Ne kacamagi beril diyette olanlar odulunu yiyerek degil tarti da alir. Hem unutmayin agizda 5 dk. kalca da bir omur. Demi arkadaslar.Bayramda tatlının kenarından ıkı çatal tırtıklayacak olanlar
Haydı bu hafta çalışında hakedın küçüçüüüük kacamagı
Kız zaten çatalla mınıcık tırtıklayın dedıNe kacamagi beril diyette olanlar odulunu yiyerek degil tarti da alir. Hem unutmayin agizda 5 dk. kalca da bir omur. Demi arkadaslar.
Demi dedim:))
Yok yok bir tadip ya guzelmis deyip birakamazlarsa. Allah korusun. Bayram dan sonra yedikleri icin vicdan yapanlarin hangi birini toparlarsin sonra. Riski goze alma canim. Yetki sen de kokten yasakla. Bunca yildir yediklerine saysinlar :))Kız zaten çatalla mınıcık tırtıklayın dedı
Yoksa hurra yetmesinler dıye
Yaa bilemedim ne zaman kapini calacagimi cocuklar uyuyordur diye. Yoksa kapi da bekliyordum acman icin. Yazik banaGelmedınnnn kandırıkçıııı
Zencefıl cayıda yaptıydım oysaki
Gordun mu bak kustum gidiyom iste:))Yok yok bir tadip ya guzelmis deyip birakamazlarsa. Allah korusun. Bayram dan sonra yedikleri icin vicdan yapanlarin hangi birini toparlarsin sonra. Riski goze alma canim. Yetki sen de kokten yasakla. Bunca yildir yediklerine saysinlar :))
Yaa bilemedim ne zaman kapini calacagimi cocuklar uyuyordur diye. Yoksa kapi da bekliyordum acman icin. Yazik bana
Hadi ordan bacımYok yok bir tadip ya guzelmis deyip birakamazlarsa. Allah korusun. Bayram dan sonra yedikleri icin vicdan yapanlarin hangi birini toparlarsin sonra. Riski goze alma canim. Yetki sen de kokten yasakla. Bunca yildir yediklerine saysinlar :))
Yaa bilemedim ne zaman kapini calacagimi cocuklar uyuyordur diye. Yoksa kapi da bekliyordum acman icin. Yazik bana
Oyy çocuğu çalıştırma Beril
Biz çok o diyet bu diyet demiyoruz canım bizimle sayfamizda sağlıklı beslenerek zayiflayabilirsin.Günaydınn. Herkese mutlu haftasonlari diliyorum :))
Bebis dusunuyorm acilen kilo vermem lazim hanimlar. Boyum 1.63 kilom 64
5kg versem yeter ideal gorunusum o. En etkili ve kolay nasil verebilrm bu kiloyu. Tavsiyeleriniz neler. Ne tur bir diyet yapmaliyim. :)
Tuh sansimi deneyim dedim yakalandim. Izmir den oralara geldigime inandirdim da bahce citi beni ele verdiHadi ordan bacım
Bızde kapı yokkı çalasın
Bahçede kesın görürdün benı
Çitten atlardın ne olacaktı
Belkıde geldınTuh sansimi deneyim dedim yakalandim. Izmir den oralara geldigime inandirdim da bahce citi beni ele verdi)
Cok guzel bir boyutta canimBelkıde geldın
Belkıde esen rüzgar sarılmandı
Cıcekler sallanırken belkı gülüştük
Handı boyuttayım ya ben
Ben et yicem benim tatlım o nefisssBayramda tatlının kenarından ıkı çatal tırtıklayacak olanlar
Haydı bu hafta çalışında hakedın küçüçüüüük kacamagı
İşin zor canım be inşallah iyi gelişmeler olurGünaydinnnn
Ben tatli yemeyi düsünmüyorum
Onun yerine mis gibi sarma yiyebilirim 2 3 tane.
Bu sene kurban bayrami pek garip gecicek bizim icin ya
Annemler türkiyeye gitti...
Tek kayinvalidem var.
Benim tarafa gidebilcekmiyiz bilmem. Esim calisirsa zorrr. Gurbette bayram yoktatil yok
Ay bence calissin kacamagimda olmaz hem
DiNe kacamagi beril diyette olanlar odulunu yiyerek degil tarti da alir. Hem unutmayin agizda 5 dk. kalca da bir omur. Demi arkadaslar.
Demi dedim:))
O boyutta olmak her kesin harcı değil bizde zaman zaman oluyoruz :)) Nihal ablam ında dediği gibi çok güzel bir boyuttaydin.Belkıde geldın
Belkıde esen rüzgar sarılmandı
Cıcekler sallanırken belkı gülüştük
Handı boyuttayım ya ben
Neslihan bende canm. Ankarada yasiyorim 24 yasindayim.H a s s a canım kendini tanıtsana. Ben Elif bu arada.
Aboovvv mevla kolaylik versin.Ve bayram üstü belim ağrırken olanlar oldu kız kardeşim 4 yavrusu yla bugün bana geliyormuşişim iş
Hosgeldin canimNeslihan bende canm. Ankarada yasiyorim 24 yasindayim.
Memnun oldum cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?