Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm canim hosgeldin. Gitmeden tanismistik gerci ama ben Derya.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. 1 avuc roka ve yesil sogan. 1ck ketentohumu yagi. 1 haslanmis yumurta.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 10 findik. 2 ceviz. 10 badem .
Ara: 1 avuc fistik.
Aksam: yogurtlu patlican yemegi. 1 dilim ekmek.

Su: 2.5 lt
Spor: salonda 1 saat step
1 saat yuruyus

menün ne güzel az afiyet olsun canım

hoş gelsin canım tartıda bol eksiler

evet grissini yetmeseydim iyiydi ama elma çok acıktırır beni malesef dayanamadım resmen midem kazındı
çok güzel canım maşallah iradene tam gaz devam
sanki bol çerezli olmuş gibi

Sporun mükemmel olmuş derya abla gelsin eksiler şu spor azminden bizde istiyoruz

İyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah
2 haşlanmış yumurta (1 sarı, 2 beyaz)
1 domates
Salatalık
Maydanoz
1/2 armut
Yeşil çay

Ara:
1/2 armut

Öğle:
125 gr tavuk köfte
Salata
Ayran

Ara:
1 bardak tarçınlı süt

Akşam:
Tavuklu lahana kavurması
Domates
Yoğurt

Ara:
Ayran

Su: 3l
Spor:
70 dk voleybol
50 dk pilates

Sporun mükemmel olmuş derya abla gelsin eksiler şu spor azminden bizde istiyoruz
Sagol canim. Ins gelir eksiler 69 bi goreyim artik.
Spor da menu de super canim. Yaa ben hic lahana yemegi bilmiyorum. Nasil yapiyorsun canim tavuklu lahanayi?

Sagol canim ins eksi olurum cumaya. yarin son gun tarti oncesi.

Afiyet olsun canım
Ay bi kavurma yiyemedim benim yerime de ye :)
akşam ki lahananin tarifini yazarmisin canım afiyet olsun

Sagol canim. Ins gelir eksiler 69 bi goreyim artik.

Spor da menu de super canim. Yaa ben hic lahana yemegi bilmiyorum. Nasil yapiyorsun canim tavuklu lahanayi?
Valla ben pek iyi değilim bu yemek konularında. Elimden geldiğince en kolay ve en çabuk hazırlanan yemekleri yapıyorum. Soğanla önceden haşlanmış Ve parçalanmış tavuk budunu kavurdum 1 çay kaşığı zeytinyağında. Sonra da çeyrek kıyılmış lahanayı ekleyip bir 15 dk daha pişirdim ama güzel oldu. Ben beğendim :)

Kizlar biz taze balik bulamadigimizda hep dondurulmus aliyoruz. Mera edip biraz arastirdim dondurulmus balik hakkinda: alintidir.
Dondurulmuş balıklar çoğu zaman, balıkçıdan aldığınız balıklardan daha taze bile olur çünkü balığın balıkçıya ulaşması sandığınızdan daha uzun bir süre alabilir. Marketlerde satılan birçok paketli balık, yakalandıktan hemen sonra dondurulur böylece tüm besin öğeleri korunur ve bozulması önlenir

Bi deneyim canım merak ettim :)

Sagol Deniycem canim. Lahana aldigimizda.

Karnım acikinca yedim cerezleri canım daha cok dikkat ederim

Iyi aksamlar arkadaslar. Cesme de olmam hastalanmam bayram telasi derken siteye pek giremiyorum dedim ama simdi de 10 eylul de kuzenim oglu evlenecek diye il disindan gelen misafirlere ev sahipligi yapmamiz gerekiyor. 3-5 gun cok ortalarda olamiyacagim. Insallah ondan sonra daha cok vakit ayirabilecegim. Affiniza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…