Afiyet olsun canım çok iyi yrumussunBugünkü yediklerim
Kalkınca 1 kuru kayısı 1 ceviz
Sabah 1.5 kk peynir 4 yk sucuklu yumurta domates salatalık biber
Ara 1 fincan yesil cay
Ara 1 fincan orta sekerli sütlü kahve
Aksam 1.5 tabak et sote 1 yk pirinç pilavı salata yoğurt
Su 2 lt
Spor 4+2 km yürüme
bu hindi nasıl derya tadını merak ediyorum ama midem almaz diye yemiyorum afiyet olsunSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 3 dilim beyaz peynir
5 zeytin. 2 domates. 1 salatalik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 2 dilim ekmek. Salata. 1 porsiyon hindi soslu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 10 findik. 1 ceviz
Ara: 1 top limonlu dondurma
Aksam: 2 dilim ekmek. Salata. 250 gr yogurt
Su: 2 litre
Spor: 4 km yuruyus
Ins yarindan itibaren cisslar menulerim olacak
Afiyet olsun bugün dondurma günü olmuş :)Bugünkü menum
Sabah tam tahilli ekmekle domatesli peynirli tost ve cay
Ogle: bir avuc karisik kuruyemis. Bir bardak kefir. Bir top dondurma bir cay kasigi recel. Üstüne türk kahvesi
Aksam: izmir kofte (2 kofte 2 patates)
Bir bardak çay
K
(biraz kalorili mi oldu ne ;l
Bence kalorisi cok degil. Sadece benim menum gibi cok karbonhidrat olmus. Ne yazik ki benim menum de orantili degil bugun
Valla senn menü çok dolu geliyor bana bende mi gitsem bu diyetisyene :) bi karikatür varsa 2 diyetisyene gitmek lazım birinin verdiği ile karın doymuyorKilo konusun da kader arkadaslarima merhaba. Bu gun ki menum...
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Domates salatalik biber
Cay
Ara
1 ince dilim karpuz
2 ceviz
Ogle
2 dl.ekmek
1 dl.peynir
1 domates
Ara
2 galeta
Ayran
Aksam
1 dl. Ekmek
Firinda baharatli et yemegi
Salata
Ara (21.30 da yerim)
17 uzum
1 su bard. Sut
3 lt. Su
1 saat yuruyus
Cay kahve
2 hafta da 2 buçuk bile olur:)Aa bilmiyordum cuma tarti olmadigini. Bakalim 2 haftada 2 kilo o zaman hedef
Tamam canım 5 kişi olduk:)Beni de say. Ben de bu hafta en az bir kilo vermek istiyorum. Sabah düne gore artida baslamisim. Canim sıkkın
Sağol canım bayrama kadar 64 olmayi cok istiyorum bugün 64.9 çıktım bakalım ugrasacagimAfiyet olsun canım çok iyi yrumussun
bu hindi nasıl derya tadını merak ediyorum ama midem almaz diye yemiyorum afiyet olsun
Afiyet olsun bugün dondurma günü olmuş :)
Valla senn menü çok dolu geliyor bana bende mi gitsem bu diyetisyene :) bi karikatür varsa 2 diyetisyene gitmek lazım birinin verdiği ile karın doymuyoronun misali
Menun iyi canımMenü
Uyanınca 4 cig badem
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 domates
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
1 bardak kefir
Ara: chiali puding
Öğlen: 1 lahmacun yemekbtabagi büyüklüğünde olanlardan
1 bardak ayran
Aksam: 1 yt taze fasulye
Yarim kase yogurt
Su: 3 litreye yakin
Spor: bugün hic firsatim olmadi ama birazdan leslie 3 mil yaparim sporsuz yatmam :)
Bugün ekmeklerin cok geldi canim banaSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 3 dilim beyaz peynir
5 zeytin. 2 domates. 1 salatalik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 2 dilim ekmek. Salata. 1 porsiyon hindi soslu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 10 findik. 1 ceviz
Ara: 1 top limonlu dondurma
Aksam: 2 dilim ekmek. Salata. 250 gr yogurt
Su: 2 litre
Spor: 4 km yuruyus
Ins yarindan itibaren cisslar menulerim olacak
ben de varım bendeeeeKızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.
Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)
aynı şeyleri düşünmüşüz.isteyen yapsın bildiriminiGünaydin kizlar
Hayirli hafta sonu diliyorum
Kacamaksizzz cısssss
Bakalim iki haftada kac kg gidecek
Ben yinede diyorumki cuma tartilalim ama liste yapilmicak tabi
Liste herzamanki gibi yazilsin ama paylasim yerine sunulmicak tabi
Isteyen yapabilir. Imkani olan
Afiyet olsun canım çok iyi yrumussun
bu hindi nasıl derya tadını merak ediyorum ama midem almaz diye yemiyorum afiyet olsun
Afiyet olsun bugün dondurma günü olmuş :)
Valla senn menü çok dolu geliyor bana bende mi gitsem bu diyetisyene :) bi karikatür varsa 2 diyetisyene gitmek lazım birinin verdiği ile karın doymuyoronun misali
Ki bu gun uzun sureden beri ilk defa eksik menu canim
Ki bu gun uzun sureden beri ilk defa eksik menu canim
Evet diyetisyen menusu canim.Cok gecmis olsun cnm ya neden öyle olur ki tühh. Bir alerjisi mi var acep
Cok begendim adasim. Gzl
Ekmekler bayaa fazla olmus
Dondurma??
Diyetisyen mi yazdi ?
Fazla degil yediklerin bundan azi skntili olur zaten yediklerini azaltma ama daha kisa sürede daha etkili olsun istiyorsan sporu arttir daha cabuk etki görürsün 6 günde bi sey gormemen normal hemde panik yapmaArkadaslar bugün benim 6.günüm diyette toplasanız iki dilim ekmek anca yemisimdir. abur cubur şekeri çok azalttim zaten))ama bkiyorumda sanki ayniyim pek değişen bişey yok gibi )iki gün sonra tartiya çıkacağım.acaba vermismiyimdir.eğer dikkat ettiyseniz az çok nekadar yediğini bilirsinizdir.
canim sporu fazla yapmak istemiyorum.çünkü kas olduğu için tartiďa pek değişkenlik olmadığı olmuyormuş.onun için motive mi düşürmek istemiyorum.kilolar biraz gitsin.vücudumun toparlanması için mecbur yapi cam.Fazla degil yediklerin bundan azi skntili olur zaten yediklerini azaltma ama daha kisa sürede daha etkili olsun istiyorsan sporu arttir daha cabuk etki görürsün 6 günde bi sey gormemen normal hemde panik yapma
canim sporu fazla yapmak istemiyorum.çünkü kas olduğu için tartiďa pek değişkenlik olmadığı olmuyormuş.onun için motive mi düşürmek istemiyorum.kilolar biraz gitsin.vücudumun toparlanması için mecbur yapi cam.Fazla degil yediklerin bundan azi skntili olur zaten yediklerini azaltma ama daha kisa sürede daha etkili olsun istiyorsan sporu arttir daha cabuk etki görürsün 6 günde bi sey gormemen normal hemde panik yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?