Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarim isle ilgili sorununuz neyse sular seller gibi cozulur gider canim.

Umarim isle ilgili sorununuz neyse sular seller gibi cozulur gider canim.

Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz bereketiniz ve neseniz bol olsun. Allah yapacaginiz tum isleriniz de kolaylik versin.
aminnn. Nasıl oldun ablacim.

afiyet olsun menu guzel dondurma sekersizmis zaten hic yemedim nasil acaba buz yemek gibidir heralde metabolik e devam mı canım.

İnşallah işler rayına oturur sıkıntılı zamanlar geride kalır.

Sagol elif cim bu gun daha iyiyim

Kızlar ben aptallastim iki gündür menü menü değil kışlıklar yüzünden kahvaltı yok yemek yok dün anneme gittim 1 saatliğine yemek yedim eve geri geldim düşünün halimi kızla çok zorlandım ama menü yazmadım çünkü tek öğün besledim ama sabah tak 1 kilo fazla gösterdi şaşırdım yorgunluktan ödem olmuş olabilirmi bilmiyorum ama kıyafetlerim falanda vardı yarın ve perşembe elifin çorbayı yapacağım sadece yarma koyarak bakalım sonuç ne olacak kaldık 81 82 arasında gibi gidemedi bu kilolar 79 lafı görmedim bi türlü çıldırmamak elde değil

evet metabolik beslenmeye devam ediyorum.. araya reklam almışım gibi oldu biraz.. şekersiz dondurmaların bazıları tatlandırıcılı oluyor, bazıları doğal meyveli.. benimki maalesef tatlandırıcı içerikli ama tatlandırıcısı da çok az.. o nedenle buzlu süt gibi oluyor :)

şu sıkıntılarını haftasonuna kadar bitirde, ondan sonra devam edersin.. vücudun alıştığı ritmi bozduğun anda, vücut ya ödem ya kilo yapıyor.. bende de aynısı oluyor..

tatilde aynı beslendiğim insanlar aynı kilodayken ben 3 kilo almışım düşünsene metabolizmayı..

kendine zaman ver.. kışlıklar daha önemli.. bitirince aklın rahat olur en azından..

canım 2 ayda 7 kg süper ben aralıktan beri burdayım 10 kg verdim bende

Ay canım anlatamam bi düşmedi aşağıya ya valla insan sinirini bozuyor bu tartilar şimdi yapıyorum corbami sadece üzerine az nane yakacağım yavan zor gidiyor :)

Ya sorma benim eşimin işlerinde de belirsizlik var ve bu durum kafamda bir soru soru işareti bırakıyor ..duruma göre taşınma olabilir..bir ara çok kafama takıyorduk şimdi oluruna bıraktım bende

Aç kalmakta iyi değil vücûd kıtlık gibi algılayıp korumaya geçiyormuş ..arada meyve süt badem falan ye bari ..0 79 gelsin artık ..

canım bu ara yazmiyorum ewt.ama toparliycam.yogundum biraz.

Bikac gündür ne yedigiminde farkında değilim ama yarından itibaren dikkat ediyorum.

Bence insanin yemek düzeni olunca hayatıda düzene giriyor:)
Kesinlikle hem de bu kadar hedefe yaklaşmışken şakın bırakma ..sonlara doğru zor gidiyor kilolar aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…