Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın güzeller tatlılar ballarim gaymaklar

Ne yapıyoruz bugün çok dikkat ediyoruz yarına güzel bir eksi getiriyoruz.
Insallah canim. Benim guzel gidiyor bayram da hic kacamak yapmadim ama ben liste de degilim. Dahalen adayim (

Selam kızlar
Nasıl gidiyor bakalım?hazır mısınız tartıyla buluşmaya?
İnşallah güzel sonuçlar gelir yarın ..
Ben bu aralar yoğunum okula alışma telaşı alışveriş gezme derken ipin ucu kaçtı biraz ..inşallah şu yoğunluk geçince aranızda olacağım bende ..
Ailem var onlarla da diyet olmuyor zaten yeteri kadar zayıflamışsın dediler çok sevindiler

Insallah canim. Benim guzel gidiyor bayram da hic kacamak yapmadim ama ben liste de degilim. Dahalen adayim (
Selam ..kurallara göre 3.cuma giriliyor listeye ..tabi katılım ve kilo verme koşuluyla ..o kilo verme istediği zaten var sizde herhalde yarın olur geliş tarihlerine bakılır ..bayramı kaçamaksız atlatmak süper
Ben geçen bayram kaçamak yapmadım ama bu bayram oldu birşeyler

olsun ablacim önemli olan kilo vermen sanırım bu hafta listeye alabiliriZ seni 3. Cuma oluyor dimi ayin kaçınma gelmiştin.

Iyi ki misafirlerim var giremeyebilirim dedim. Bir de siteye girebilirim desem ne olacakti acaba :))
gel ablam gunesimizsin.

Ay ne güzel seni tombik yollayıp zayıf gördüler çok heyecan verici bekliyoruz Yeliz çabuk gel.

Yok yok tadına bakıldı azıcık temiziz Müdürem
Ha iyi o zaman
Ben çok idare değildim zaten koruma dönemi nasıl oluyor bilmiyorum bir ara bayağı kaptırdım yedim sonra 2 gün diyet yaptım sonra ailem geldi valla işler çok karıştı ..
Nasip olursa onları uğurladıktan sonra şekersiz beslenme yapacağım 21 gün ..yemek düzenime geri döneceğim inşallah ..ama bu ara zor ..
Size bakıp bakıp sevinirim bende inşallah

Haydi bakalım o zaman ben işlere devam
Sonra okuldan çocuk almaca ,yemek kırtasiyeye gitme ..turşu kırmaca ..iş çok yani ..
Havada soğudu burda mont giyiliyor
Ama sonbahar güzel ya sarı yapraklar hüzün ayı demişler ya doğru valla...
İnsanın şiir yazası geliyor ama ben de yetenek yok işte ..

Ne mutlu canim. Insan sevdiklerinden boyle yorumlar alinca cok guzel oluyor.

21 agustos ta araniza katilmistim elif im. 3. Cuma ama. Bayram girdi araya nasil sayilcak bilemedim canim.

Kolay gelsin canim.

bize bakıp sevinmen için önce bize destek olucaksin kılonu koruycak sin bize espriler yapıp gozyaslarimizi sileceksin yok öyle bedava sevinmë.

Bende her sonbahar bu havadayim Yeliz ama hava burda 32 derece yanıyoruz annem o Psikolojiye henüz giremedim. Ama şu varki sende şiir yeteneği var.

21 agustos ta araniza katilmistim elif im. 3. Cuma ama. Bayram girdi araya nasil sayilcak bilemedim canim.
ablacim sen hergün burdaydin menunu hastayken bile paylaştın hepimize yazdin cizdin daha ne olsun bayram sorun değil eğer onayliyorsan bu hafta listeye girebilirsin.

Sevinirim canim.

Aynen canim burda da montlar giyiliyor artik. Yagmurlu kac gundur havalar. Kolay gelsin Yelizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…