksuzda gezmem ıyımıkadının kısası makbuldur hayatım :)
Aynen ya için rahattır şimdiben aslında çok okuyup araştırdım, çok bilgi depoladım.. özellikle alkali beslenme ve metabolik balans konusunda.. ama sonra param hiçbirine yetmediğinden, kendime diyetisyen bulup, onunla karşılıklı sevişerek hayatımı renklendirmeye çalışıyorum..
o ne derse uyuyorum, bilmişlik yapmıyorum.. inşallah sonuçları da iyi olacak..
Metabolıkle 50 küsür kılo verdım
Yakın zamana kadarda öyle beslenıyodum
Sonra bır estı soldan soldan bıraktım
Ama yıne baslıyacam 1 kılo versen 3 vermıs gıbı ınceltıyor
Dün hoca ya sordum kac kg yumdur dıyeEvet haklısın bende düzenli spor yapamıyorum sıkılaşma için spor şart ..aynı kilo da olanlardan spor yapan daha sıkı oluyor daha fit gözüküyor
Aynen ya için rahattır şimdisabırlı olmak lazım o kadar ..
Bende alkaliyi araştırıyordum ama devamlı yapamıyorum öyle şeyleri ben ..smoothiler yapıyordum ama ne zamandır yapmadım
Bız grupça başladık hatta nalan güzelde verdı ama yıyecek kısıntı olunca bıraktıyaaa şükür beni anlayan birini buldum.. ne güzel dimi o diyet yaa.. ben de 17 kilo verdim..sonra bıraktım da geri aldım..
Sen kilondan zayıf gözüküyorsun zatenDün hoca ya sordum kac kg yumdur dıye
7-8 kılo asagıyı söylüyor ıyımı
Yok kız ben topuksuzda gezmem ıyımı
Dolgu bıde
190 falan
Küheylan dıyo benım herıf gerısı hayalın olsun
Bende bır çok şey düzeltmiştiben onu zayıflamak için değil, sağlıklı olmak için yapıyorum..
Bız grupça başladık hatta nalan güzelde verdı ama yıyecek kısıntı olunca bıraktı
Istersen başlarım senınle
Listen varmı
Cıddımısın canım yaSen kilondan zayıf gözüküyorsun zaten
Burda marketlerde hep var ..adamlar sabahtan alıp içiyorlar ..bende malzemelerini okuyup arada yapardım ..bazen hazır alırdım ..be zamandır yapmadım artık gelince başlarımben onu zayıflamak için değil, sağlıklı olmak için yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?