Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nalaanimmmm dondun mu? Nasil gecti? Nadir ugruyorum ailemin yanina geldim donunce duzene kavuscam artik aynen
Canım yazarken de aklıma geldi annenlere gitmiş olabilirsin diye ailene selamlar hürmetler
Yavru kuşum dönmek istemedim alışmıştım dört dönüm bostan olayına ama döndüm kürkçüye tatil çok güzel şiş kebap güzel yine gilecek ben Türkçesiyle konuşmayı unutmaya çalışıyorum
Evet şu bayramı da atlatıp normal düzene geçsek artık böyle her şey havada gibi hissediyor insan

kitkurdu Nalan im hoş geldin canım. Her gyzel şey bitiyor tatilde onlardan biri aldıklarını ki hiç sanmıyorum aldigini verme zamanı geldi Son gaz devam anacım. Ozlendin seviliyorsun.

inşallah bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.

hos geldin bacim

Paylaş Paylaş önce günahı ni paylas aldın mi bakim

eliya Elifciğim sen neler yapıyorsun kız hani hiç bizi özlememişsin kışlık yapmaya mı daldın yoksa
özlemem mi canım benim gözüm hep sizi arıyor Pembe_patikli Yeliz de yok tezbitsin Döne kayıplara karıştı Bestttt Beste mezun oldu uğramaz oldu dönün artık daaaa

Selam kızlar bu tatil suresince size katilamiycam firsat buldukca yazilarinizi takip ediyorum.
11 eylulde duzenli olarak burdayim insallah.
Simdiden herkesin bayramini kutluyorum.
Son kilom 76.2
Umarim tatil bize yaramaz :)
yaramazlık yapmazsak yaramaz dimi

Selam kızlar
Ben yine yollarda artık eve dönüyorum şükür ..biraz temizlik yapcam ailem gelecek Bayramda ama pek uzun kalamayacaklar onları yolcu ettikten sonra geleceğim inşallah
Tatil tatil bekledik o da bitti valla
Tartım da yollarda bozuldu zaten eskiydi sabah vedalaştık Bayramdan sonra yeni tartı alıp devam edeceğim inşallah
Bende özledim sizleri kışlık falan yapan var becerikli hatunlar sizi

kardeşin güzel kilo vermiş.yaşından dolayı hızlı verebilir ama dikkat etsin kaslar erimis olmasın.eğer öyleyse çok hızlı tekrar kilo alır.

gel canim gel gıcır gıcır tartınla gel. Ne alırsan al yine gel kilo da alsan gel ödem de olsan gel yeterki gel.

Bugün basladim ayran seysine :) zukkum canim sende basladiysan beraber yurutelim :) yalniz evdeki bulgur boceklenmis sicaktan bulgur koymadan nohut ve mercimekle yaptim bugünkünu yarinda boyle yaparim belki :)
Hadi bakalım etkili olur inşallah. Sevdin mi tadını?

Elif sinirim bozuldu o yüzden aç kalıyorum düne göre bugün 1 kilo 100 gr eksi çıktım sabah tartildim ayran çorbasına başladın bakacağım yarın perşembe ve cuma kahvaltıya kadar oruç tutacağım inşallah

zukkum Hiloşum sen nasılsın ablam kızın nasıl diyet nasıl gidiyor insülün direncini kırdın mı biraz
aaayyyy Nalan çok özledim seni valla ne iyi oldu döndüğün kızım iyi diyelim iyi olsun insülin direnci valla bu 3 gün çok açlık ve tatlı isteği çektim ama frenliyorum kendimi sen nasılsın neler yaptın artı yoktur inşallah olsa da veririz hep beraber

Bugün basladim ayran seysine :) zukkum canim sende basladiysan beraber yurutelim :) yalniz evdeki bulgur boceklenmis sicaktan bulgur koymadan nohut ve mercimekle yaptim bugünkünu yarinda boyle yaparim belki :)

Başladım canım sen kaç gün yapacaksın bende yarma buğday diğer adı onu koydum ama nohut midemi bulandırdı ya alışmışım bol etli salçalı yemeğine ya garip geldi baharat attın mı sen canım

sağol canim çok teşekkür ederim. İNŞALLAH

kardeşin güzel kilo vermiş.yaşından dolayı hızlı verebilir ama dikkat etsin kaslar erimis olmasın.eğer öyleyse çok hızlı tekrar kilo alır.
yok canim diyet yapmıyor. ama artık sade dikkat ediyor.valla o kiloda kalmaktansa kaslardan bile vazgecilir.....

gel canim gel gıcır gıcır tartınla gel. Ne alırsan al yine gel kilo da alsan gel ödem de olsan gel yeterki gel.

Hadi bakalım etkili olur inşallah. Sevdin mi tadını?
Sevdim sevdim bizimkiler bunu mercimeksiz yarma nohut fasulyeyle yapaar zaten mercimek ekstra oldu :))

2 gun yapicam ben baharat atmadimda taze nane ve dereotu dogradik biz baya iyi oldu ya sevdim ben :)

hadi bakalım kaç gr eksi çıkıcak sin sabah. Nohutlu ben haslayip boş yerim bayılıyorum.

Selam kızlarım nasılsınız? Bugün geç uyandım, hemen denize gittim, orada da bir türlü telefon çekmedi size yazamadım..
Dün ki menümü paylaşayım hemen;
Sabah; 1 kase yoğurt içine çörek otu ve pul biber koydum biraz da tuz, yanına 2 adet wasa
Öğlen; 3 parça kalça tavuk, yanına salata yağsız, 1 elma, yarım şeftali, 1 ısırık simit
Akşam; salata, 1yk deniz börülcesi, 1 yk közlenmiş patlıcan, 4yk ahtapot salatası, 2yk karides salatası, 2 bardak beyaz şarap, 2 dilim ekmek

Su; 3,5 lt
Spor; sabah tempolu 1,5saat yürüyüş, 40dk yüzme

İlla dışarıda yiyelim dediler, dışarda yiyince böyle oluyor, tam porsiyon hesabı yapamıyorum

Sevdim sevdim bizimkiler bunu mercimeksiz yarma nohut fasulyeyle yapaar zaten mercimek ekstra oldu :))

2 gun yapicam ben baharat atmadimda taze nane ve dereotu dogradik biz baya iyi oldu ya sevdim ben :)

Ay ne biliyim baharatlı daha kötü zaten kusacağım az kala baharatsiz daha iyi geldi yine acaba şu patates nasıl ya korkuyorum onu denemeye 1 gün de 1.5 kilo patates bana niyeyse aldırır gibi geliyor
hadi bakalım kaç gr eksi çıkıcak sin sabah. Nohutlu ben haslayip boş yerim bayılıyorum.
ay kız damak tatil farkı sanırım ben aşure de bile ayikliyorum onları

Baharat olarak ne koydun ki canim naneyle pul biberden baska bi sey yakismaz zaten ya :) yarin nohut koyma istersen sadece yarma ve mercimek koy nihut cok tiksindirdiyse

Bu arada zukkum daha önce patatesi denemistik 3 gün kadar yaptik annemle yine ama biz her öğünde orta boy iki patates yiyoduk bir buçuk kiloya denk gelir mi bilmiyorum ama dene istersen etkili o da 1,5 degilde her öğüne iki patates yap istersen sende. Onu yaptığımızda bi kilo vermistik gene 3 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…