- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aman boşver şartlara göre davranmak zorundasınızIns canim. Ya bir de insanlar kucucuk bebegi niye birakiyorsun diyor sanki cocugumu disari atiyorum. Kac tane kres gezdik en rahat edecegi yeri bulmak icin.
Iste o yuzden karatayi biraktim. Ben onu omur boyu yapamam ben ekmek seviyorum. Hic degilse 1 2 dilim yerim hergun.Valla vermekte zor korumaktane yapalım hep dikkat edeceğiz artık tek sağlık olsun da
Evet bende arıyorum gerçekten ..ama günde 1-2 dilimle bişey olmuyor dengeli beslenince ..Iste o yuzden karatayi biraktim. Ben onu omur boyu yapamam ben ekmek seviyorum. Hic degilse 1 2 dilim yerim hergun.
Oyle tabi 1 2 dilim yedigim icin almadim bu kilolariEvet bende arıyorum gerçekten ..ama günde 1-2 dilimle bişey olmuyor dengeli beslenince ..
Bende bakayım bir araDun bir yazi buldum tam bana gore. Onu uygulamaya calisiyorum insallah basaririm. Yazinin basligi yaz kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir. Super bir yazi. Ozellikle diyetisyen destegi almayan arkadaslar lutfen okuyun.
Benimki uyudu bile. Iyi geceler Yelizcim.Ben kaçayım canım kızın uykusu geldi inşallah yarın daha iyi olur
Haydi iyi geceler
Spordan önce tarçınlı Türk kahvesi içiyorum ben de. Spordan sonra ben de pek iştah olmuyor ayran süt filan tüketiyorum ilk 30 dk içindeSporunu çok beğendim ..spordan önce kahve spordan sonra yarım muz diyorlardı bize
Yok canım o kadar iddialı değilim :) kendi çapımda uğraşıyorum işteSeni spordan sorumlu baka mı yapsak
Iyi geceler olsun kuzucuklaraBenimki uyudu bile. Iyi geceler Yelizcim.
Insallah canim.Katılım az olunca bizde etkileniyoruz gerçekten
Senin toparlayıp eksiye düşeceğini düşünüyorum haftasonları tehlikeli gerçekten
Bugün bayağı spor yaptın hadi bakalım hızlı eksiler gelsin o zaman
Mücverde un varsa dikkat etmek gerek ..afiyet olsun
Baklagilleri 4 kaşık veriyordu vana doktorum
Elimden geleni yaparım
Artık toparlamak lazım hele ki senin maşallahın var
Sen yine bildir canım kontrolde olmak iyidir ne kaldı listeye girmene zateninşallah bu hafta
Geçmiş olsun nihal abla ..gözlerim seni aradı ama düğün telaşesi diye düşündüm ..inşallah hemencecik iyileşirsin
İnşallah ablacim geçmiş olsunIyi geceler arkadaslar. Saglikli mutlu guzel bir gune uyanmak dilegiyle.
Sagol elif cimİnşallah ablacim geçmiş olsun
Haklisin canim. Aslinda karatay guzel bir diyet. Yapan arkadaslarim oldu kilo da verdiler ama bizim aliskanliklarimiza uymadigi icin birakmak zorunda kaldilar. Hem aile ici hem de gezmekte uygulamasi zor.Iste o yuzden karatayi biraktim. Ben onu omur boyu yapamam ben ekmek seviyorum. Hic degilse 1 2 dilim yerim hergun.
Ben de korumada ki zorluk asamasina gecmek istiyorum amaValla vermekte zor korumaktane yapalım hep dikkat edeceğiz artık tek sağlık olsunda
Dikkat et canim. Cok da az yeme. Calisiyorsun bir de zorlama cok kendini.
Boyle yemesem cok acikiyorum canim. Elimden geldigince dikkat ediyorum ama cok acikiyorum. Sabah daha da yerdim de allahtan spor yapinca acligim gecti. Meyveyi aksam yenemeye calisayim o zaman. Baska ne yapsam ki off cok yavas gidiyorum canim farkindayim.
Dun bir yazi buldum tam bana gore. Onu uygulamaya calisiyorum insallah basaririm. Yazinin basligi yaz kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir. Super bir yazi. Ozellikle diyetisyen destegi almayan arkadaslar lutfen okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?