Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fazla degil yediklerin bundan azi skntili olur zaten yediklerini azaltma ama daha kisa sürede daha etkili olsun istiyorsan sporu arttir daha cabuk etki görürsün 6 günde bi sey gormemen normal hemde panik yapma
canimsin ya iyiki profilini degistirdin yoksa zayiflamaktan vazgececektim

Yarin tartilma günüü
Bakalim eksi olcammii

Bu arada cocuklar duymasina bakiyorum su an... vatan sasmaz öldü cok üzüldüm ya mekani cennet olsunn

Menüm

Gec kahvalti oldu malum pazar

Öglen 12.30

Büyük tava menemen 3 yumurtali
Zeytin peynir
2 nektarin
Kuruyemis

Aksam 16 da

Dünden ispanak yemegim 1 tabak dolu
Yogurt 5 kasik

Oglumu gezdirdim hava güzeldi yürüyüs yaptim.
Görümcemle kafe de latte ictim

3l su olur

aynenn yaa Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.Rabbim hayirli ölüm nasip etsin.

İyi geceler kızlar bu gu n çok yoğundum simdi.hamamdan geldik orda baya efor sarfettim bugün ki sporum ekmek yapmak cam silmek wc yikamak temizlik yapmak baya yoruldum menüm hic iç acici değil malesef köyde olunca dört.dörtlük olmuyor
Sabah 10 30 gibi
1 yumurta az melemen 1 domates 3 zeytin bir dilim tt ekmek
Aksam 17 gibi
Kuck.kase çorba yoğurtlu biber birde koy ekmeklerinin yanında yapılmış çok.ufak.üç dört hamur isi domates salatalik.biber su 3 lit re den faZladır kusura bakmayın artik kaçamak oldu

canimsin ya iyiki profilini degistirdin yoksa zayiflamaktan vazgececektim
Profilim ne alaka anlamadim yanlis oldu sanirsam:) sporuda kas zorlamadan yaparsan ter atmak icin yaptiklarin kilo kaybettirir hemen kasa dönüşmüyor zaten oyle tempolu yürüyüşle mesela iyi bi yer atip odemlerinden kurtulursan tartida direk -500 kuvvetle ihtimal bi dene bence :)

Bende almistim biraz incelmede oldu bi ara buraya da yazarim :))
Olculerimi almak hic aklima gelmedi ama darliktan olmayan kiyafetlerimin simdi de bolluktan olmamasi sevincini yasiyorum bu da cok guzel bir duygu. Yine de bu gun olculerimi alicam onu takip etmekte zevkli olacak. Fikir icin tesekkurler arkadasim.

GÜnaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum, cumadan beri pek gelemedim, bazı durumlar vardı, ancak şimdi burdayım..
bu boşluğum için hepinizden özür dilerim..
Tatil için bodrumdayız şuan ama ben yarım saat önce yürüyüş yapmak için kalktım, şimdi yürüyüşe gideceğim.. bu büyük tatili zayıflama kampına dönüştürmeyi düşünüyorum :))

Avaba neler kaçırdım yokluğumda, geriye dönüp bi okumam lazım :)

Gunaydin arkadasim. Umarim amacina ulasir tarti da ki eksilerini burda hep birlikte kutlariz. Iyi tatiller canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…