Insallah canim. Benim guzel gidiyor bayram da hic kacamak yapmadim ama ben liste de degilim. Dahalen adayimGünaydın güzeller tatlılar ballarim gaymaklar
Ne yapıyoruz bugün çok dikkat ediyoruz yarına güzel bir eksi getiriyoruz.
Selam ..kurallara göre 3.cuma giriliyor listeye ..tabi katılım ve kilo verme koşuluyla ..o kilo verme istediği zaten var sizde herhalde yarın olur geliş tarihlerine bakılır ..bayramı kaçamaksız atlatmak süperInsallah canim. Benim guzel gidiyor bayram da hic kacamak yapmadim ama ben liste de degilim. Dahalen adayim(
olsun ablacim önemli olan kilo vermen sanırım bu hafta listeye alabiliriZ seni 3. Cuma oluyor dimi ayin kaçınma gelmiştin.Insallah canim. Benim guzel gidiyor bayram da hic kacamak yapmadim ama ben liste de degilim. Dahalen adayim(
gel ablam gunesimizsin.Iyi ki misafirlerim var giremeyebilirim dedim. Bir de siteye girebilirim desem ne olacakti acaba :))
Ay ne güzel seni tombik yollayıp zayıf gördüler çok heyecan vericiSelam kızlar
Nasıl gidiyor bakalım?hazır mısınız tartıyla buluşmaya?
İnşallah güzel sonuçlar gelir yarın ..
Ben bu aralar yoğunum okula alışma telaşı alışveriş gezme derken ipin ucu kaçtı biraz ..inşallah şu yoğunluk geçince aranızda olacağım bende ..
Ailem var onlarla da diyet olmuyor zatenyeteri kadar zayıflamışsın dediler çok sevindiler
Yok yok tadına bakıldı azıcık temiziz MüdüremŞimdi listedekiler ve liste dışındaki fıstıklar
Ne durumdasınız bakalım?
Fıstık mı oluyoruz fındık mı acaba
O baklava tepsilerine çok yaklaştınız mıBakalım
Ha iyi o zamanYok yok tadına bakıldı azıcık temiziz Müdürem
Ne mutlu canim. Insan sevdiklerinden boyle yorumlar alinca cok guzel oluyor.Selam kızlar
Nasıl gidiyor bakalım?hazır mısınız tartıyla buluşmaya?
İnşallah güzel sonuçlar gelir yarın ..
Ben bu aralar yoğunum okula alışma telaşı alışveriş gezme derken ipin ucu kaçtı biraz ..inşallah şu yoğunluk geçince aranızda olacağım bende ..
Ailem var onlarla da diyet olmuyor zatenyeteri kadar zayıflamışsın dediler çok sevindiler
:))Yok yok tadına bakıldı azıcık temiziz Müdürem
Kolay gelsin canim.Haydi bakalım o zaman ben işlere devam
Sonra okuldan çocuk almaca ,yemek kırtasiyeye gitme ..turşu kırmaca ..iş çok yani ..
Havada soğudu burda mont giyiliyor
Ama sonbahar güzel ya sarı yapraklar hüzün ayı demişler ya doğru valla...
İnsanın şiir yazası geliyor ama ben de yetenek yok işte ..
bize bakıp sevinmen için önce bize destek olucaksin kılonu koruycak sin bize espriler yapıp gozyaslarimizi sileceksin yok öyle bedava sevinmë.Ha iyi o zaman
Ben çok idare değildim zaten koruma dönemi nasıl oluyor bilmiyorum bir ara bayağı kaptırdım yedimsonra 2 gün diyet yaptım sonra ailem geldi valla işler çok karıştı ..
Nasip olursa onları uğurladıktan sonra şekersiz beslenme yapacağım 21 gün ..yemek düzenime geri döneceğim inşallah ..ama bu ara zor ..
Size bakıp bakıp sevinirim bende inşallah
Bende her sonbahar bu havadayim Yeliz ama hava burda 32 derece yanıyoruz annem o Psikolojiye henüz giremedim. Ama şu varki sende şiir yeteneği var.Haydi bakalım o zaman ben işlere devam
Sonra okuldan çocuk almaca ,yemek kırtasiyeye gitme ..turşu kırmaca ..iş çok yani ..
ablacim sen hergün burdaydin menunu hastayken bile paylaştın hepimize yazdin cizdin daha ne olsun bayram sorun değil eğer onayliyorsan bu hafta listeye girebilirsin.21 agustos ta araniza katilmistim elif im. 3. Cuma ama. Bayram girdi araya nasil sayilcak bilemedim canim.
Sevinirim canim.bize bakıp sevinmen için önce bize destek olucaksin kılonu koruycak sin bize espriler yapıp gozyaslarimizi sileceksin yok öyle bedava sevinmë.
Bende her sonbahar bu havadayim Yeliz ama hava burda 32 derece yanıyoruz annem o Psikolojiye henüz giremedim. Ama şu varki sende şiir yeteneği var.
ablacim sen hergün burdaydin menunu hastayken bile paylaştın hepimize yazdin cizdin daha ne olsun bayram sorun değil eğer onayliyorsan bu hafta listeye girebilirsin.
Fistik olcaz ins ama zaman alacak birazŞimdi listedekiler ve liste dışındaki fıstıklar
Ne durumdasınız bakalım?
Fıstık mı oluyoruz fındık mı acaba
O baklava tepsilerine çok yaklaştınız mıBakalım
Aynen canim burda da montlar giyiliyor artik. Yagmurlu kac gundur havalar. Kolay gelsin YelizcimHaydi bakalım o zaman ben işlere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?