- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Slm canim hosgeldin. Gitmeden tanismistik gerci ama ben Derya.Tanimaynalr icin kendimi tanitayim
Ben burcu 25 yasimdayim 3 yillik evliyim 2 yasinda bir prensesim var yillardir bu kilo alip verme isindeyim ama bu sfer cok uzun surdu cunku hayatim cok yogunlasti halada yogun ins. Kizim.krese baslayjnca bu yogunluk son bulacak simdilik bu kadar zamanla tanisiriz
menün ne güzel az afiyet olsun canımMenü
11.00
2 kk peynir, 1 zeytin, 2 yk yoğurt, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
15.00
1 kase tavuklu çorba, 4 üçgen dl kavun, 1 yt çoban salata
17.50
1 yt Çörekotu, kuru nane karışımı yoğurt
Birazdan sütlü kahve içeceğim.
Su :2100 cc oldu bunu yatana kadar 3 lt yapacağım
Spor :bugün temizlik ve valiz hazırlama işiyle uğraştık spor yapmadım
hoş gelsin canım tartıda bol eksilerTanimaynalr icin kendimi tanitayim
Ben burcu 25 yasimdayim 3 yillik evliyim 2 yasinda bir prensesim var yillardir bu kilo alip verme isindeyim ama bu sfer cok uzun surdu cunku hayatim cok yogunlasti halada yogun ins. Kizim.krese baslayjnca bu yogunluk son bulacak simdilik bu kadar zamanla tanisiriz
evet grissini yetmeseydim iyiydi ama elma çok acıktırır beni malesef dayanamadım resmen midem kazındıMenu de spor da iyi de su az canim. Cayi sudan sayma demisti benim eski diyetisyenim.
Menun gayet iyi canim. Spora vaktin olmuyorsa heryere yuruyerek git. Olmaz mi. Ben yagmurda bile yuruyorum.
Menunde sanki kh cok olmus gibi canim. Acaba grisdini olmasaydi daha mi iyi olurdu. Fazla olmus.
Ben de yeniden basladim duzenli salona canim. Ise donmeme 3 hafta kaldi su ara sporu artirmak istiyorum.
çok güzel canım maşallah iradene tam gaz devamSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. 1 avuc roka ve yesil sogan. 1ck ketentohumu yagi. 1 haslanmis yumurta.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 10 findik. 2 ceviz. 10 badem .
Ara: 1 avuc fistik.
Aksam: yogurtlu patlican yemegi. 1 dilim ekmek.
Su: 2.5 lt
Spor: salonda 1 saat step
1 saat yuruyus
sanki bol çerezli olmuş gibiBugünkü yediklerim
Sabah 2 tane yumurta omlet 1 yk yoğurt 3 zeytin 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 3 tane cig badem
Öğle balik 1 dilim ekmek salata
Ara 2 tane kuru kayısı 2 tane ceviz 2 tane badem 2 tane fındık 1 lokma elma
Aksam 1 kase yayla corbasi 1/2 yt kavurma salata
Su 2 lt
Sporun mükemmel olmuş derya abla gelsin eksiler şu spor azminden bizde istiyoruzSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. 1 avuc roka ve yesil sogan. 1ck ketentohumu yagi. 1 haslanmis yumurta.
1 saat yuruyus
Sagol canim. Ins gelir eksiler 69 bi goreyim artik.Sporun mükemmel olmuş derya abla gelsin eksiler şu spor azminden bizde istiyoruz
Spor da menu de super canim. Yaa ben hic lahana yemegi bilmiyorum. Nasil yapiyorsun canim tavuklu lahanayi?İyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta (1 sarı, 2 beyaz)
1 domates
Salatalık
Maydanoz
1/2 armut
Yeşil çay
Ara:
1/2 armut
Öğle:
125 gr tavuk köfte
Salata
Ayran
Ara:
1 bardak tarçınlı süt
Akşam:
Tavuklu lahana kavurması
Domates
Yoğurt
Ara:
Ayran
Su: 3l
Spor:
70 dk voleybol
50 dk pilates
Sagol canim ins eksi olurum cumaya. yarin son gun tarti oncesi.menün ne güzel az afiyet olsun canım
hoş gelsin canım tartıda bol eksiler
evet grissini yetmeseydim iyiydi ama elma çok acıktırır beni malesef dayanamadım resmen midem kazındı
çok güzel canım maşallah iradene tam gaz devam
sanki bol çerezli olmuş gibi
Afiyet olsun canımSlm kizlar
Bugunku menum
1 saat yuruyus
Ay bi kavurma yiyemedim benim yerime de ye :)Bugünkü yediklerim
Sabah 2 tane yumurta omlet 1 yk yoğurt 3 zeytin 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 3 tane cig badem
Öğle balik 1 dilim ekmek salata
Ara 2 tane kuru kayısı 2 tane ceviz 2 tane badem 2 tane fındık 1 lokma elma
Aksam 1 kase yayla corbasi 1/2 yt kavurma salata
Su 2 lt
akşam ki lahananin tarifini yazarmisin canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta (1 sarı, 2 beyaz)
1 domates
Salatalık
Maydanoz
1/2 armut
Yeşil çay
Ara:
1/2 armut
Öğle:
125 gr tavuk köfte
Salata
Ayran
Ara:
1 bardak tarçınlı süt
Akşam:
Tavuklu lahana kavurması
Domates
Yoğurt
Ara:
Ayran
Su: 3l
Spor:
70 dk voleybol
50 dk pilates
Valla ben pek iyi değilim bu yemek konularında. Elimden geldiğince en kolay ve en çabuk hazırlanan yemekleri yapıyorum. Soğanla önceden haşlanmış Ve parçalanmış tavuk budunu kavurdum 1 çay kaşığı zeytinyağında. Sonra da çeyrek kıyılmış lahanayı ekleyip bir 15 dk daha pişirdim ama güzel oldu. Ben beğendim :)Sagol canim. Ins gelir eksiler 69 bi goreyim artik.
Spor da menu de super canim. Yaa ben hic lahana yemegi bilmiyorum. Nasil yapiyorsun canim tavuklu lahanayi?
Ayni tarifi ben de sordum kulaga cok hos geliyor tavuk ve lahana..Afiyet olsun canım
Ay bi kavurma yiyemedim benim yerime de ye :)
akşam ki lahananin tarifini yazarmisin canım afiyet olsun
Bi deneyim canım merak ettim :)Valla ben pek iyi değilim bu yemek konularında. Elimden geldiğince en kolay ve en çabuk hazırlanan yemekleri yapıyorum. Soğanla önceden haşlanmış Ve parçalanmış tavuk budunu kavurdum 1 çay kaşığı zeytinyağında. Sonra da çeyrek kıyılmış lahanayı ekleyip bir 15 dk daha pişirdim ama güzel oldu. Ben beğendim :)
Sagol Deniycem canim. Lahana aldigimizda.Valla ben pek iyi değilim bu yemek konularında. Elimden geldiğince en kolay ve en çabuk hazırlanan yemekleri yapıyorum. Soğanla önceden haşlanmış Ve parçalanmış tavuk budunu kavurdum 1 çay kaşığı zeytinyağında. Sonra da çeyrek kıyılmış lahanayı ekleyip bir 15 dk daha pişirdim ama güzel oldu. Ben beğendim :)
Karnım acikinca yedim cerezleri canım daha cok dikkat ederimmenün ne güzel az afiyet olsun canım
hoş gelsin canım tartıda bol eksiler
evet grissini yetmeseydim iyiydi ama elma çok acıktırır beni malesef dayanamadım resmen midem kazındı
çok güzel canım maşallah iradene tam gaz devam
sanki bol çerezli olmuş gibi
Tabi yerim canım ama sende ye az yagli lezzetliAfiyet olsun canım
Ay bi kavurma yiyemedim benim yerime de ye :)
akşam ki lahananin tarifini yazarmisin canım afiyet olsun
Iyi aksamlar arkadaslar. Cesme de olmam hastalanmam bayram telasi derken siteye pek giremiyorum dedim ama simdi de 10 eylul de kuzenim oglu evlenecek diye il disindan gelen misafirlere ev sahipligi yapmamiz gerekiyor. 3-5 gun cok ortalarda olamiyacagim. Insallah ondan sonra daha cok vakit ayirabilecegim. Affiniza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?