- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Spor da menu de gayet iyi canim.Hayırlı akşamlar kizlaaarMenü
10.20
3 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, 3 kk peynir, yarım yt menemen, 3 yk yoğurt, domates, salatalık, şekersiz çay
12.10
Yarım şeftali
14.50
5 yk bulgur pilavı, 1 yt çoban salata, 2 yk menemen
16.40
3 tane kuru kayısı
17.50
6 yk yoğurt, kuru nane, kuru kekik ,pul biber karışımı yedim
Su: 2700 cc su oldu
Spor: 70 dk Leslie yaptım
Bence cok fazla degil. Cumartesileri oluyor kucuk kacamaklar. Onemli olan devamini getirmemekBugünkü menü
Sabah limonlu su, kk peynir iki, zeytin bir kaç bardak çay az şekerli.
ara bir kase yayla çorbası
saat 12.az şekerli tür kahvesi
15.kozlenmis bir tane patlıcan,bir tane haşlanmış yumurta yarım domates
saat 18.30 iki tane sebze dolmasi yarım parça et
gün içi bol çay ve 3.litre su
Arkadaşlar sizce bugün biraz fazlami kacirdim?
not:)sebze dolmalarinin içini çok az doldurdum.
Fistik en guzel cicek masallahhEki Görüntüle 2038134 Sıyah orkıde görürsen
Haber ver bana
Benım hastalığımı bılenler bılır orkıdeye
7 yı kacla çarpsan bendekını bulursun kiiii
Az kıskandırıp bır orkıde resmî hedayeeee edeyım efemmmm
Sporla eritirsin sen canim. Bir pogaca icin kac dakika kosmak lazim acepMenüyü yazayim ama terlik atmayin olur mu :))
Sabah:
2 ceviz
4 cig badem
1 bardak tarcinli süt
Ara: sekersiz turk kahvesi yaninda bir kesme bitter cikolata
Ara: küçük bi seftali
Öğlen: 1 peynirli poaca
1/4 krep
1 kk beyaz peynir
Sekersiz cay
Akşam: 1 yt barbunya
1 kase cacık
Su: 2lt gecti de ne kadar gecti bilemiyorum
Spor: leslie 3mil + 40 squat
Not: ananeme ziyarete gittim yaptiklarini koyduklarini yemeyince çok üzülüyo ve diyet yapiyorum diye kiziyo mecbur yedim su poacayi falan daha tabağıma kalburabasti kurabiye falanda koymusta onlari caktirmadan mutfağa geri koyabildim :)) gerçi sonradan anladi gene kizdi :)
Aynen canim ayda 2kg bile super bence. Onemli olan kalici olsunIyy sorma abla ya sabah oglen aksam yagsiz tuzsuz sebze corbasi yiyodum kucuk bi kase yani gunde 3 kucuk kase corba yiyodum sadece ve bütün gün spor aletinden inmiyodum nerdeyse günde 3 saat spor yapiyodum bi iki kere bayilmistim hatta simdi ondan diyet yapiyom diyemiyorum evdekilere korkuyolar gene oyle asiri yaparim diye :))
E yani o zaman bi seye hirs yapmistim zatende tobe bi daha oynamam o kadar vücudumla sonra iki lokma yesem cikarir oldum tepe taklak etmisim kendimi
Yani bu 600ler birike birike dag olacak :))
O kadar hizli vermen iyi bi sey degil iste onu anlatiyorum sagligin bozulursa bi ise yaramaz ben bu seyi yaptigimda 15 yasindaydim o yasta bile sonradan toparlamak cok zor oldu hic girme o topa yavas yavas saglikli saglikli ver kilonu tez canliliga gerek yok
2 3 kilo daha versem yetecek simdilik canim zaten. Onemli olan geri almamakBiraz biraz kendime değer vermeye başladım.
Gitsin canım da boşver yavaş yavaş olursa vücudun toparlanır hem
Yerım senı tıytılımSimdi kalkip bi tur leslie yapiyorum ablacim küsüsmeyelim :))
Senın sarı cıcek ne yapıyorFistik en guzel cicek masallahh
Geçmiş olsunBugünkü menüm
Sabah 2 çiğ badem 1 kuru kayısı
Öğle 1 kase yayla çorbası
Akşam 1 kase mercimek çorbası 2 tane köfte salata yoğurt
Şu 2 lt
Bugün az oldu biliyorum hastaydım yiyemedim
naynn değişememobezzto Berna ya şu profil resmini degis hiç seni yansıtmıyor ya.
Boğazın ağrıyor canım çok yorgun hissediyorum Dr a gitmedim geçmese giderimGeçmiş olsun
Neyın var canım
Dr a gıttınmı
Bilemedim ki poaca 271 kalori yaziyor onu kac dkda yakarim ki acep 40 dk kosu yeterli sanirimSporla eritirsin sen canim. Bir pogaca icin kac dakika kosmak lazim acep
Ben cok yagliyim diyete ters olur bu :))Yerım senı tıytılım
Gecmis olsun canimBugünkü menüm
Sabah 2 çiğ badem 1 kuru kayısı
Öğle 1 kase yayla çorbası
Akşam 1 kase mercimek çorbası 2 tane köfte salata yoğurt
Şu 2 lt
Bugün az oldu biliyorum hastaydım yiyemedim
Tövbe de ya o kadın hasta o garip ister miydi bu hale gelmek şöyle ideal ölçülerde manken resmi falan koy bari aman ne diyon ürktümnaynn değişememo kadin gibi olmasada ona yakın incelicem çünkülüm
Yakarsin sen zaten onu masallah bu sporlaBilemedim ki poaca 271 kalori yaziyor onu kac dkda yakarim ki acep 40 dk kosu yeterli sanirim
Ben cok yagliyim diyete ters olur bu :))
Iyi canim. Disardaydik simdi eve donuyoruz. Yoruldu arabada uyuya kaldo kuzum.Senın sarı cıcek ne yapıyor
Çok teşekkürler canımGecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?