Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok iyi ettin Aylin nasil sabrettin.
supergirl

Bugünkü menum cok sagliksiz ve kalorili oldu kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil çay
Öğle 1/2 kase sebze çorbası 150 gr kavurma 2 lokma kavun
Ara 1 kare cikolata 4 cig badem
Aksam 1 porsiyon tavuk 4 yk bulgur pilavı 1 yk barbekü sos 1 yk ranch sos 2 bardak ayran
Ara 1 tane ceviz 1 kuru kayısı
Su 2 lt

ben içmiyorum içindeki katkı maddelerinden kaynaklı kilo sebebi ile değil E bilmem neler var paketlenmiş ürüne karşıyım
Ben günde bir nescafe icerdim. Hem de kahve kremasiyla seviyordum tadini. Ama sonra ogrendim ki o kahve kremalari beyaz olsun diye aliminyum koyuyolarmis icine. Nescafe de zaten yakılarak yapilan birseymis sanirim. Yakin zamanda vazgectim icmekten. Arada bir canim isterse sütlü iciyorum (tadi ayni olmuyor ama neyse). Hemen her gün türk kahvesi iciyorum onun yerine simdi. O da midemi yakiyor biraz ama alıştım

Bence menun sagliksiz degil o kadar. Sadece soslar işi bozmus

Sabah 10.50
2 zeytin, 2 kk peynir, domates, salatalık, 3 yk yoğurt, 1 yumurtadan omlet, 1 tombul yeşil biber, 1 dl çavdar ekmek, şekersiz çay, 1 tutam semizotu
Öğle 15.10
1 yt çoban salata, 1 yt bulgur pilavı, 4 üçgen dl karpuz
Ara 18.00
2 salatalık
Akşam 18.30
Altın süt içtim. (Canim yemek istemedi bende süt içtim tarçın ve zencefil kattım içine)
Su 2,5 lt su oldu.
Spor 79 dk Leslie yaptım.

Sabah 8.00
3 yumurta sarısı
Domates
Zeytin
1 dil ekmek

Öğlen 14.30

1 yemek tabağı kırmızı lahana salatası
1 kaşe yoğurt
1 dil ekmek

Aksam 8.30
1.kase çorba
1 kepçe türlü
Salata
1 dil ekmek

Su
2 lt

Spor

205 ip.atlama hızlı tempo
45 mekik
130 walsit
59 sguat
40 dakika tempolu yürüyüş

canım altın süt ne oluyor genelde görüyorum sende bu arada bulgur pilavın biraz fazla mi sanki

akşamları genelde geç mi yiyorsun yoksa bugün mu öyle denk geldi canim

canım altın süt ne oluyor genelde görüyorum sende bu arada bulgur pilavın biraz fazla mi sanki

akşamları genelde geç mi yiyorsun yoksa bugün mu öyle denk geldi canim
Altın süt 1/2 çay kaşığı zerdecal yada zencefil ,1/2 çay kaşığı tarçın bunu bardakta karıştırıyorum üzerine 1 su br ılık süt ekliyorum canım ben böyle yapıyorum altın süt, Haklısın bulgur pilavı 1 tabakti yarın daha dikkat edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…