Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir tabak kapuskayu bir tabak pasta okumam fikrim neyse sıktım de o herhalde

afiyet olsun canım pek bir hafif olmuş yarın tartı günü olunca

sagol canim sanada afiyet olsun.ben 2010 diyet yaptim tam 18kilo vermiştim.sabah sade ılık su ,öğleden sonra bir dilim ekmek, yağsız peynir, az şekerli çay akşamda sadece haslama et ))))) inanirmisiniz günde belki 5 litre ılık su icedim. çok aciktigimda sade az şekerli çay ve hemen inceledim yani çok hızlı bi sekilde kilom gitti.inanın çok uzun bir süre geri almadım.doğum vs olunca sonra geri aldım.ama şimdi niye veremiyorum.offf

Canim bence bi diyetisyene git tahlillerine bakilsin ona göre beslenme programi verir sana ben sok diyetler yapmıştım cok pişmanım kilo vermisim ama cok azı yağdan

Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum

Kız nasıl doydun ay ben çok açım bu gün ya herkesi öyle sanıyorum

bir tabak kapuskayu bir tabak pasta okumam fikrim neyse sıktım de o herhalde

afiyet olsun canım pek bir hafif olmuş yarın tartı günü olunca
Hahahaaaa keşke keşkee neyse bir dilim yiyeceğim günler de gelecek :)

o çok iyi vermişsin ama ben o açlığa dayanamam ya yani o kadar aç kalamam ama haslamayi severim patatesli etli falan

kizlar birde sizde benim gibi misiniz?ömrüm hep lavoboda geçiyor
yani çok şu icince
evet baya gidiyorum ama bu hafta gitmedim çok adetten sanırım şu tuttum hep

ay nasıl özledim brokoliyii afiyet olsun

evet kötü olmuş mantı karpuz kurabiye falan ama bak yarın tartı var yap ma böyle canım dikkat etmeliyiz ki motivemiz düşmesin

Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum
İşte hep bisi olmaz dedik diye bu halde degilmiyiz zaten canım benim minik minik dedik yedik yığıldı işte şimdi mısır hasliyorum kokusu deli etti beni ama yemicem yarın sabah yiycem inşallah

Tesekkurler canım ben cok sevmem ama yinede yiyorum

İşte hep bisi olmaz dedik diye bu halde degilmiyiz zaten canım benim minik minik dedik yedik yığıldı işte şimdi mısır hasliyorum kokusu deli etti beni ama yemicem yarın sabah yiycem inşallah
Evet haklısın canım ama cok bişi yememis üzüldüm :) yinede bazi arkadaslarim var bi oturusta 1 ekmek yiyolar ve incecikler onlari düşününce insan üzülüyor ama sana sonuna kadarda hak veriyorum misirada dikkat et

haşlanmış mısır var dolapta kendim yerim diye korkudan kızıma çıkaramıyorum çok severim malesef

Hala dönmedik eve musaitken menumu yazayim

Saat 10:30
1 küçük elma
2 Kasık badem
1 Kasık çekirdek ici
1 salatalık

Saat 15:30
2 dilim tam bugday
1 yumurat kadar Mozeralla
1 büyük dilim domates
1 nektarin

Saat 20:30
1 tabak dolusu marul maydanoz
2 yumurta
1 salatalık

Su 1.5 eve gidince 2 ye tamamlarim
Spor 1 saatten fazla arada dinlenerek yuzme denizden çıkmadan bu dinlenme seansları
Kumsalda 2 km yürüyüş ve

Ay eş için mi zayıflıyon
Yapma bu kadar stres yapma belkı hormonel belkı sınırsel bılemem ama bu kadar strese girmek boşuna

Tatıl den sonra sorarım sıze
Tatıl demeyın üleynnnnn

Iyı akşamlar Lina hanım
Güneydına cevaben gecıktım bayagıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…