- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canimsin ya iyiki profilini degistirdin yoksa zayiflamaktan vazgececektimFazla degil yediklerin bundan azi skntili olur zaten yediklerini azaltma ama daha kisa sürede daha etkili olsun istiyorsan sporu arttir daha cabuk etki görürsün 6 günde bi sey gormemen normal hemde panik yapma
aynenn yaa Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.Rabbim hayirli ölüm nasip etsin.Yarin tartilma günüü
Bakalim eksi olcammii
Bu arada cocuklar duymasina bakiyorum su an... vatan sasmaz öldücok üzüldüm ya mekani cennet olsunn
Menüm
Gec kahvalti oldu malum pazar
Öglen 12.30
Büyük tava menemen 3 yumurtali
Zeytin peynir
2 nektarin
Kuruyemis
Aksam 16 da
Dünden ispanak yemegim 1 tabak dolu
Yogurt 5 kasik
Oglumu gezdirdim hava güzeldi yürüyüs yaptim.
Görümcemle kafe de latte ictim
3l su olur
galiba açlıktan beynim durdu.doğruya senin profilin değildi obezzonun profiliydi kusura bakma karistirdimcanimsin ya iyiki profilini degistirdin yoksa zayiflamaktan vazgececektim
mrb canım.tamm kaydettim 6 kişi oldukben de varım bendeeee
aynı şeyleri düşünmüşüz.isteyen yapsın bildirimini
Profilim ne alaka anlamadim yanlis oldu sanirsam:) sporuda kas zorlamadan yaparsan ter atmak icin yaptiklarin kilo kaybettirir hemen kasa dönüşmüyor zaten oyle tempolu yürüyüşle mesela iyi bi yer atip odemlerinden kurtulursan tartida direk -500 kuvvetle ihtimal bi dene bence :)canimsin ya iyiki profilini degistirdin yoksa zayiflamaktan vazgececektim
Bende almistim biraz incelmede oldu bi ara buraya da yazarim :))Merak ediyorum..
Rejime baslamadan önce ölcü alan varmi?
Inanilmaz motive ediyor.
Ben ölcü almistim.
Basen den ve göbekten gitti
Bacak da gidiyo sükür
Belim de inceliyor
Allahimm 80 i görmeyi nasip eder insallahhhh
Haha olur böyle seyler sorun degil :))galiba açlıktan beynim durdu.doğruya senin profilin değildi obezzonun profiliydi kusura bakma karistirdim
Kolay gelsin iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin canim.Merhaba kızlar misafirlerim var pek gelemedim dünden beri Nasılsıniz bakim ?
Olculerimi almak hic aklima gelmedi ama darliktan olmayan kiyafetlerimin simdi de bolluktan olmamasi sevincini yasiyorum bu da cok guzel bir duygu. Yine de bu gun olculerimi alicam onu takip etmekte zevkli olacak. Fikir icin tesekkurler arkadasim.Bende almistim biraz incelmede oldu bi ara buraya da yazarim :))
Gunaydin arkadasim. Umarim amacina ulasir tarti da ki eksilerini burda hep birlikte kutlariz. Iyi tatiller canim.GÜnaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum, cumadan beri pek gelemedim, bazı durumlar vardı, ancak şimdi burdayım..
bu boşluğum için hepinizden özür dilerim..
Tatil için bodrumdayız şuan ama ben yarım saat önce yürüyüş yapmak için kalktım, şimdi yürüyüşe gideceğim.. bu büyük tatili zayıflama kampına dönüştürmeyi düşünüyorum :))
Avaba neler kaçırdım yokluğumda, geriye dönüp bi okumam lazım :)
Aa bu arada ben de yuruyuse cikicam hazirip ama kuzenimin hazirlanmasini bekliyorum.Gunaydin arkadasim. Umarim amacina ulasir tarti da ki eksilerini burda hep birlikte kutlariz. Iyi tatiller canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?