tatlım ekmeğin çok geldi ya bilemedim ogle ve aksam 1 er dilim azaltsak mi?. Afiyet olsun.bugünkü listemi yazayım
Sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
7 yeşil zeytin
1 taneden az yumurta
domates salatalık
Ara 10.00 2 hurma
Öğlen 12.30
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık
Ara 1 yeşil elma ve 1 çay bardağı yoğurt
Ara ;elma beni çok açıktırdigi için bir kaç ince grissini
Akşam 18.00
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1.5 dilim çavdar ekmeği
Su 2 litreyi geçmiştir spor olarak da temizlik yaptım bugün işten gelince pestilim çıktı
Amin inşallah.maşallah canım yoğun çalışmışsın afiyetle ağız tadıyla yiyin inşallah
afiyet olsun canım gayet guzel menun.Menü
11.00
2 kk peynir, 1 zeytin, 2 yk yoğurt, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
15.00
1 kase tavuklu çorba, 4 üçgen dl kavun, 1 yt çoban salata
17.50
1 yt Çörekotu, kuru nane karışımı yoğurt
Birazdan sütlü kahve içeceğim.
Su :2100 cc oldu bunu yatana kadar 3 lt yapacağım
Spor :bugün temizlik ve valiz hazırlama işiyle uğraştık spor yapmadım
o burcu m hoşgeldin. Nerelerdesin gel artık mezun edelim seni. Kreşe çok sevindim bi düzeniniz olur evinde olursun en azından.Selam kizlar kacak uye olarak geldim evimin tadilati yeni bitti temizlik filan drrken esimin halasi kolon kanseri oldu tum sulale anjaraya yigildi onlarla ilgileb is guc bide kizcemden ayriyiz babaanne malum misafirdeb gelemio baska vercek kimsemde yok koptuk biraz sukur kresimiz cikti 18 inde baslicaz bende izne cikiom.cuma gunu izinde toparlicama inaniyorum inanin daha duzenli bi hayatimiz olacak tabi kilo aldim 64.7 ile gitmistim 68 filan oldum yine mutlumuyum hayir ama irade hala sifir
puf yapicaktim seni 40 dk eliptigi görünce vazgeçtim afiyet olsun.Sabah
1 bardak süt
Öğlen akşam
1 kase yoğurtlu salata
1 kaşe arpa şehriye salatası 5 yk kadar
1 puf poğaça gibin birşey içi sebzeli
4 bardak çay
1.5 su
40 dakika eliptik şu o zaman 3 olur
Afiyet olsun canım sporun da harika maşallah.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. 1 avuc roka ve yesil sogan. 1ck ketentohumu yagi. 1 haslanmis yumurta.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 10 findik. 2 ceviz. 10 badem .
Ara: 1 avuc fistik.
Aksam: yogurtlu patlican yemegi. 1 dilim ekmek.
Su: 2.5 lt
Spor: salonda 1 saat step
1 saat yuruyus
Afiyet olsun canım toparladin baya.Bugünkü yediklerim
Sabah 2 tane yumurta omlet 1 yk yoğurt 3 zeytin 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 3 tane cig badem
Öğle balik 1 dilim ekmek salata
Ara 2 tane kuru kayısı 2 tane ceviz 2 tane badem 2 tane fındık 1 lokma elma
Aksam 1 kase yayla corbasi 1/2 yt kavurma salata
Su 2 lt
Afiyet olsun menun guzrl sporun daha da güzel maşallah.İyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta (1 sarı, 2 beyaz)
1 domates
Salatalık
Maydanoz
1/2 armut
Yeşil çay
Ara:
1/2 armut
Öğle:
125 gr tavuk köfte
Salata
Ayran
Ara:
1 bardak tarçınlı süt
Akşam:
Tavuklu lahana kavurması
Domates
Yoğurt
Ara:
Ayran
Su: 3l
Spor:
70 dk voleybol
50 dk pilates
eliya afiyet bal şeker olsun allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canımın ici
Çok doğru bence de.Kizlar biz taze balik bulamadigimizda hep dondurulmus aliyoruz. Mera edip biraz arastirdim dondurulmus balik hakkinda: alintidir.
Dondurulmuş balıklar çoğu zaman, balıkçıdan aldığınız balıklardan daha taze bile olur çünkü balığın balıkçıya ulaşması sandığınızdan daha uzun bir süre alabilir. Marketlerde satılan birçok paketli balık, yakalandıktan hemen sonra dondurulur böylece tüm besin öğeleri korunur ve bozulması önlenir
Ne demek ablacim kolay gelsin size, bizi ihmal etme kuserizIyi aksamlar arkadaslar. Cesme de olmam hastalanmam bayram telasi derken siteye pek giremiyorum dedim ama simdi de 10 eylul de kuzenim oglu evlenecek diye il disindan gelen misafirlere ev sahipligi yapmamiz gerekiyor. 3-5 gun cok ortalarda olamiyacagim. Insallah ondan sonra daha cok vakit ayirabilecegim. Affiniza...
Afiyet olsunBu gunun menusu
08:00 kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik biber
Cay
11:00 ara
1 seftali 2 ceviz
13:30 ogle
8 y.kasigi z.yagli kabak y.
4 y.kasigi yogurt
3 dl. Ekmek
Salata
16:30 ara
1 pk. Kitiruno cok tahilli
1 su bard. Ayran
19:00 aksam
4 y.kasigi etli nohut yemegi
3 y.kasigi bulgur pilavi
Salata
21.30
2 anjelika erik
1 su bard. Sut
3 lt. Su
45 dk. Yuruyus
Aralar da cay kahve maden suyu
Afiyet olsun çikolata ne öyle olmasın bir dahaMenumu yazayim bide aciklama ekliycem:)
Sabah: 1/4 simit
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Öğlen:
1/3 yt kavurma
1 su bard kefir
Ara:
2 küp yaklasik 15 gr falan gelir cikolata
Aksam:
Firinda kofte patates yemegi
Salata
Su: 2 litre
Spor: gene eve girmedim ki bütün gün:)
Simdi yoldayim pazara kadar tatil is bir arada gibi sacma bi durumum olacak o yüzden siteye giremem büyük ihtimalle diyet ne olur bilemiyorum dikkat edicem tabiki gelince yeniden hirsla asilip devam ediyoruz :))
Cikolata ?Menumu yazayim bide aciklama ekliycem:)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Öğlen:
1/3 yt kavurma
1 su bard kefir
Ara:
Aksam:
Salata
Simdi yoldayim pazara kadar tatil is bir arada gibi sacma bi durumum olacak o yüzden siteye giremem büyük ihtimalle diyet ne olur bilemiyorum dikkat edicem tabiki gelince yeniden hirsla asilip devam ediyoruz :))
ekmek günlük 6 dilim canım her ogune 2 dilim diyetisyenim verdi ve ekmekleri mutlaka tüket dedi ama vicdanım rahat değil bana da çok gibi geliyortatlım ekmeğin çok geldi ya bilemedim ogle ve aksam 1 er dilim azaltsak mi?. Afiyet olsun.
Amin inşallah.
afiyet olsun canım gayet guzel menun.
o burcu m hoşgeldin. Nerelerdesin gel artık mezun edelim seni. Kreşe çok sevindim bi düzeniniz olur evinde olursun en azından.
puf yapicaktim seni 40 dk eliptigi görünce vazgeçtim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım sporun da harika maşallah.
Afiyet olsun canım toparladin baya.
Afiyet olsun menun guzrl sporun daha da güzel maşallah.
Amin inşallah.
Çok doğru bence de.
Ne demek ablacim kolay gelsin size, bizi ihmal etme kuseriz
Afiyet olsunyürüyüşte var daha ne olsun.
Afiyet olsun çikolata ne öyle olmasın bir dahanereye hayırdır ne zaman dönüyorsun.
günaydın ablacımGunaydin arkadaslar. Gununuz aydin enerjiniz ve iradeniz bol olsun.
Gunaydin arkadasimgünaydın hanımlar yarın cuma listelere dikkat
Ilk cocugum canim. Bir de kucuk daha 13 aylik. Ama 3 hafta ise donuyorum. Yavas yavas alismasi lazim. Kuzum benim bugun baya agkadi arkamdan.
fish finger da dahil mi bu alıntının içine acaba??Kizlar biz taze balik bulamadigimizda hep dondurulmus aliyoruz. Mera edip biraz arastirdim dondurulmus balik hakkinda: alintidir.
Dondurulmuş balıklar çoğu zaman, balıkçıdan aldığınız balıklardan daha taze bile olur çünkü balığın balıkçıya ulaşması sandığınızdan daha uzun bir süre alabilir. Marketlerde satılan birçok paketli balık, yakalandıktan hemen sonra dondurulur böylece tüm besin öğeleri korunur ve bozulması önlenir
Insallah canim :))Günaydın kızlar.herkese musmutlu ve dinlenmeli bir gün olsun inşallah
Afiyet olsun canim. Menun yine cok iyi. Iyi gezmeler ve kolay gelsin. Aman diyete dikkat sadeceMenumu yazayim bide aciklama ekliycem:)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Öğlen:
1/3 yt kavurma
1 su bard kefir
Ara:
Aksam:
Salata
Gunaydin canim.Gunaydin arkadaslar. Gununuz aydin enerjiniz ve iradeniz bol olsun.
Gunaydin BernacimGünaydın kızlar.herkese musmutlu ve dinlenmeli bir gün olsun inşallah
Sagol canim tarif icin.Cani cikolata isteyen arkadaslarima gelsin bu tarif :))
Olgun 1 muzu dilimleyip buzdolabi posetine doldurup 2-3 yemek kasigi kakao yu muzlarin ustune atip iyice karistirin arkadaslar. 1 gece dolapta bekletin. Caniniz cikolata istedikce 2-3 dilim cikartip yiyebilirsiniz. Afiyet olsun :))
Kakao alirken aromasina dikkat edin. Bazi markalar renk veriyor bazilari ise daha cok aroma.
Birebir cikolata gibi olmasa da tadi cok benziyor. Benim kizim cikolatayi cok tuketirdi bu tarifle cikolatadan vazgecti. Denemenizi tavsiye ederim.
Himm ama fish fingerin disinda ekleme var ya kuru ekmek ici gibi birsey o yuzden bilemedim canim. Bana sanki o turlur seyler saglikli degilmis gibi geliyor. Ve onun icindeki butun balik degil biliyorsun kiyilmis balikben de üzüldüm şimdi..canım tabii ki ağlar ağlamaz mı, daha küçücük bebek o
fish finger da dahil mi bu alıntının içine acaba??
Fish fingerımı aklamam lazım :))
Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi.günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 1 yumurta domates yarım kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 avuç beyaz leblebi 1 bardak ayran
öğle
1 domates 6-7 biber kk çeçil peyniri 3 zeytin 1 dilim ekmek
akşam
yarım kase çorba az kabaklı yoğurt 2 kaşık kıymalı patates yemeği(annemn evindeym olanı yiyorum malesef)
4 yaprak galeta
2 üzüm bir dilim şeftali
inşallah güzel kilo vrdirirde bizde ekmek yemeye başlarız.ekmek günlük 6 dilim canım her ogune 2 dilim diyetisyenim verdi ve ekmekleri mutlaka tüket dedi ama vicdanım rahat değil bana da çok gibi geliyor
günaydın ablacım
Afiyet olsun canım bence kötü değil akşamın miktarı az.günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 1 yumurta domates yarım kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 avuç beyaz leblebi 1 bardak ayran
öğle
1 domates 6-7 biber kk çeçil peyniri 3 zeytin 1 dilim ekmek
akşam
yarım kase çorba az kabaklı yoğurt 2 kaşık kıymalı patates yemeği(annemn evindeym olanı yiyorum malesef)
4 yaprak galeta
2 üzüm bir dilim şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?