Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kılo verme şart
Bu hafta ıle gelecek haftanın sonucu ıle işlem yapıyoruz
Deneme suresınde kılo vermek yada bunu ispat etmek getekıyor gülüm
Liste çokta senı bağlamasın beraber motıve olabılıyorsak kılo verıyorsak lıste bır hafta geç olsa sorun olurmu
yok sorun değil geçen hafta 1,8 kilo verince gaza geldiydim ama bu hafta vermeedim üzüldüm

Listeye girebilmem için haftaya yine kilo vermem gerekiyormuş şuan aday listedeyim derya abla o_O Ama bekleyin beni bomba gibi döneceğim ahaha çok pis hırslandım :halay::KK70:
Günaydın kızlar. Anca uyandım. Bu ara ne çok uyuyorum. Yorgunluğum çıkmadı demek ki hala.
Ben de giremedim listeye henüz :KK43: 1 haftam boşa gitti. 68.6 yı görmüştüm ne güzel şuan başlangıç kilomdayım. 69.1 :KK43: dikkat edemedim bu hafta edemedim :KK43:

İNŞALLAH canim ya bu kilolardan kurtuluruz.benim yağlar ha diyince gitmiyor ışte sıkıntı orda ben hayatım boyunca hep bi diyet içinde olmuşum.yani tam formuma kavuştum dediğim anda bakıyorum yine yemeğe başlamıştım .hep bi kısır döngü iste
Koruma zamanı daha zor zaten
Az ve ölçülü yiyip çok kaçırınca dengelemek lazım
E ben ne yiyecegim şimdi meyveyi de kestim.kahvaltı mi meyve ile yapıyodum.
Zıkkımın kökünü ye de mi:KK34:
Estağfurullah
Meyve benden sorulur yaa maalesef ben de iyi yerim
Kizlar 80.4 um malesef 3 hafta= +5 utaniyorum valla
Taşınma telaşı ev yerleştirme filan normal bir düzene geçemedin canım
İnşalşah düzene girecektir bu hafta moralini bozma
Günaydın kızlar. Anca uyandım. Bu ara ne çok uyuyorum. Yorgunluğum çıkmadı demek ki hala.
Ben de giremedim listeye henüz :KK43: 1 haftam boşa gitti. 68.6 yı görmüştüm ne güzel şuan başlangıç kilomdayım. 69.1 :KK43: dikkat edemedim bu hafta edemedim :KK43:
Dikkat edersin artık kopmazsın buradan
Bu hafta ben De artk kendime gelmek istiyorum. Buraya girmeyince ipin ucu nasıl kaçıyor. Niye kaçıyor:sinirli:
Niçin niçin niçiiiin bizden kopuyorsun Huzuuuur
Yarin tatil biter,diyet son gaz devam eder.gerçi tatilde de pek bisey yiyemedimya=)

mide gazi yüzünden yemeklerden tiksinir oldum.az yemek lazim azizim en güzeli öyle.hem miden rahat hemde kıyafetlerin o zaman:)
Mide gazı dediğin barsak gazı mı oluyor yani oluyormuş doktora gittin mi endoskopi filan
Ben su ara kabizlikla uğraştığım ve oncesinde bi haftada 3 kilo verdigim icin meto yavasladi yoksa hirs yapmama bakar coktur benim 10 15 kilo verdigim :)
Vııııy meydan okumacaaaaa haa

Mas tatilde iyi korudun

Vaaov 59a takilmadan super :)

1.2 super sonuc bi haftada

Gelis tarihime birazdan bakicam
Gelis kilom:66.6
Gecen haftaki kilom:66.5
Bu günki kilom:66.0
Hedef kilom: 55.0 bu ay sonuna 63 ama

Masaalaaah :)) su kabizlik ben mahvetmese baya verirdim de iste metobolizma hepbisi bozuyo gene verdigime şükür haftaya hazirliklar baslasin :)

Oh mis afiyet olsun o zaman canim :)
teşekkürler canim bu arada kabızlık problemine karşı ara öğünlerinde kuru ya da taze kayısı ile hurma tercih edersen rahat edersin şeftali ve muzdan uzak durmalısın

Kizlar pazartesi 66.5tim bugün 66.0im simdi gercek süreç baslasin pazartesiye 65lere düşüyorum :))
çok güzel maşallah pazartesi 65.5 olur en az

teşekkürler canim bu arada kabızlık problemine karşı ara öğünlerinde kuru ya da taze kayısı ile hurma tercih edersen rahat edersin şeftali ve muzdan uzak durmalısın

çok güzel maşallah pazartesi 65.5 olur en az
Ay hadi ins ya böyle boyle dusecek artik kayisi yiyeyim biraz canim form cayida iciyorun zaten kayisili

Back
X