Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
berilceee Pembe_patikli
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 3 dilim beyaz beynir. 5 zeytin. 2 . biraz sogan
Ara: 1 armut. 1 seftali
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Cheesecakein peynirinden 50 gr kadar
Ara: chiali puding
Aksam: 1 tane balik firinda. Bol salata. 1 tabak sebze corbasi
Ara: 2 nektarin

Su: 2lt tezbitsin
Spor: yok

abowo neydi gız

Sporun gayet iyi canim. Menun senin de cissli. Ama haftada bir gunse bence yapilabilir.
Diger menuleri biliyosunuz canim oyle pek bi sey yok genelde ama bugün biraz karisikti ortalik (

Bol meyveli bi gün olmuş ama genel olarak iyi :)

Tanisalim canim,ben yokken gelmissin Eda ben,tasinma isimiz vardi yoktum 3 haftadir

canım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.

kızmak mi aşk olsun yorum.bile yok sana

Afiyet olsun mercimek çorbası + ekmek fazla gibimi acep

ımmmm perfect

Çok İyi Bebek

Bugünkü menüm

Sabah 11 de

2 kayisi yumurta
1 parca süt dana eti
1 kk peynir
3 zeytin
2 nektarin
1 kücük kase kuruyemis
Domates salatalik

Aksam 17.30

1 tabak kuru fasulye

2.5 l su insallahh
Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel beğendim.

Afiyet olsun umarım o sporlar eritmistir boyoz la pastayı

Gıtme o zaman canım yat dınlen
söz verildi para toplandı bir kere caymak olmazdi.Ama pert oldum iyice ordanda bir grup bize geldik çay karpuz yendi yeni gittiler bende sayfayi açtım.

Bu bır türkü aslında ben çok severım bunu
Evet güzel bir türküdur hemde hep dilimdedir Beril seviyorum türküleri.

Bıtmedımı daha o dolap
Esın ne zaman işe başlıyor tatıl bıtmedımı elıfım
Kalsan evde kafa dınlesen
Yok kız ne bitmesi bi görsen halimizi sefil ler gibiyiz her yerde bişeyler var bu hafta gelir umarım parçalar 15 20 gün daha erkende olabilir dediler 9 unda kayıt açıldı 11 gün oldu gelsin ve bitsin yoksa cildiricam.

Çok olmuş karmakarışık olmuş ben sade beslenmeyı seviyorum sarma ve muslı ayn zaman diliminde benim seçeneğim olamaz. Sabah güzelmiş sonra bozulmuş. Afiyet olsun .

ben gram dan kg ma nasıl geçerim bilmiyorum.

Afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.

Kizlar evliyken fink atmak da guzel
evliyken atılan Fink belli saatlerde oluyor canım Fink atmaya giderken evdeki aç ve sefil ler için bi dünya uğraşıyorum o yüzden arada oluyor istediğim her an değil.

Hazir olunca gonder dinleyelim canim. Masallah ana ogula
inşallah canım ya. Gaza geldim univst. de koro geçmişim var solo hiç yapmadım oğlum çok istiyor kendimi feda ettim hiç kayıt yapmadık henüz begenmezsem anında yok ederim o kaydı umarım güzel olur.

Afiyet olsun güzel görünüyor. .

Nolduki elifim sıkıntı yoktur umarim
Yok ya pazar rehaveti.

Ne kadar guzel imrendim vallahi

Menumu yazayım

Saat 12 :30 uyumuşum
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bollll maydanoz
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri

Saat 18:30 civarı
1 dana biftek
2 köfte
1 tavuk göğüs
1 tavuk pirzola
1 büyük bardak ayran
2 dilim tam bugday
Domates soğan

Su 2.5 litre
Spor yok.

yok canım diyetisyenimin verdiği listede var ekmek hatta iki dilim vermişti de ben bir dilim yedim

Sevmezsiniz sandım yoksa gelin buyrun çok var

Ben köyde çalışıyorum burda coookk var teyzeler sagolsunlar getiriyorlar annemlerin bahçedede var sana göndereyim
Keske o bahane olsa gelsen hatta gelırken valıze benım can dostlarınıda koysan hepıcıgı tüy sıklet zatı

herkese günaydın. bu sabah tartıda eksiyi göremedim ama başarısız bir hafta sonu değildi. bol bol spor yaptım yüzdüm, bölgesel egzersiz yaptım dambıllı filan :) kaslarımda ağrılar var fazla yaptım galiba beslenme konusunda kaçamak sayılacak belki dondurma olabilir, elimden geldiğince dikkat ettim. Çevre neden diyet yapıyorsun kilon yok diye baskı yapıyor bu da sürekliliği zorluyor, evet 162 boy 55.6 kilo ama ben 52-53 olursam daha mutlu olucam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…