Yok arkadasim ben insulin direnci icin kullaniyorum. 24 yasinda bir kizim var. Bundan sonra olsa olsa torun isteyebilirim ki oda erken daha.Tesekkur ederim. Allah şifamızı versin. Sen de mi bebek istiyorsun.Zen71
Iyı haberlerle gel canımArkadaslar bu gun diyetisyen kontrolum var. Kontrolden sonra cesme ye donus ( ki diger kontrollerim ile cakistigi icin 1 haftaligina gelmistim) bayrami da cesme de gecirecegiz. Bunlari neden mi yaziyorum?
Yoldayken yazabilirim. Onun haricin de menu bildirimi, kilo bildirimi icin yazarim ama cok fazla vakit ayiramaya bilirim. Tabi ki aradaki firsatlari degerlendiririm. Gunun yogun temposuna dalmadan haber vereyim dedim.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Nasılsın canımGunaydin canim
Gidebilirsem soylerim canim. Ya ben de ozledim tekrar ne zaman gelecek diye sorarsa.Iyı haberlerle gel canım
Ya şirince ye gıtsene gidersen berıl ozlemıs burayı de
Kiyamam amaBıryerlere gıtmeyın ya
Gıdıyorsanız benden gızlı gıdın
Çok kıskanıyom
De delırıyormus yollar ızın vermıyomus deGidebilirsem soylerim canim. Ya ben de ozledim tekrar ne zaman gelecek diye sorarsa.
Cıldırıyom resmen annem yaKiyamam ama
Harikasin. Guldurdun beni. Denicem.De delırıyormus yollar ızın vermıyomus de
Sonra bır seftalı al en ırısınden üstüne döke döke ye
Elınıde o kalabalıkta çaktırmadan önde gıden zayıffff hatunun uçuşan elbısesıne sıl ben gıbı
Deme oyle seyler. Eminim bulundugun kilo da yakisiyordur yakin tarihte gelecegin hedef kilon da ...Cıldırıyom resmen annem ya
Çomar dan hallıce oldum bekleme işinde
Arada dellenıyom sonra gıtme istegım gecıyor
Bır delılık yapıp çocukları arabaya atsam
Yol nereye ben oraya yapsam yınede eskı neşem yok
Nusubet ıyyhhh bır şişko oldum bu yıl
Yok ya cıdden çok igrencşmdırHarikasin. Guldurdun beni. Denicem.
Kız aramızda da mutevazılık yapıyomDeme oyle seyler. Eminim bulundugun kilo da yakisiyordur yakin tarihte gelecegin hedef kilon da ...
Ustelik sansli oldugunu da dusunmelisin. Cok sukur kiloyu dusunebilegimiz konumdayiz. Allah korusun bir sevdigimizi yogun bakim kapilarinda bekliyor da olabilirdik. Ve ondan baska dusunemiyecek bir halde. Daha kotusunu dusundugun de daima bulundugun durum cok daha iyi gelir insana. Tabi ya oyle olursa diye paranoyaklasmamak kaydiyla.Deme oyle seyler. Eminim bulundugun kilo da yakisiyordur yakin tarihte gelecegin hedef kilon da ...
Ben artık acıyı caya şeker dıye katıyomUstelik sansli oldugunu da dusunmelisin. Cok sukur kiloyu dusunebilegimiz konumdayiz. Allah korusun bir sevdigimizi yogun bakim kapilarinda bekliyor da olabilirdik. Ve ondan baska dusunemiyecek bir halde. Daha kotusunu dusundugun de daima bulundugun durum cok daha iyi gelir insana. Tabi ya oyle olursa diye paranoyaklasmamak kaydiyla.
Nasılsın canım
Yıye yıye erıyon balım
Her gecenin bir sabahi var canim. Umudunu hic yitirme. Guzel gunler illa ki gelecek. Zorla da olsa getirtirizBen artık acıyı caya şeker dıye katıyom
Tahtaları kırıtom dertlerden
Gerıye böyle arada dünya yı bazen totısınden okuyan
Bazen hayat denen fettan kadından korkan bır berıl çıkıyor
Neyse derın sular ıcın çok erken bu saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?