Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım gitme zaten güzel destek oluyorsun hem seni görüp örnek alalım di mi ama
Valla kıştan beri uğraşıyorum tatil falan dinlemedim ..az dinlenip geleceğim Bayramdan sonra burası ağlama duvarı olmaz inşallah bende dahil

evet canım biraz karıştı bugün daha dikkatliyim

akşam çok protein olmamış mı

Tanisalim canim,ben yokken gelmissin Eda ben,tasinma isimiz vardi yoktum 3 haftadir

Merhaba cnm bende Aylin
1 oglan Annesiyim 5 aylik yakinda. Bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum.
28 temmuzdan beri burdayim. Listeye guremedim henpz düzensizligimden. Ama hic arti olmadim :)

canım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.

Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel

Sagol cnm cok sükür gecti gitti. Cuma veya pazartesi dikisler alinicak daha rahat ederim.
Evet sabahlari daha dolu yiyorum. Aksam az yemege calisiyirum.

2 dilim ekmek hic olmamis. Aksamlari ekmegi birak bak nasil vericeksin. Proteinle kal. Mangal mi yaktiniz

Bır dananın kuyruğunun kopmasına 4 gün var
Dün benı sınırlendıren menü sahıplerı bugun patlatın bır hafıf menüde gözlerım bayram etsın

Cok güldüm abla :)) baya kizmissin

Gecmis olsun cnm
Süper eksidesin

Gunaydin kizlar,79 um -1.4 yani ,illaki cogu su kaybidir ama olsun kendimi iyi hissettim ,insallah sizinkiler daha super olur

Süper tebrikler

Masallah cnm. Aynalar bizim olsunnnn hep güzel göstersin bizi

eveet kilo bildirimi cuma günü 74.3 bugün 73.8 heyooooo -500 gram

Tebrkler cnmm

Cuma 58,8
Pazartesi 58,5
-300 gr dün çay içmeye gittik akşam valla birtek çay içtim ..faydası oldu şükür

Nzmn mezun oluyosun? Birakma bizii

Günaydın kızlar, bugün kaldığım yerden devam
Ben pazartesi kimle yarışıyordum cumaya kadar?

Hosgeldin cnm tanisamadik
Istersen yarisalim ama ben cuma tartilamamistim ameliyat yüzünden (annemlere gittim tarti baskaydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…