çok kilon yokmuş açıkçası. boyun çok uzun çünkü çok çabuk sonuç alırsınGünaydın kızlar
Bol eksili bir gün olur inşallah
Sabah ilk jillianımı yaptın sonra tartıldım
Cuma: 75.4
Bugün: 74.8
Fark: -0.600
Bu sabah aynada kendime baktım da iki haftada farkı gerçekten görmeye başladım vücudumda
Geçen yaz 65'tim aslında o kiloma geri dömeye çalışıyorum bakalımçok kilon yokmuş açıkçası. boyun çok uzun çünkü çok çabuk sonuç alırsın
65 mi bildiğin manken fiziği :)Geçen yaz 65'tim aslında o kiloma geri dömeye çalışıyorum bakalım
Geçen hafta olaydı he kaliyom derdim valla ama şimdi 1. Takım canlanıyor kaptanKız bak benim çalma huyum var böyle kalorısız şeker olma göndermem bak
Bağlanırım gıtme derım haaa
Büyük valiz buluruz kaptan sen dert etme :dAlamancı şişkoyum
Balız büyükmü
Şu 13 ün çıtırları topla gel bebegım o vakıt
Günaydın canım geçmiş olsun stresten mi acaba ?günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim bakalım çarpan kişsui yaptıracak güya. hafta sonum çok kötü geçti hastalandım çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.menü yazamadım kusura bakmayın.
sabah tartıldım annemlerdeydim istediğim gibi diyet yapamadım ama
cuma:67.6
bugün 67.0
süpereveet kilo bildirimi cuma günü 74.3 bugün 73.8 heyooooo -500 gram
allah kolaylık versin canimGünaydın kızlar..
Bugün pazartesi ve ben pazartesileri hiç sevmiyorum.bir sürü işim var
olabilir maşallahı var bizim gibi değilHatun kişi ben zayıfım dıye ıpı sıkı tutmuyor galiba sanırsam
Hep aynı be yaa aç bir müzik şöyle hareketliGünaydın kızlar..
Bugün pazartesi ve ben pazartesileri hiç sevmiyorum.bir sürü işim var
sen bir iki haftaya kalmaz mezun olursun inşallahCuma 58,8
Pazartesi 58,5
-300 grdün çay içmeye gittik akşam valla birtek çay içtim ..faydası oldu şükür
-500gram cumadan bu yana 74.3tüm şimdi 73.8Sende durum nasıl canım
Evet inşallah canım ama burda olacağım yine ..daha önce de verdim ama hiç koruyamadım ..o yüzden korkuyorum sizleri de mezun edeyim inşallahsen bir iki haftaya kalmaz mezun olursun inşallah
eylülü görmeden mezun olacaksın benceCuma 58,8
Pazartesi 58,5
-300 grdün çay içmeye gittik akşam valla birtek çay içtim ..faydası oldu şükür
süper canım ama iyi dikkat ettin sonuç da aldınGunaydin kizlar,79 um -1.4 yani ,illaki cogu su kaybidir ama olsun kendimi iyi hissettim ,insallah sizinkiler daha super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?