Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benım için sorun yok
Siz nasıl ıstersenız öyle hıtap edınız

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee @anderes
Sabah: 2 tane kuru esmer ekmek (toplamda 90 kalori). Domates. Salatalik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 tane firinda yagsiz kofte. Bolca rokali domatesli taze nabeki salata
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 250 gr yogurt. 15 badem. 15 kuru uzum. 2 ceviz

Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus (yeni bitti yuruyus simdi eve geldim)

Gayet guzel menu canim.

Masallah Elifcim menun de sporun da cok iyi

Canim tamam cok kh var ama sadece tadimlik almissin. Bir dahaki sefere kacamaklari gunduz yaparsan daha iyi olur. Ve spor nerde kuzumm??

Bence menun kotu degil canim sabah ve ogle iyi aksamda yarim kurabiyeden çok bisi olacagini düşünmüyorum
Katiliyorum canim sana. Emin ol ben hicbir zaman yarim kurabiye yemedim hatta 1 tane bile yemedim durum ondan boyle suanda. Tadimlik baksan aslinda herseyin tadina sorun olmaz.

Menun gayet iyi canim. Ben ara ogunsuz yapamayanlardanim ama boyle acikmiyorsan iyi senin icin. Ins belin duzelir ve spora baslarsin

Menu cok iyi canim.

Canim ben begendim menunu ama sporun harika masallah. Bu arada kapuska nasil birsey??

Menu de spor da super

ev de degıldm annemdeydm o yüzden boyle oldu araba tamırdeydı onu almaya gittim artı çıkmayacağım inşallah eminim canım

gelmezsen ben size gelip ajanlık yaparım, dünyayı dar ederim size bak.hele bi gelmemeşhur sopamı çıkarıveririm

Bernam seni de seviyom ama diyetisyenini daha cok seviyom
onu sevmeyen ölsün zaten.dünyanın en bir numero diyetisyeni

Canım neyın var
Anlatmak ıstersen dınlerım belkı bır hal caresı vardır
Olmasada gamını boşaltırsın bana tatlım
ahh beril insanı nasıl kalbinden yakalıyosun sen öyle

kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
aboww soru sorma stilinden bunun pek hayra gitmedigi anlaşılıyor.terlik pabuçlar hazırlanmış bile

kız 55 kilonun neresi fazla aaabence cok iyisin.sen iyi hissediyorsan kimseyide takma moralini bozma

ekmek yanı pilav veren diyetisyenler var burda bak @DeryaOnDiet birinciligi kaptırdık görüyomusun

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım
çooook sevindimkendim vermis gibi sevindim.harikasın biliyordum yapacağını.insallah her hafta vererek gidersin artık canim

kizlar birde sizde benim gibi misiniz?ömrüm hep lavoboda geçiyor
yani çok şu icince
aynen öyleyiz canım.eksiği yok fazlası var

Canim bence bi diyetisyene git tahlillerine bakilsin ona göre beslenme programi verir sana ben sok diyetler yapmıştım cok pişmanım kilo vermisim ama cok azı yağdan
evet haklısın,benim insulin direncim olabilir.çünkü tatliyi çok seviyorum. ondan da kilo vermiyor olabilirim.ben çok iradeli biriyimdir. eğer beynimde bitirirsem. açımdan olsem bile yemem şuan okadar psikoliye bagladim ki kendi kendi sıkı diyetim olmasa kimsenin verdiği hiç bi diyetisyenin verdiği diyet listeleri beni tatmin etmez.
ömrüm diyet ve lavoboda gecti

oh oh ohh tatlılar yok artık menüde.e verilmezmi bu listeyle kilo verilir tabii

harika menü

Bugünkü menüm kızlar

Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yeşil biber, roka, bir dilim ekmek
Ara: iki erik
Oğle:fırında balık, salata, bir dilim ekmek
Ara:diet bisküvi, peynir
Akşam:semizotu salatası, bir dilim ekmek

Su:3 litre
Spor:45 dakika aerobik+30 mekik+plank

Napim tatlım gördüğüm u söylüyorum ama maşallah azaltmaya da niyetin yok canom.

Canim karatay da doyana kadar.
Ve benim migdem sizinkinden farkli ve büyük. 120kg olan bi insan 1 tabakla ac kalir. 3 porsiyon yedigim oldu hamileyken. 1 veya 2 tabakla doymaya calisiyorum. Ekmek yemiyorum. Yinede kilo veriyorum. Bu diyet ac kalarak olmuyor. :)
Nohutu da cok özlemistim 2 tabak yedim. Bisey de olmadi :)
Hizli kilo vernek istemiyorum cünkü cabuk alan birisiyim. Saglam gitsin :)

Merhaba bende karatay yapiyorum.
Yediklerin cok az geldi bana.
Ac kalma. Motiven düsmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…