Canım yazarken de aklıma geldi annenlere gitmiş olabilirsin diye ailene selamlar hürmetlerNalaanimmmm dondun mu? Nasil gecti? Nadir ugruyorum ailemin yanina geldim donunce duzene kavuscam artik aynen
Teşekkürler canımMenun gayet iyi canim. Afiyet olsun
inşallah bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.yok canim hatta adet düzensizliği yaşıyordu .oda düzeldi o kadar mutlu ki anlatamam
teşekkür ederim.canim ))herşey bugüne kadar iyiydi taki bu 1aydan beri elleri ayakları çok şişiyor ve agri varmış.evet kanında enfeksiyon çıktı ve ondan dolayi kan değeri biraz yüksek çıktı.romatizma bölümü bakıyor.buyuk ihtimalle romatizmaymis tabi diyet ile alakasi varmi yokmu bilemiyorum.
hos geldin bacimYeni gelen arkadaşlara topluca hoş geldiniz demek istiyorum zamanla kaynaşacağımızı umuyorum ben kaçak elemanım yuvaya döndüm ne var ne yok diye geçmişi müsait bir zamanda okuyacağım artık çare yok takımda ne oluyor görmek lazım
Paylaş Paylaş önce günahı ni paylas@berilceee Kaptanım gözden ırak olunca gönülden de ırak olmadık inşaallah nasılsın takım kalabalıklaşmış iyice bugünden itibaren menüleri paylaşacağım terliksiz yorumlarını beklerim özlendiniz efem
özlemem mi canım benim gözüm hep sizi arıyoreliya Elifciğim sen neler yapıyorsun kız hani hiç bizi özlememişsin kışlık yapmaya mı daldın yoksa
Bin bir özlemle andığım,
Hasretim.
Hangi uykusuz gecelerin,
Nöbetindesin.
Hüznünün ortağı,
Gerginliğini,
Sevgimle sarmaya geldim.
Ordamısın...
Yoksa, Yıldızlar mı fısıldaştılar.alıntı
Şiir hoşuma gitti kısacıktı da paylaşayım istedim
yaramazlık yapmazsak yaramaz dimiSelam kızlar bu tatil suresince size katilamiycam firsat buldukca yazilarinizi takip ediyorum.
11 eylulde duzenli olarak burdayim insallah.
Simdiden herkesin bayramini kutluyorum.
Son kilom 76.2
Umarim tatil bize yaramaz :)
kardeşin güzel kilo vermiş.yaşından dolayı hızlı verebilir ama dikkat etsin kaslar erimis olmasın.eğer öyleyse çok hızlı tekrar kilo alır.arkadaşları az once kardesimle konuştum.daha 17 yaşında hormonal sebeblerden dolayi yani bebekliginden beri hep kilolu 6ay önce diyete başladı.bugün konuştum.90 kg dan veeeee 60kg inmiş akşam 16.00 dan sonraihiv birşey yememiş.bide kereviz kuru yapmış.çok çok az yemiş çok ip atlamış.şimdide sadece dikkat aşamasına geçmiş.
gel canim gel gıcır gıcır tartınla gel. Ne alırsan al yine gel kilo da alsan gel ödem de olsan gel yeterki gel.Selam kızlar
Ben yine yollardaartık eve dönüyorum şükür ..biraz temizlik yapcam ailem gelecek Bayramda ama pek uzun kalamayacaklar onları yolcu ettikten sonra geleceğim inşallah
Tatil tatil bekledik o da bitti valla
Tartım da yollarda bozuldu zaten eskiydi sabah vedalaştıkBayramdan sonra yeni tartı alıp devam edeceğim inşallah
Bende özledim sizleri kışlık falan yapan var becerikli hatunlar sizi
Hadi bakalım etkili olur inşallah. Sevdin mi tadını?Bugün basladim ayran seysine :)zukkum canim sende basladiysan beraber yurutelim :) yalniz evdeki bulgur boceklenmis sicaktan bulgur koymadan nohut ve mercimekle yaptim bugünkünu yarinda boyle yaparim belki :)
Afiyet olsun canım. Nescafe de şeker olmayınca çok daha güzel tavsiye ederim.
Afiyet olsun canım. Menun guzel çikolatalı dolgulu kurabiye ye rağmenayran detoksu çok güzel şimdiden afiyet olsun.
Afiyet olsun aksamlari aç birakiyorsun kendini böyle verim alamazsın tatlım. Sağlığın için de iyi olmaz.
patates kızartması ni gördüm derin düşüncelere daldım 4 dolmayı görünce biri beni silkeledi uyandım sanki 4 dolmayi miden nasıl aldi :)))) afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü.
Afiyet olsun canım. Merak Etme bi yerin şişme z yedin yedin göbeği şisirdin zaten
hicbirsey yememişsin ablacim bugün telafi et lütfen daha cok hastalanma.
harika bir menü afiyet olsun.
aaayyyy Nalan çok özledim seni valla ne iyi oldu döndüğün kızım iyi diyelim iyi olsun insülin direnci valla bu 3 gün çok açlık ve tatlı isteği çektim ama frenliyorum kendimi sen nasılsın neler yaptın artı yoktur inşallah olsa da veririz hep beraberzukkum Hiloşum sen nasılsın ablam kızın nasıl diyet nasıl gidiyor insülün direncini kırdın mı biraz
Bugün basladim ayran seysine :)zukkum canim sende basladiysan beraber yurutelim :) yalniz evdeki bulgur boceklenmis sicaktan bulgur koymadan nohut ve mercimekle yaptim bugünkünu yarinda boyle yaparim belki :)
sağol canim çok teşekkür ederim. İNŞALLAHinşallah bi sorun yoktur çok geçmiş olsun.
hos geldin bacim
Paylaş Paylaş önce günahı ni paylasaldın mi bakim
özlemem mi canım benim gözüm hep sizi arıyorPembe_patikli Yeliz de yok tezbitsin Döne kayıplara karıştı Bestttt Beste mezun oldu uğramaz oldu dönün artık daaaa
yaramazlık yapmazsak yaramaz dimi
yok canim diyet yapmıyor. ama artık sade dikkat ediyor.valla o kiloda kalmaktansa kaslardan bile vazgecilir.....kardeşin güzel kilo vermiş.yaşından dolayı hızlı verebilir ama dikkat etsin kaslar erimis olmasın.eğer öyleyse çok hızlı tekrar kilo alır.
Sevdim sevdim bizimkiler bunu mercimeksiz yarma nohut fasulyeyle yapaar zaten mercimek ekstra oldu :))gel canim gel gıcır gıcır tartınla gel. Ne alırsan al yine gel kilo da alsan gel ödem de olsan gel yeterki gel.
Hadi bakalım etkili olur inşallah. Sevdin mi tadını?
2 gun yapicam ben baharat atmadimda taze nane ve dereotu dogradik biz baya iyi oldu ya sevdim ben :)Elif sinirim bozuldu o yüzden aç kalıyorum düne göre bugün 1 kilo 100 gr eksi çıktım sabah tartildim ayran çorbasına başladın bakacağım yarın perşembe ve cuma kahvaltıya kadar oruç tutacağım inşallah
aaayyyy Nalan çok özledim seni valla ne iyi oldu döndüğün kızım iyi diyelim iyi olsun insülin direnci valla bu 3 gün çok açlık ve tatlı isteği çektim ama frenliyorum kendimi sen nasılsın neler yaptın artı yoktur inşallah olsa da veririz hep beraber
Başladım canım sen kaç gün yapacaksın bende yarma buğday diğer adı onu koydum ama nohut midemi bulandırdı ya alışmışım bol etli salçalı yemeğine ya garip geldi baharat attın mı sen canım
hadi bakalım kaç gr eksi çıkıcak sin sabah. Nohutlu ben haslayip boş yerim bayılıyorum.Elif sinirim bozuldu o yüzden aç kalıyorum düne göre bugün 1 kilo 100 gr eksi çıktım sabah tartildim ayran çorbasına başladın bakacağım yarın perşembe ve cuma kahvaltıya kadar oruç tutacağım inşallah
aaayyyy Nalan çok özledim seni valla ne iyi oldu döndüğün kızım iyi diyelim iyi olsun insülin direnci valla bu 3 gün çok açlık ve tatlı isteği çektim ama frenliyorum kendimi sen nasılsın neler yaptın artı yoktur inşallah olsa da veririz hep beraber
Başladım canım sen kaç gün yapacaksın bende yarma buğday diğer adı onu koydum ama nohut midemi bulandırdı ya alışmışım bol etli salçalı yemeğine ya garip geldi baharat attın mı sen canım
Sevdim sevdim bizimkiler bunu mercimeksiz yarma nohut fasulyeyle yapaar zaten mercimek ekstra oldu :))
2 gun yapicam ben baharat atmadimda taze nane ve dereotu dogradik biz baya iyi oldu ya sevdim ben :)
ay kız damak tatil farkı sanırım ben aşure de bile ayikliyorum onlarıhadi bakalım kaç gr eksi çıkıcak sin sabah. Nohutlu ben haslayip boş yerim bayılıyorum.
Baharat olarak ne koydun ki canim naneyle pul biberden baska bi sey yakismaz zaten ya :) yarin nohut koyma istersen sadece yarma ve mercimek koy nihut cok tiksindirdiyseAy ne biliyim baharatlı daha kötü zaten kusacağım az kala baharatsiz daha iyi geldi yine acaba şu patates nasıl ya korkuyorum onu denemeye 1 gün de 1.5 kilo patates bana niyeyse aldırır gibi geliyor
ay kız damak tatil farkı sanırım ben aşure de bile ayikliyorum onları
:)ohh hadi inşallah bakalim.bende heyecanla bekliyorum sonucu
Domates gibi?? :))harika!
birebir aynı şeyleri yemişiz dün.menü yazmadım copy paste mı yapsam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?