- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Obezcim çok teşekkür ederim bende çok mutluyum şok diyetler çok kötüymüş diyetisyen listesi ve bu takımın motivem ihtiyacım varmış yoksa oyalanip duruyorum 1 ayda vereceğimi 4 ayda vermek gibi ahh obez biliyorsun işte beni eski menülerinde herkese teşekkür ediyorumoh oh ohh tatlılar yok artık menüde.e verilmezmi bu listeyle kilo verilir tabii
harika menü
Senin diyetisyenin birinciligi gitti.gelmezsen ben size gelip ajanlık yaparım, dünyayı dar ederim size bak.hele bi gelmemeşhur sopamı çıkarıveririm
onu sevmeyen ölsün zaten.dünyanın en bir numero diyetisyeni
ahh beril insanı nasıl kalbinden yakalıyosun sen öyle
aboww soru sorma stilinden bunun pek hayra gitmedigi anlaşılıyor.terlik pabuçlar hazırlanmış bile
kız 55 kilonun neresi fazla aaabence cok iyisin.sen iyi hissediyorsan kimseyide takma moralini bozma
ekmek yanı pilav veren diyetisyenler var burda bak @DeryaOnDiet birinciligi kaptırdık görüyomusun
çooook sevindimkendim vermis gibi sevindim.harikasın biliyordum yapacağını.insallah her hafta vererek gidersin artık canim
aynen öyleyiz canım.eksiği yok fazlası var
Menun de sporun da iyi canim. Off ne yapsam ki suanki kilomdayken gittigim diyet listem var bulup onu mu yapsam ki. Iyi de vermistim. Arayim bakayim maillerin arasinda kilo durumu ve diyet ins bulurumBugünkü menüm kızlar
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yeşil biber, roka, bir dilim ekmek
Ara: iki erik
Oğle:fırında balık, salata, bir dilim ekmek
Ara:diet bisküvi, peynir
Akşam:semizotu salatası, bir dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:45 dakika aerobik+30 mekik+plank
Sagol canim yarina eksi cikayim da baska derdim yok.oh oh ohh tatlılar yok artık menüde.e verilmezmi bu listeyle kilo verilir tabii
harika menü
Canim yuruyus yap en kolayi.kizlar ben hiç spor sevmiyorum.maşallah sizler çok güzel yapıyorsunuz.arada pilates yapmaya çalışıyorum.ama bi görseniz halimi
ben de ara öğün yapıyorum canım arada 10 üzüm ve 1 ayranın var akşam da bir ara öğün yaptım 2 tane hurma yedimMenun gayet iyi canim. Ben ara ogunsuz yapamayanlardanim ama boyle acikmiyorsan iyi senin icin. Ins belin duzelir ve spora baslarsin
sorma pilav ve ekmeği özellikle iki kere sordum ben mi yanlış anladım diye ama yan yana vermiş ama ben öyle yapmiyorum vicdanım el vermiyorgelmezsen ben size gelip ajanlık yaparım, dünyayı dar ederim size bak.hele bi gelmemeşhur sopamı çıkarıveririm
onu sevmeyen ölsün zaten.dünyanın en bir numero diyetisyeni
ahh beril insanı nasıl kalbinden yakalıyosun sen öyle
aboww soru sorma stilinden bunun pek hayra gitmedigi anlaşılıyor.terlik pabuçlar hazırlanmış bile
kız 55 kilonun neresi fazla aaabence cok iyisin.sen iyi hissediyorsan kimseyide takma moralini bozma
ekmek yanı pilav veren diyetisyenler var burda bak @DeryaOnDiet birinciligi kaptırdık görüyomusun
çooook sevindimkendim vermis gibi sevindim.harikasın biliyordum yapacağını.insallah her hafta vererek gidersin artık canim
aynen öyleyiz canım.eksiği yok fazlası var
maşallah çok güzel menün afiyet olsunBugünkü menüm kızlar
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yeşil biber, roka, bir dilim ekmek
Ara: iki erik
Oğle:fırında balık, salata, bir dilim ekmek
Ara:diet bisküvi, peynir
Akşam:semizotu salatası, bir dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:45 dakika aerobik+30 mekik+plank
tavuk dönere bayılırım acaba yiyebilir miyiz ki ya keşke bugün aklıma gelseydi de sorsaydım diyetisyene..kaç gündür de aklımdaydı canım çekiyordu halbukiSelam kizlar, ben bugün cooook yoğundum. Yine de yemege firsat buldum tabii
Sabah klasikeynir zeytin domates aci biber yarim dilim ekmek cay
Öğlen :100gr tavuk doner (ekmeksiz), 1 incir
Ara: ince belli bardakta çay, 2 incir
Aksam: yoğurt, recelli dondurma (az), 3 incir
Kisacasi bugun incir günübayılırım. Fazla kalorili bi meyve (almamaya calisiyodum da bugün dayanamadım)
Hep dışarıdayım. 4 litre su içmiş olabilirim.
sporsuz diet yaparsan mevcut kilonu korur kilo almazsın fakat kilo da veremezsin ..sporsuz diet düşünemiyorum benkizlar ben hiç spor sevmiyorum.maşallah sizler çok güzel yapıyorsunuz.arada pilates yapmaya çalışıyorum.ama bi görseniz halimi
yapabilirsin tabii..benimki her gittigimde guncelliyor fakat bu güncelleme mevsim ve çiķan yeni sebzelerle orantıli oluyor.yoksa miktar değismiyor.ekmek hariç ..Menun de sporun da iyi canim. Off ne yapsam ki suanki kilomdayken gittigim diyet listem var bulup onu mu yapsam ki. Iyi de vermistim. Arayim bakayim maillerin arasinda kilo durumu ve diyet ins bulurum
bende de öyle oluyor hep :))Pardon ya iki noktayla) p harfi birlesince baska bi emoji olmus
merhaba ben zaten karatay diyetini tam olarak uygulamiyorum.çünkü cesaretim yok.ya daha fazla kilo alırsam. diye şekeri tm olarak cikaramadim. hayatımdan ama çok az tuketiyorum. ekmeği çıkardım.şimdilik bukadar )peki karatay diyetiyle verebildin mi ?Canim karatay da doyana kadar.
Ve benim migdem sizinkinden farkli ve büyük. 120kg olan bi insan 1 tabakla ac kalir. 3 porsiyon yedigim oldu hamileyken. 1 veya 2 tabakla doymaya calisiyorum. Ekmek yemiyorum. Yinede kilo veriyorum. Bu diyet ac kalarak olmuyor. :)
Nohutu da cok özlemistim 2 tabak yedim. Bisey de olmadi :)
Hizli kilo vernek istemiyorum cünkü cabuk alan birisiyim. Saglam gitsin :)
Merhaba bende karatay yapiyorum.
Yediklerin cok az geldi bana.
Ac kalma. Motiven düsmesin
Beyaz lahana varya canım onu doğrayıp yıkıyorum tencerede soğan salça varsa et atıyorum kavuruyorum uzerine lahanalari ekliyorum azcık şu koyuyorum ki lahanalari aşağı çekip yumusasin suda ki hepsini koyabiliyim patates aci biber ekleyip düdüklü de 20 dakika pişiriyorum ama şimdi diyetteyim diye patates ve biber yok sırf lahanaCanim ben begendim menunu ama sporun harika masallah. Bu arada kapuska nasil birsey??
anladım canım sabah ola hayrola bakalım iyi geceler hepinizeev de degıldm annemdeydm o yüzden boyle oldu araba tamırdeydı onu almaya gittim artı çıkmayacağım inşallah eminim canım
Bu menu deki hatalarimAnca girebildim. Iyisinizdir umarim arkadaslar. Ve bu gun yogunluktan biraz duzensiz de olsa menumu paylasayim
Kahvalti
3 dl.ekmek
3 dl. Peynir
Domates- salatalik
Cay
Ara
1/2 muz 2 ceviz
Ogle
8 kasik nohut puresi
Domates salatalik
1 dl. Ekmek
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Ara
1/2 etiform (yolda mecburiyetten)
Aksam
4 yemek kasigi domatli et yemegi
4 yemek kasigi yogurt
1 dl. Ekmek
1 sa yuruyus
3 lt. Su
hiç bilmiyorum p.tesi artı 300 dum bir daha tartılmadım.kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
Çok iyi maşallah.kızlar diyetisyenden geldim şimdi 16 günde 2 kilo 600 gram vermişim yaklaşık 1 haftadır oturamıyorum bile genelde uzanıyorum rahatsız olduğumdan ona rağmen iyi vermişsin dedi..ekmek ve çorba, pilav olayını sordum ekmek mutlaka her öğünde yiyeceksin dedi pilav ya da çorba olsa bile zaten ya çorba olacak ya da pilav ama ekmek mutlaka olacak dedi metabolizma için
ovv çok kötü.Cekirdegi bende yiyorum arada yaninda yenince hayir demesi cok zor oluyor bazen
1 kasede 1 cay bardagi yağ gibi demislerdi
anam hepsi dengesiz bu erkeklerin.Benim esimde habire sen kilo aldin iyice diyordu
Diyetteyim 1 haftadir simdide bu nerden cikti diyor :)
sorarım canım sağolasın.magnezikalsin diye bi toz var canım doktora sorarak bi dene istersen
bakalım yarına etkiliycekmikızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım
güzel bir perşembe menüsü mercimek bi kötülük yapmazsa. Afiyet olsun.İyi günler kızlar. Malum yarın tartı var günü erken kapatıyorum.
Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran
Ara: 6 üzüm
Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz
Afiyet olsun diyetisyenin dediği için yorum yapamıyorum fazla ekmek 1 dilim olabilirdi sanki.ben hala 3 öğüne çıkamadım neyseki ayin 5inde okul açılıyor artik düzene girerim diyetisyenim verdiği gibi 3 öğün yerim..bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates ve salatalık
Ara 10 üzüm ve 1 bardak ayran
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 küçük fırında pişmiş kefal
yağsız salata ve 2 dilim ekmek
su az oldu bugün 1.5 litre ama hava çok serin bol yağmurlu insanın da cani çekmiyor ,spor hala yok bir düzelmedi şu belim
aç kalınca kilo gitmiyor canım malesef.merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.
Afiyet olsun canım.Sabah 10.00
2 yumurta sarısı
3 küçük domates
Bi kaç küçük kare kaşar
1 dil ekmek büyük tam buğday
Ara
1.5 avuc üzüm
2 erik
Öğlen 15.00
1 tabak kapuska
1 kaşe yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
Aksam 18.30
1 kepçe çorba şehriye li tavuk
1 kaşe tavuklu salata
3 lt su
2 mil leslie
300 hızlı tempo ip atlama
45 mekik
10 sn plank
6 leg reise ( yeni başladım bu programa 1 aylık katlanacak hergün sayılar )
harika afiyet olsun tam perşembeye uygun bir menü yapmışsın.Menüm
Sabah: 3 incir
1 küçük kase chia puding
Öğlen:
Ton balıklı salata
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
Yoğurtlu semizotu salatasi
Ara: 2 cig badem
3 antep fıstığı
3 findik
Su: 3 litre civari daha da artar
Spor: daha yapmadim aksam yaparim bi seyler
7 yıl daha geçmiş yaşlanıyor hayatım 1 sene bile farkediyor malesef. O yüzden acele edip kurtulmaliyiz bu kilolardan. Bide beslenme sekline bir el at farklılıklar yap bakalım sonucu etkileyecek mi.sagol canim sanada afiyet olsun.ben 2010 diyet yaptim tam 18kilo vermiştim.sabah sade ılık su ,öğleden sonra bir dilim ekmek, yağsız peynir, az şekerli çay akşamda sadece haslama et ))))) inanirmisiniz günde belki 5 litre ılık su icedim. çok aciktigimda sade az şekerli çay ve hemen inceledim yani çok hızlı bi sekilde kilom gitti.inanın çok uzun bir süre geri almadım.doğum vs olunca sonra geri aldım.ama şimdi niye veremiyorum.offf
Afiyet olsun. Hem çiğ köfte hem mercimek yarın cuma şişkinlik yapmaz inşallah.Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak musakka 2 tane cig kofte marul yogurtlu semizotu
Ara 1 dilim seftali 1 tane cig badem
Aksam 1.5 tane köfte haşlanmış brokoli ve yoğurt
Su 3 lt
mantı dışında sıkıntı yok bence oda az mis ama bilemedim tatlım olmasa iyi olurmuş yarın tartı günü ki mantı bende acayip şişkinlik yapıyor.Bugün menüm çok kötü
Sabah
1 yumurta kk peynir 3 zeytin 1 domates 2 biber süzme yoğurt
Öğle
Yarım yumurta yarım dilim kepek ekmeği 3 zeytin yarım kk peynir
Akşam
yarım kase çorba
İki kaşık mantı
Patlıcan salatası
1 çatal karpuz
Yarım ev yapımı küçük kurabiye
hiç bilmiyorum p.tesi artı 300 dum bir daha tartılmadım.kızlar yarın artı çıkacak var mı aramızda?
Çok iyi maşallah.kızlar diyetisyenden geldim şimdi 16 günde 2 kilo 600 gram vermişim yaklaşık 1 haftadır oturamıyorum bile genelde uzanıyorum rahatsız olduğumdan ona rağmen iyi vermişsin dedi..ekmek ve çorba, pilav olayını sordum ekmek mutlaka her öğünde yiyeceksin dedi pilav ya da çorba olsa bile zaten ya çorba olacak ya da pilav ama ekmek mutlaka olacak dedi metabolizma için
ovv çok kötü.Cekirdegi bende yiyorum arada yaninda yenince hayir demesi cok zor oluyor bazen
1 kasede 1 cay bardagi yağ gibi demislerdi
anam hepsi dengesiz bu erkeklerin.Benim esimde habire sen kilo aldin iyice diyordu
Diyetteyim 1 haftadir simdide bu nerden cikti diyor :)
sorarım canım sağolasın.magnezikalsin diye bi toz var canım doktora sorarak bi dene istersen
bakalım yarına etkiliycekmikızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım
güzel bir perşembe menüsü mercimek bi kötülük yapmazsa. Afiyet olsun.İyi günler kızlar. Malum yarın tartı var günü erken kapatıyorum.
Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran
Ara: 6 üzüm
Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz
Afiyet olsun diyetisyenin dediği için yorum yapamıyorum fazla ekmek 1 dilim olabilirdi sanki.ben hala 3 öğüne çıkamadım neyseki ayin 5inde okul açılıyor artik düzene girerim diyetisyenim verdiği gibi 3 öğün yerim..bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates ve salatalık
Ara 10 üzüm ve 1 bardak ayran
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 küçük fırında pişmiş kefal
yağsız salata ve 2 dilim ekmek
su az oldu bugün 1.5 litre ama hava çok serin bol yağmurlu insanın da cani çekmiyor ,spor hala yok bir düzelmedi şu belim
aç kalınca kilo gitmiyor canım malesef.merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.
Afiyet olsun canım.Sabah 10.00
2 yumurta sarısı
3 küçük domates
Bi kaç küçük kare kaşar
1 dil ekmek büyük tam buğday
Ara
1.5 avuc üzüm
2 erik
Öğlen 15.00
1 tabak kapuska
1 kaşe yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
Aksam 18.30
1 kepçe çorba şehriye li tavuk
1 kaşe tavuklu salata
3 lt su
2 mil leslie
300 hızlı tempo ip atlama
45 mekik
10 sn plank
6 leg reise ( yeni başladım bu programa 1 aylık katlanacak hergün sayılar )
harika afiyet olsun tam perşembeye uygun bir menü yapmışsın.Menüm
Sabah: 3 incir
1 küçük kase chia puding
Öğlen:
Ton balıklı salata
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
Yoğurtlu semizotu salatasi
Ara: 2 cig badem
3 antep fıstığı
3 findik
Su: 3 litre civari daha da artar
Spor: daha yapmadim aksam yaparim bi seyler
7 yıl daha geçmiş yaşlanıyor hayatım 1 sene bile farkediyor malesef. O yüzden acele edip kurtulmaliyiz bu kilolardan. Bide beslenme sekline bir el at farklılıklar yap bakalım sonucu etkileyecek mi.sagol canim sanada afiyet olsun.ben 2010 diyet yaptim tam 18kilo vermiştim.sabah sade ılık su ,öğleden sonra bir dilim ekmek, yağsız peynir, az şekerli çay akşamda sadece haslama et ))))) inanirmisiniz günde belki 5 litre ılık su icedim. çok aciktigimda sade az şekerli çay ve hemen inceledim yani çok hızlı bi sekilde kilom gitti.inanın çok uzun bir süre geri almadım.doğum vs olunca sonra geri aldım.ama şimdi niye veremiyorum.offf
Afiyet olsun. Hem çiğ köfte hem mercimek yarın cuma şişkinlik yapmaz inşallah.Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak musakka 2 tane cig kofte marul yogurtlu semizotu
Ara 1 dilim seftali 1 tane cig badem
Aksam 1.5 tane köfte haşlanmış brokoli ve yoğurt
Su 3 lt
mantı dışında sıkıntı yok bence oda az mis ama bilemedim tatlım olmasa iyi olurmuş yarın tartı günü ki mantı bende acayip şişkinlik yapıyor.Bugün menüm çok kötü
Sabah
1 yumurta kk peynir 3 zeytin 1 domates 2 biber süzme yoğurt
Öğle
Yarım yumurta yarım dilim kepek ekmeği 3 zeytin yarım kk peynir
Akşam
yarım kase çorba
İki kaşık mantı
Patlıcan salatası
1 çatal karpuz
Yarım ev yapımı küçük kurabiye
Sağol canım.Masallah Elifcim menun de sporun da cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?