- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ayda 1 kilo gibi o zaman desene ..bu sene yılbaşına kadar bitir şu işi artık cerencim ..canım 2 ayda 7 kg süper ben aralıktan beri burdayım 10 kg verdim bende
Ne zaman arkadaşlar resim gönderde salça domates kışlık hazırlıkları görüyorumAy canım anlatamam bi düşmedi aşağıya ya valla insan sinirini bozuyor bu tartilar şimdi yapıyorum corbami sadece üzerine az nane yakacağım yavan zor gidiyor :)
Ayda 1 kilo gibi aynen çok yavaşım mücver de bittiAyda 1 kilo gibi o zaman desene ..bu sene yılbaşına kadar bitir şu işi artık cerencim ..
Umarım mücverler bitmiştir
Yap yap hedefinin altında olmak lazımmışAyda 1 kilo gibi aynen çok yavaşım mücver de bittibugün fırında karnıyarık var menümde kızartmadan yaptım patlıcanları hedefim yılbaşından önce ama bakalım eylül sonu 63 olsam ekim sonu 59 olsam çok mutlu olurum hedefimi 59 mu yapsam acaba
Aaaa ben anlamamışımAyda 1 kilo gibi aynen çok yavaşım mücver de bittibugün fırında karnıyarık var menümde kızartmadan yaptım patlıcanları hedefim yılbaşından önce ama bakalım eylül sonu 63 olsam ekim sonu 59 olsam çok mutlu olurum hedefimi 59 mu yapsam acaba
boyum 162 hedefim 55 ama şimdi 59 da olabilir gibi geldiYap yap hedefinin altında olmak lazımmış
Bende Cuma tartılıp bakmam duruma
Salatayı unutma şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?