Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Humus yapip cok yedim ama yogurtlusu eminim daha iyidir. Hem kalorisi de az olur boyle. Humusta tahin var onun kalorisi de cok fazla. Denemem lazim bunu cok sagol canim paylasim icin
Menun iyi canim. Sporun super. Masallah
Bence gayet iyi menun. Ben cekirdek ici. Leblebinin kalorili oldugunu biliyorum ama az yenirse sorun olmaz

partiye ilk gelen ben olurum herhalde.tabii ki en çok mantıyı yemek için nihahahhhhh

Beriiiil yetiş bacım takım elden gidiyo.iki gün yoktun bak mantı partisi hayalleri kurmaya başladılar

@berilceee
Yapalim tabi partiii himm hem de manti partisi. En son haziranda halamin elinden yemistim hem de 2 tabak

Kizlar sizi burayi seviyorum insallah zayiflayinca yuzyuze tanisir gorusuruz manti partisi yapariz,hepinizi opuyorum bye bye
Insallah canim. Burda bir zayiflama grubunda hedef kilolarina ulasinca kizlar birkac gunluk beraber tatile gittiler. Gormustum fotolarini

Afiyet olsun reçel gene var hayırdır Hiloş, şu yine az olmamış arttır lütfen.

afiyet olsun.

afiyet olsun canım menun güzel.

Afiyet olsun.

ben sizma ve Riviera kullanıyorum birde tereyağ. Mutfaktan diğerlerini atalım çok oldu. Hindistan cevizi keten tohumu yağına hiç denk gelmedim marketlerde eczanelerde aktarlarda var minik şişeler de.

Selam kızlar nasıl gidiyor bakalım ?biz aynı geziyoruz biraz Cuma dönüş var ..
gez sen bebeğim biz burda garip kaldık.

afiyet olsun akşam karbonlu olmuş.

Afiyet olsun güzel görünüyor.

Menü

Sabah

Menemen
5 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalık

Ara

1 paket eti form

Aksam

Az yağda kırmızı et 1 porsiyon
Salata

2 saat yürüyüş
3 lt su şimdilik

Bukadar kızlar
kahve içecem birazdan
Afiyet olsun eti form yerine başka birşey olsa badem vs.

Bugünkü menüm

Sabah 12

3 rafadan yumurta
Zeytin
2 domates
Kuruyemis
1 nektarin

Aksam 17

1 tabak tavuklu bugday corbasi (annemde yedim)
1 salatalik
Kahve
2l su
3 gün üst üste karbonhidratlı akşam gecirdin kurufasulye nohut buğday hayırlısı çok verirsen bu mantığı deniycem ben afiyet olsun canım.

Menum
Sabah:
Chia pudingi
5 cig findik
Öğlen:
1 yt kıymalı türlü
1 bardak kefir
Ara:
6 cig badem
Aksam:
1,5 kase tarhana corba
1 kase yoğurt
Su: 3 litre
Spor: 30 dk kondisyon bisikleti
Leslie 3 mil
Afiyet olsun canm.sporda güzel.

olmusmu bu menü bence Hayır. Çikolata dondurma yanlış yoldan bebeğim. Afiyet olsun.

B7 haftaki sonucu merak ediyorum kaç kg gitti acaba bukadar ekmege :))) afiyet olsun.

Menü güzel spor muhteşem afiyet olsun.

bugün de mi Nefisle imtihan vardı afiyet olsun.

Afiyet olsun çekirdekleri fıstık bozmuş bence olayı.

Kizlar sizi burayi seviyorum insallah zayiflayinca yuzyuze tanisir gorusuruz manti partisi yapariz,hepinizi opuyorum bye bye
inşallah bye.

Diyetisyene gidiyorum canim ve verdikleri tuketme zorunlulugum var. Ki baslarda bitiremiyordum daha kilo veriyordum 2 aydir listeye tam uyuyorum ve kilo vermem hizlandi. Yarin oglen tekrar kontrolum var.
En guzelini yapiyorsun canim. Ne yazik ki az yeyince metabolizma yavasliyor

Evet canim kucuk sisede oluyor.

Saglikli yemedigimizden aldik bu kilolari bence. Yoksa sadece cok yemekten degil
Evet arkadasim. Cunku kiloluyum diye bu yedigimin yarisinina yakin yiyip ac gezip kilo almayi basariyordum. Hele yolda yada cekinebilecegim ortamlarda yemek yemek iskenceydi ( bu kiloya hakkim yok gibi dusunurdum) simdi her ogunumun 15 dk. Oncesine saatim kurulu( ki hazirlama yada disardaysam temin etme suresi) saati geldigin de nerde olursam olayim bir dk. Yemek yemem lazim deyip yiyorum.

Evet arkadasim liste fazla ama sonuc basarili bence. Benim de bu gun ve ogleden sonra:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…