Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oh oh ohh tatlılar yok artık menüde.e verilmezmi bu listeyle kilo verilir tabii

harika menü
Obezcim çok teşekkür ederim bende çok mutluyum şok diyetler çok kötüymüş diyetisyen listesi ve bu takımın motivem ihtiyacım varmış yoksa oyalanip duruyorum 1 ayda vereceğimi 4 ayda vermek gibi ahh obez biliyorsun işte beni eski menülerinde herkese teşekkür ediyorum

Senin diyetisyenin birinciligi gitti.

Bugünkü menüm

Sabah/öglen 11.30

3 yumurtayla melemen biberli domatesli bol bol
1 kücük kase kuruyemis

Ara
1 sütlü kahve

Aksam 19

Tüm tavugun yarisi
Disardan aldim mecbur
Carsida gezdik 14-19 cok yorgunum

1 zencefil cayi
Su ana kadar 1.5l su sanirim
1 litre daha icicem

Menun de sporun da iyi canim. Off ne yapsam ki suanki kilomdayken gittigim diyet listem var bulup onu mu yapsam ki. Iyi de vermistim. Arayim bakayim maillerin arasinda kilo durumu ve diyet ins bulurum

Yarina cokkkk heycanliyimmm

berilceee beril ablamm ben 11.8 de 117 idim ya... 18.8 tartilmadim ya.. yarinki verdigim rakami ikiye böleyim demi? Listeye girerim veya girmem fark etmez yani gecen hafta tartilamadimya nasil olur bilmem. Sen bilirsin

Yanlis mi anliyorum beni düzeltin lütfen.
Karatay diyeti ŞOK diyet olarak mi algilaniyor bana mi öyle geliyor?

Bu diyeti bilmeyen icin aciklayabilirim nekadar saglikli oldugunu. Acikmadan kilo verildigini.

Menun gayet iyi canim. Ben ara ogunsuz yapamayanlardanim ama boyle acikmiyorsan iyi senin icin. Ins belin duzelir ve spora baslarsin
ben de ara öğün yapıyorum canım arada 10 üzüm ve 1 ayranın var akşam da bir ara öğün yaptım 2 tane hurma yedim
sorma pilav ve ekmeği özellikle iki kere sordum ben mi yanlış anladım diye ama yan yana vermiş ama ben öyle yapmiyorum vicdanım el vermiyor

Selam kizlar, ben bugün cooook yoğundum. Yine de yemege firsat buldum tabii
Sabah klasik eynir zeytin domates aci biber yarim dilim ekmek cay
Öğlen :100gr tavuk doner (ekmeksiz), 1 incir
Ara: ince belli bardakta çay, 2 incir
Aksam: yoğurt, recelli dondurma (az), 3 incir

Kisacasi bugun incir günü bayılırım. Fazla kalorili bi meyve (almamaya calisiyodum da bugün dayanamadım)
Hep dışarıdayım. 4 litre su içmiş olabilirim.

maşallah çok güzel menün afiyet olsun
tavuk dönere bayılırım acaba yiyebilir miyiz ki ya keşke bugün aklıma gelseydi de sorsaydım diyetisyene..kaç gündür de aklımdaydı canım çekiyordu halbuki

kizlar ben hiç spor sevmiyorum.maşallah sizler çok güzel yapıyorsunuz.arada pilates yapmaya çalışıyorum.ama bi görseniz halimi
sporsuz diet yaparsan mevcut kilonu korur kilo almazsın fakat kilo da veremezsin ..sporsuz diet düşünemiyorum ben

Menun de sporun da iyi canim. Off ne yapsam ki suanki kilomdayken gittigim diyet listem var bulup onu mu yapsam ki. Iyi de vermistim. Arayim bakayim maillerin arasinda kilo durumu ve diyet ins bulurum
yapabilirsin tabii..benimki her gittigimde guncelliyor fakat bu güncelleme mevsim ve çiķan yeni sebzelerle orantıli oluyor.yoksa miktar değismiyor.ekmek hariç ..

Pardon ya iki noktayla ) p harfi birlesince baska bi emoji olmus
bende de öyle oluyor hep :))

merhaba ben zaten karatay diyetini tam olarak uygulamiyorum.çünkü cesaretim yok.ya daha fazla kilo alırsam. diye şekeri tm olarak cikaramadim. hayatımdan ama çok az tuketiyorum. ekmeği çıkardım.şimdilik bukadar )peki karatay diyetiyle verebildin mi ?

Canim ben begendim menunu ama sporun harika masallah. Bu arada kapuska nasil birsey??
Beyaz lahana varya canım onu doğrayıp yıkıyorum tencerede soğan salça varsa et atıyorum kavuruyorum uzerine lahanalari ekliyorum azcık şu koyuyorum ki lahanalari aşağı çekip yumusasin suda ki hepsini koyabiliyim patates aci biber ekleyip düdüklü de 20 dakika pişiriyorum ama şimdi diyetteyim diye patates ve biber yok sırf lahana
ev de degıldm annemdeydm o yüzden boyle oldu araba tamırdeydı onu almaya gittim artı çıkmayacağım inşallah eminim canım
anladım canım sabah ola hayrola bakalım iyi geceler hepinize

Anca girebildim. Iyisinizdir umarim arkadaslar. Ve bu gun yogunluktan biraz duzensiz de olsa menumu paylasayim

Kahvalti
3 dl.ekmek
3 dl. Peynir
Domates- salatalik
Cay

Ara
1/2 muz 2 ceviz

Ogle
8 kasik nohut puresi
Domates salatalik
1 dl. Ekmek

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran

Ara
1/2 etiform (yolda mecburiyetten)

Aksam
4 yemek kasigi domatli et yemegi
4 yemek kasigi yogurt
1 dl. Ekmek

1 sa yuruyus
3 lt. Su

Bu menu deki hatalarim
Iki ogun de protein oldu
Salata yok
Sebze yemegi yok ( evi bayram sonuna kadar kapattigim icin ne yapacak sebzem vardi ne de salata yapacak malzemem)
Aksam yemegini gec yedim ve bunun icin arada etiform yemek zorunda kaldim. Yani ornek alinacak bir yani yok

kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
hiç bilmiyorum p.tesi artı 300 dum bir daha tartılmadım.

Çok iyi maşallah.

Cekirdegi bende yiyorum arada yaninda yenince hayir demesi cok zor oluyor bazen
1 kasede 1 cay bardagi yağ gibi demislerdi
ovv çok kötü.

Benim esimde habire sen kilo aldin iyice diyordu
Diyetteyim 1 haftadir simdide bu nerden cikti diyor :)
anam hepsi dengesiz bu erkeklerin.

magnezikalsin diye bi toz var canım doktora sorarak bi dene istersen
sorarım canım sağolasın.

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım
bakalım yarına etkiliycekmi

güzel bir perşembe menüsü mercimek bi kötülük yapmazsa. Afiyet olsun.

Afiyet olsun diyetisyenin dediği için yorum yapamıyorum fazla ekmek 1 dilim olabilirdi sanki.

aç kalınca kilo gitmiyor canım malesef.

Afiyet olsun canım.

harika afiyet olsun tam perşembeye uygun bir menü yapmışsın.

7 yıl daha geçmiş yaşlanıyor hayatım 1 sene bile farkediyor malesef. O yüzden acele edip kurtulmaliyiz bu kilolardan. Bide beslenme sekline bir el at farklılıklar yap bakalım sonucu etkileyecek mi.

Afiyet olsun. Hem çiğ köfte hem mercimek yarın cuma şişkinlik yapmaz inşallah.

mantı dışında sıkıntı yok bence oda az mis ama bilemedim tatlım olmasa iyi olurmuş yarın tartı günü ki mantı bende acayip şişkinlik yapıyor.

kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
hiç bilmiyorum p.tesi artı 300 dum bir daha tartılmadım.

Çok iyi maşallah.

Cekirdegi bende yiyorum arada yaninda yenince hayir demesi cok zor oluyor bazen
1 kasede 1 cay bardagi yağ gibi demislerdi
ovv çok kötü.

Benim esimde habire sen kilo aldin iyice diyordu
Diyetteyim 1 haftadir simdide bu nerden cikti diyor :)
anam hepsi dengesiz bu erkeklerin.

magnezikalsin diye bi toz var canım doktora sorarak bi dene istersen
sorarım canım sağolasın.

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım
bakalım yarına etkiliycekmi

güzel bir perşembe menüsü mercimek bi kötülük yapmazsa. Afiyet olsun.

Afiyet olsun diyetisyenin dediği için yorum yapamıyorum fazla ekmek 1 dilim olabilirdi sanki.

aç kalınca kilo gitmiyor canım malesef.

Afiyet olsun canım.

harika afiyet olsun tam perşembeye uygun bir menü yapmışsın.

7 yıl daha geçmiş yaşlanıyor hayatım 1 sene bile farkediyor malesef. O yüzden acele edip kurtulmaliyiz bu kilolardan. Bide beslenme sekline bir el at farklılıklar yap bakalım sonucu etkileyecek mi.

Afiyet olsun. Hem çiğ köfte hem mercimek yarın cuma şişkinlik yapmaz inşallah.

mantı dışında sıkıntı yok bence oda az mis ama bilemedim tatlım olmasa iyi olurmuş yarın tartı günü ki mantı bende acayip şişkinlik yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…