Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ins canim. Ya bir de insanlar kucucuk bebegi niye birakiyorsun diyor sanki cocugumu disari atiyorum. Kac tane kres gezdik en rahat edecegi yeri bulmak icin.
Aman boşver şartlara göre davranmak zorundasınız
O insanlar zaten herşeye konuşuyor hiç kafanı takma sen

Dun bir yazi buldum tam bana gore. Onu uygulamaya calisiyorum insallah basaririm. Yazinin basligi yaz kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir. Super bir yazi. Ozellikle diyetisyen destegi almayan arkadaslar lutfen okuyun.

Insallah canim.

Iste o yuzden karatayi biraktim. Ben onu omur boyu yapamam ben ekmek seviyorum. Hic degilse 1 2 dilim yerim hergun.
Haklisin canim. Aslinda karatay guzel bir diyet. Yapan arkadaslarim oldu kilo da verdiler ama bizim aliskanliklarimiza uymadigi icin birakmak zorunda kaldilar. Hem aile ici hem de gezmekte uygulamasi zor.

Dikkat et canim. Cok da az yeme. Calisiyorsun bir de zorlama cok kendini.

başağrısı yapan şey o az yemeler zaten.. aslında az yeme de değil de, vücudun standardını bozduğum için cezalanıyorum.

açlık alışılabilir bir kavram diye düşünüyorum.. benim kocam da akşam yemeden uyuyamazdı, açlıkla başedemiyorum derdi, şimdi alıştı.. acıktıkça su içmek, biraz bitki çayı içmek geciktirebilir. Bir de neden acıkıyorsun? Mesela doğru yapılan bir ana öğünde 4-5 saat acıkmamak gerekiyormuş, ama diyetisyenlerimiz ara öğünü çok gözümüz dönüp sonra diğer öğüne saldırmayalım diye veriyorlar.. senin gündüz yediğin miktarları arttırmak da gerekebilir diye düşünüyorum..

Dun bir yazi buldum tam bana gore. Onu uygulamaya calisiyorum insallah basaririm. Yazinin basligi yaz kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir. Super bir yazi. Ozellikle diyetisyen destegi almayan arkadaslar lutfen okuyun.

ben de bakacağım..

günaydın kızlar iyi sabahlar.. dün akşam evden yazamadım, misafirimiz vardı, sonra oyuna dalmışız bir baktık saat yarım olmuş, apar topar yattık ama şuan çok uykum var.. sabah kahvesi kesmedi beni..

Dün ki menümü de paylaşayım..

sabah; 1 bardak filtre kahve
öğlen; Light ton balıklı salata, yarım dilim ekmek, küçük bir salkım üzüm
akşamüstü;1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam;8yk taze fasülye, yanına 4yk yoğurt, 2 dilim tam çavdar ekmeği
ara;2 top şekersiz dondurma

su;2,5lt
spor;yok

ya dondurma fazla oldu, misafir kalan arkadaş saolsun illa gidip alıp gelmiş, yiyeceksin diye ısrar etti. yine bir ayıp olmasın vakası benimki..

bir de spor salonu üyeliğim bitti, yeni üyelik başlatacağım ama ayın dolmasını bekliyorum. Bu aralar eşimin işleri biraz sancılı, ona destek olmam lazım moral açısından, o sebeple vaktimizi beraber geçiriyoruz.. benim için geçici bir dönem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…