Cok geçmiş olsun. Konu evladı olunca insan iki kat üzülüyor
Ben varım canım sana yoldaşKızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.
Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)
Kiyamam allahim tez zamanda iyilik versin canim.
Sağolun kızlar üzülmeyi geçtim artık ama çok yıprattı bizi geçen sefer ki bu sefer biraz daha hafif bakalım bugün beklicem artarsa götürmem lazım doktorlar da izin de hep asistanlar var nolacak bilmiyorumgeçmiş olsun tez zamanda düzelsin minik
Ins kisa surede gecer ve bu son olur. Kuzum gecmiş olsun yavrucuguna3 4 hafta evvel kurdesen dokmustu 2 gece yattık hastanede yine öyle bi reaksiyon göstermeye başladı dün vücudu birşeyler ısırıyor kulağı falan şişti yine sanırım sokan bir şeye alerjisi var
Üzme kendini cocuklar hassas bu seferde geçer bidaha olmaz inşBen varım canım sana yoldaş
Sağolun kızlar üzülmeyi geçtim artık ama çok yıprattı bizi geçen sefer ki bu sefer biraz daha hafif bakalım bugün beklicem artarsa götürmem lazım doktorlar da izin de hep asistanlar var nolacak bilmiyorum
Cok sukur canim.Ben varım canım sana yoldaş
Sağolun kızlar üzülmeyi geçtim artık ama çok yıprattı bizi geçen sefer ki bu sefer biraz daha hafif bakalım bugün beklicem artarsa götürmem lazım doktorlar da izin de hep asistanlar var nolacak bilmiyorum
Insalah canim. Bu sefer daha hafif atlatir da ihtiyac duymazsiniz doktora gitmeywBen varım canım sana yoldaş
Bende varim canim cuma 65.4tü bu cuma 64.4 olsun o zaman :)Kızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.
Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)
Kızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar
İyi geceler kızlar :)
Menü:
Sabah (9:10)
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 domates
Salatalık
1kk peynir
Öğlen (14:30)
Fırında patatesli tavuk
Salata
Yoğurt
Akşam (18:30)
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim hindi füme
Su:3.5l
Spor: bugün dinlenme günümdü
1 saat hafif tempoda doğa yürüyüşü yaptım sadece
Uslu bir uye olup menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Cay
Ara
1 seftali 2 ceviz
Ogle
5 kofte
Coban salata
1 dl. Ekmek
Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran
Aksam
8 kasik z.yagli bezelye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Karisik salata
Ara
2 top dondurma
3 lt.su
30 dk. Yuruyus
30 dk. Yuzme
1.5 saat gece carsi da gezinti ( tempolu olmadigi icin ne kadar spor dan sayilir bilemedim)
Gun icersin de maden suyu cay kahve ictim.
Alerji testi yemekler için yapıldı birşey çıkmadı ama sanırım bunun birşey ısırığı na alerjisi varCok gecmis olsun cnm ya neden öyle olur ki tühh. Bir alerjisi mi var acep
Cok begendim adasim. Gzl
Ekmekler bayaa fazla olmus
Dondurma??
Diyetisyen mi yazdi ?
tamamdır.4 kişi olduk simdilik.bu hafta en az 1 kilo.Bende varim canim cuma 65.4tü bu cuma 64.4 olsun o zaman :)
Cok geçmiş olsun canım Allah sifa versinBen varım canım sana yoldaş
Aa bilmiyordum cuma tarti olmadigini. Bakalim 2 haftada 2 kilo o zaman hedefBu cuma tartı yokmuş ama biz tartilacaz kızlar.bu yola çıktık bi kere=)
Beni de say. Ben de bu hafta en az bir kilo vermek istiyorum. Sabah düne gore artida baslamisim. Canim sıkkın
Gayet guzel canim.Bugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı 1 ceviz
Sabah 1.5 kk peynir 4 yk sucuklu yumurta domates salatalık biber
Ara 1 fincan yesil cay
Ara 1 fincan orta sekerli sütlü kahve
Aksam 1.5 tabak et sote 1 yk pirinç pilavı salata yoğurt
Su 2 lt
Spor 4+2 km yürüme
Bence kalorisi cok degil. Sadece benim menum gibi cok karbonhidrat olmus. Ne yazik ki benim menum de orantili degil bugunBugünkü menum
Sabah tam tahilli ekmekle domatesli peynirli tost ve cay
Ogle: bir avuc karisik kuruyemis. Bir bardak kefir. Bir top dondurma bir cay kasigi recel. Üstüne türk kahvesi
Aksam: izmir kofte (2 kofte 2 patates)
Bir bardak çay
K
(biraz kalorili mi oldu ne ;l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?