- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
abowBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Aynen yaa insanin yemek yiyesi geliyoBu resım ne kız
Söyle alımlı bıkınılı yok mu
Diger menuleri biliyosunuz canim oyle pek bi sey yok genelde ama bugün biraz karisikti ortalikSporun gayet iyi canim. Menun senin de cissli. Ama haftada bir gunse bence yapilabilir.
Bol meyveli bi gün olmuş ama genel olarak iyi :)Bugunku menum
berilceee Pembe_patikli
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 3 dilim beyaz beynir. 5 zeytin. 2 . biraz sogan
Ara: 1 armut. 1 seftali
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Cheesecakein peynirinden 50 gr kadar
Ara: chiali puding
Aksam: 1 tane balik firinda. Bol salata. 1 tabak sebze corbasi
Ara: 2 nektarin
Su: 2lttezbitsin
Spor: yok
Nolduki elifim sıkıntı yoktur umarimBugün de piknik var 17 gibi gideriz komşularla beraber canım hiç istemiyor kendimi kötü hissediyorum ruhen.
Ne kadar guzel imrendim vallahiBecerebilirsek inşallah ilk önce size dinletirim.
Tanisalim canim,ben yokken gelmissin Eda ben,tasinma isimiz vardi yoktum 3 haftadirMerhaba arkadaslar iyi pazarlar diliyorum herkese
Ben az bucuk toparlandim gibi
Bugpn tartildim merakimdan
Cuma tartilamadim annemdeydim cünkü.
115.4 ciktim seruma ragmen. 9 günde 600gr gitmis. Eh bunada sükür.
Beril abla ben whatsappden cikmaya karar verdim cünkü kk yi aksatiyorum ozaman. Cünkü listeye cok girmek istiyorum.
Gecmisi malesef okuyamadim
Yeni gelen arkadaslar mesajimi begenirlerse hbrim olur kimler geldi :)
Tanisalim kizlar
canım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.Merhaba arkadaslar iyi pazarlar diliyorum herkese
Ben az bucuk toparlandim gibi
Bugpn tartildim merakimdan
Cuma tartilamadim annemdeydim cünkü.
115.4 ciktim seruma ragmen. 9 günde 600gr gitmis. Eh bunada sükür.
Beril abla ben whatsappden cikmaya karar verdim cünkü kk yi aksatiyorum ozaman. Cünkü listeye cok girmek istiyorum.
Gecmisi malesef okuyamadim
Yeni gelen arkadaslar mesajimi begenirlerse hbrim olur kimler geldi :)
Tanisalim kizlar
kızmak mi aşk olsun yorum.bile yok sanaBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Afiyet olsun mercimek çorbası + ekmek fazla gibimi acepbugünkü listemi yazayım yarın tartı günü heyecan yaptım şimdi
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 taneden az yumurta çok az yağda yapılmış
Ara yarim elma
Ara 5 tane kepekli grissini ince küçük olanlardan
Akşam 17.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık zeytin yağlı domates yemeği
1 dilim ekmek
Akşam son aramda da bir porsiyon meyve yerim belki
spor belimden rahatsız olduğum için yok malesef su da 2 litre içmişimdir şimdiye kadar
ımmmm perfectMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Menüm:
Sabah ( 9:30)
Spordan önce bir kahve
1 tavada yumurta
1 domates
1 kk peynir
Salatalık
Ayran
Ara: yeşil çay
Öğle (14:00)
Cacık
Ara: yeşil çay ve ayran
Akşam (18.00)
3 yk yeşil mercimek
1 kase domates ve biber salatası
1 bardak ayran
Ara: yeşil çay
Su: 2.5l ( yatana kadar 3l'yi geçer)
Spor: Kahvaltıdan önce Jillian 30 Day Level 1
Leslie 2 mil ve ardından bölgesel egzersizler
Çok İyi BebekHazır buradayken bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 1 küçük şeftali
Öğlen
1 kepçe çorba
Bol salata
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 fındık
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Az yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
20 dk kardiyo
Kol hareketleri 12*3
Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel beğendim.Bugünkü menüm
Sabah 11 de
2 kayisi yumurta
1 parca süt dana eti
1 kk peynir
3 zeytin
2 nektarin
1 kücük kase kuruyemis
Domates salatalik
Aksam 17.30
1 tabak kuru fasulye
2.5 l su insallahh
Afiyet olsun umarım o sporlar eritmistir boyoz la pastayıMenümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Ara: küçük bi dilim pastanin yarisi
Akşam: mercimek corbasi
Yogurt
Su: 3lt
Spor: iki arada bu derede leslie 3 mili iki kere yaptim toplam 90 dk civari oldu galiba
söz verildi para toplandı bir kere caymak olmazdi.Ama pert oldum iyice ordanda bir grup bize geldik çay karpuz yendi yeni gittiler bende sayfayi açtım.Gıtme o zaman canım yat dınlen
Evet güzel bir türküdur hemde hep dilimdedir Beril seviyorum türküleri.Bu bır türkü aslında ben çok severım bunu
Yok kız ne bitmesi bi görsen halimizi sefil ler gibiyiz her yerde bişeyler varBıtmedımı daha o dolap
Esın ne zaman işe başlıyor tatıl bıtmedımı elıfım
Kalsan evde kafa dınlesen
Çok olmuş karmakarışık olmuş ben sade beslenmeyı seviyorum sarma ve muslı ayn zaman diliminde benim seçeneğim olamaz. Sabah güzelmiş sonra bozulmuş. Afiyet olsun .Bugünkü yediklerim
Kalkinca 1 kuru kayısı
Sabah kiymali yumurta 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalik
Ara 1 cig badem 4 tane dut kurusu
Öğle 1 yk kavurma 1 yk bezelye 2 tane yaprak sarması
Ara 1/3 tane magnum(((
Aksam 1 yk kavurma 4 tane yaprak sarma 2 yk musli 2 yk misir gevreği 1 bardak sut
Su 3 lt
Spor 30 dk 5.5 hizda yürüme
Bu hafta herkes yemiş
Haber vereydınız keske bende yerdım yahu
4 gün kemermı sıkarsınız
Kemerınız yoksa ben gıbı pijama gıyıyorsanız lastık sıkın cumaya gramlarla gelmeyın
Tepem atıyor artık
Afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.Kizlar meraba menuyu yazayim cocuklari uyuttuktan sonra okucam gecmisi
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corek otu(bunu her sabah yapiyorum )
09.00 peynirli omlet,5 zeytin, 3 ceviz,7 badem,5 kayisi
13.00 zeytinyagli kabak,ayran
19.30 patlican yemegi,cacik
21.30 4 zeytin,biraz peynir(marketten alorken tadina baktim pek ii geldi)
3 litre su
evliyken atılan Fink belli saatlerde oluyor canım Fink atmaya giderken evdeki aç ve sefil ler için bi dünya uğraşıyorum o yüzden arada oluyor istediğim her an değil.Kizlar evliyken fink atmak da guzel
inşallah canım ya. Gaza geldim univst. de koro geçmişim var solo hiç yapmadım oğlum çok istiyor kendimi feda ettim hiç kayıt yapmadık henüz begenmezsem anında yok ederim o kaydı umarım güzel olur.Hazir olunca gonder dinleyelim canim. Masallah ana ogula
Afiyet olsun güzel görünüyor. .Bugunku menum
berilceee Pembe_patikli
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 3 dilim beyaz beynir. 5 zeytin. 2 . biraz sogan
Ara: 1 armut. 1 seftali
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Cheesecakein peynirinden 50 gr kadar
Ara: chiali puding
Aksam: 1 tane balik firinda. Bol salata. 1 tabak sebze corbasi
Ara: 2 nektarin
Su: 2lttezbitsin
Spor: yok
Yok ya pazar rehaveti.Nolduki elifim sıkıntı yoktur umarim
Ne kadar guzel imrendim vallahi
GezentiMisafirliğe gittik yeni geldik
Aman arada bir işte ..gece kuşu oldum bende ..Gezenti
Benim.küçük 10 da yattı sonra 12 de uyandı şimdi yatmayalim diye ağlıyor. Sen yat canım iyi uykular.Aman arada bir işte ..gece kuşu oldum bende ..
Sende yorulmuşsundur Elif uyuyalım yarın ödem çıkmasın
Sevmezsiniz sandımBızı nıye cagırmıyon gıııı
Biz gelırızde bıter mı sandınız küstüm bak
Ben köyde çalışıyorum burda coookk varKız burda tutamı 2-3 euro
Koklamaya alamadım daha ben
yok canım diyetisyenimin verdiği listede var ekmek hatta iki dilim vermişti de ben bir dilim yedimcanım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.
kızmak mi aşk olsun yorum.bile yok sana
Afiyet olsun mercimek çorbası + ekmek fazla gibimi acep
ımmmm perfect
Çok İyi Bebek
Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel beğendim.
Afiyet olsun umarım o sporlar eritmistir boyoz la pastayı
söz verildi para toplandı bir kere caymak olmazdi.Ama pert oldum iyice ordanda bir grup bize geldik çay karpuz yendi yeni gittiler bende sayfayi açtım.
Evet güzel bir türküdur hemde hep dilimdedir Beril seviyorum türküleri.
Yok kız ne bitmesi bi görsen halimizi sefil ler gibiyiz her yerde bişeyler varbu hafta gelir umarım parçalar 15 20 gün daha erkende olabilir dediler 9 unda kayıt açıldı 11 gün oldu gelsin ve bitsin yoksa cildiricam.
Çok olmuş karmakarışık olmuş ben sade beslenmeyı seviyorum sarma ve muslı ayn zaman diliminde benim seçeneğim olamaz. Sabah güzelmiş sonra bozulmuş. Afiyet olsun .
ben gram dan kg ma nasıl geçerim bilmiyorum.
Afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.
evliyken atılan Fink belli saatlerde oluyor canım Fink atmaya giderken evdeki aç ve sefil ler için bi dünya uğraşıyorum o yüzden arada oluyor istediğim her an değil.
inşallah canım ya. Gaza geldim univst. de koro geçmişim var solo hiç yapmadım oğlum çok istiyor kendimi feda ettim hiç kayıt yapmadık henüz begenmezsem anında yok ederim o kaydı umarım güzel olur.
Afiyet olsun güzel görünüyor. .
Yok ya pazar rehaveti.
Keske o bahane olsa gelsen hatta gelırken valıze benım can dostlarınıda koysan hepıcıgı tüy sıklet zatıSevmezsiniz sandımyoksa gelin buyrun çok var
Ben köyde çalışıyorum burda coookk varteyzeler sagolsunlar getiriyorlar annemlerin bahçedede var sana göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?