- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Çok iyi ettin Aylin nasil sabrettin.Bende menümü yazayim
BU ARADA ÖNEMLI BIRSEY ISTICEM
HERKES AKSAM KACTA YEDIGINI YAZARSA DAHA ETKILI OLUR BENCE
nekadar erken okadar cbk gidiyo kilo
Sabah 9 da
Limonlu su
2 yumurta tavada
Zeytin
3 catal rendelenmis kasar peyniri
1 bardak süt
1 domates
1 kücük kase kuruyemis
Öglen 12.30 (nikaha gitmistimya)
1 kahve
4-5 kasik lahana salatasi (krautsalat dogrumu türkcesiberilceee abla?
3 kasik yogurtlu havuc salatasi
(Ne pogacalar vardi allahimmm, pasta tatlilarrr, dolmalarrr.YEMEDIM)
Ara 15.30
2 nektarin
AKsam 17 de
2 dolu tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Günü kapattim saat 17 de
Yatana kadar ins 2.5l su
Aksam leslie yaparmiyim bilmiyorum
karatay da meyve de ara öğün de yok benim bildigim sadece iki öğün yiyorsun tam emin olmamakla birlikte tvde izledigim kadarıyla yaniKaratayda öğlen var miydi ya yenu basladin diye alisana kadar mi yiyosun aralar öğlen yemeği gibi olmus bide karatayda meyvede mi var
Ben de öyle biliyorum. Ama onun öğünleri baya tika basa doyana kadar. Meyveye şeker diyor yedirtmiyor.karatay da meyve de ara öğün de yok benim bildigim sadece iki öğün yiyorsun tam emin olmamakla birlikte tvde izledigim kadarıyla yani
Ben günde bir nescafe icerdim. Hem de kahve kremasiyla seviyordum tadini. Ama sonra ogrendim ki o kahve kremalari beyaz olsun diye aliminyum koyuyolarmis icine. Nescafe de zaten yakılarak yapilan birseymis sanirim. Yakin zamanda vazgectim icmekten. Arada bir canim isterse sütlü iciyorum (tadi ayni olmuyor ama neyse). Hemen her gün türk kahvesi iciyorum onun yerine simdi. O da midemi yakiyor biraz ama alıştımben içmiyorum içindeki katkı maddelerinden kaynaklı kilo sebebi ile değil E bilmem neler var paketlenmiş ürüne karşıyım
Bence menun sagliksiz degil o kadar. Sadece soslar işi bozmusBugünkü menum cok sagliksiz ve kalorili oldu kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil çay
Öğle 1/2 kase sebze çorbası 150 gr kavurma 2 lokma kavun
Ara 1 kare cikolata 4 cig badem
Aksam 1 porsiyon tavuk 4 yk bulgur pilavı 1 yk barbekü sos 1 yk ranch sos2 bardak ayran
Ara 1 tane ceviz 1 kuru kayısı
Su 2 lt
Meyve seker diye olmuyo diye biliyorum bendekaratay da meyve de ara öğün de yok benim bildigim sadece iki öğün yiyorsun tam emin olmamakla birlikte tvde izledigim kadarıyla yani
Aynen canım toparlayacagim insAllahBence menun sagliksiz degil o kadar. Sadece soslar işi bozmus
canım altın süt ne oluyor genelde görüyorum sende bu arada bulgur pilavın biraz fazla mi sankiSabah 10.50
2 zeytin, 2 kk peynir, domates, salatalık, 3 yk yoğurt, 1 yumurtadan omlet, 1 tombul yeşil biber, 1 dl çavdar ekmek, şekersiz çay, 1 tutam semizotu
Öğle 15.10
1 yt çoban salata, 1 yt bulgur pilavı, 4 üçgen dl karpuz
Ara 18.00
2 salatalık
Akşam 18.30
Altın süt içtim. (Canim yemek istemedi bende süt içtim tarçın ve zencefil kattım içine)
Su 2,5 lt su oldu.
Spor 79 dk Leslie yaptım.
akşamları genelde geç mi yiyorsun yoksa bugün mu öyle denk geldi canimSabah 8.00
3 yumurta sarısı
Domates
Zeytin
1 dil ekmek
Öğlen 14.30
1 yemek tabağı kırmızı lahana salatası
1 kaşe yoğurt
1 dil ekmek
Aksam 8.30
1.kase çorba
1 kepçe türlü
Salata
1 dil ekmek
Su
2 lt
Spor
205 ip.atlama hızlı tempo
45 mekik
130 walsit
59 sguat
40 dakika tempolu yürüyüş
Altın süt 1/2 çay kaşığı zerdecal yada zencefil ,1/2 çay kaşığı tarçın bunu bardakta karıştırıyorum üzerine 1 su br ılık süt ekliyorum canım ben böyle yapıyorum altın süt, Haklısın bulgur pilavı 1 tabakti yarın daha dikkat edeceğim inşallahcanım altın süt ne oluyor genelde görüyorum sende bu arada bulgur pilavın biraz fazla mi sanki
akşamları genelde geç mi yiyorsun yoksa bugün mu öyle denk geldi canim
Eliiiiff sen de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?