Aboovvv mevla kolaylik versin.
E belin ağır kaldırırken olmuştu demi ah canım ya inşallah gecer
Hosgeldin canim
Ben bu haftanın birincisiyim
3.2 kilo verdim daha ikinci haftam harika motive ediyorlar düzenli olarak girer o az ve öz menülerını paylaşırsın.
Tek başına yapılmıyor birlikten kuvvet doğarmış. Ben burda dertlerimden ariniyorum.hepsi sagolsun
Yıyecekdınız bılıyom daBen et yicem benim tatlım o nefisss
İşin zor canım be inşallah iyi gelişmeler olur
Di
Evet doğru teşhis sen bakma berile bizi yokluyor
Bütün hunililer bır araya toplanmış yavvvvO boyutta olmak her kesin harcı değil bizde zaman zaman oluyoruz :)) Nihal ablam ında dediği gibi çok güzel bir boyuttaydin.
GünlükMerhaba hosbuldum :) hmm haftalik olarak mi giriyoruz bilgilerimizi canim ? :) ornegin soyle , su kiloyla basladm bu hafta bu sekilde beslendim su kadar yuruyus ya da spor yaptim bu haftaki kilom şu gibi. :)
Selam sen kımsın kımlerdensınNeslihan bende canm. Ankarada yasiyorim 24 yasindayim.
Memnun oldum cok :)
Vışşşşşş tanıtıma bak abiiiAboovvv mevla kolaylik versin.
E belin ağır kaldırırken olmuştu demi ah canım ya inşallah gecer
Hosgeldin canim
Ben bu haftanın birincisiyim
3.2 kilo verdim daha ikinci haftam harika motive ediyorlar düzenli olarak girer o az ve öz menülerını paylaşırsın.
Tek başına yapılmıyor birlikten kuvvet doğarmış. Ben burda dertlerimden ariniyorum.hepsi sagolsun
Kişisel değil berilcan reklam yapiyommmVışşşşşş tanıtıma bak abiii
Yakıyon sevdam yakıyon haftanın da bırıncısıyım de balım
Yakışır sana
Sabah geldi dostum Neslihan. Ankaralı olduğunu an itibariyle öğrendim.Selam sen kımsın kımlerdensın
Bız nıye tanışmadık
Ankara'nın neresındesın
Kız elıf ben Ankaralı ararken gelmış ya bana nıye haber vermedın
Aaa kaçırmışımSabah geldi dostum Neslihan. Ankaralı olduğunu an itibariyle öğrendim.
Merhaba hosbuldum :))Aaa kaçırmışım
Neslıhan hosgeldın
Ben de AnkaradayımSelam sen kımsın kımlerdensın
Bız nıye tanışmadık
Ankara'nın neresındesın
Kız elıf ben Ankaralı ararken gelmış ya bana nıye haber vermedın
Benden eskisin. Alisabildin mi bari? Gecen kış balikesirden geldim benEtlik canm :))) yeni geldm ben buraya kirklarelide yasiyordum daha onceden 1.5 yildr buradayim.
Benden eskisin. Alisabildin mi bari? Gecen kış balikesirden geldim ben
Bende çok teşekkür ederim.532. Etap birincisiSendebenBendesen tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
hey bebeğim sakin ol lütfen derin nefes al ve yemeğin Hicbirseyi cozmedigini ve sonunda mutsuz olacağını düşün lütfen.Canlar bugün bende pek havalar iyi degil. Bekledigim bir sey vardi olumsuz sonuçlandı. Cok üzüldüm. Her an kayabilirim aranizdan. Aşırı derecede yeme hissiyatı içindeyim. Zor tutuyorum kendimi
Haklısın aslında. Hâlâ aklımın bir ucunda olsa da dayanmaya çalışıyorum. Bugün öglen yeni bir kabak tarifi denedim. Dedim ki kendime bunun tadını begenirsem sağlıklı beslenmeye devam edicem; begenmezsem eski çok yeme aliskanligima dönücem. Sonuçta kabağın tadı müthişti.hey bebeğim sakin ol lütfen derin nefes al ve yemeğin Hicbirseyi cozmedigini ve sonunda mutsuz olacağını düşün lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?