Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pembe_patikli Yeliz eliya Elife kışın gitmek şart oldu ben ağustos böceği o karınca saz çalıp yedim o çalışıp emek verdi artık bir slogan belirleyip kapısında biterim
Evet ya takımca davet etti zaten yapmış ezmeleri kışlıkları davete icabet etmek lazım bende aynı pek birşey yapamadım

Simdi madem berilceee ablam henüz yok ben şu aldığım kararı paylasiyorum artikin :)) aralik ortasi gibi benim 55e dusmem lazim yani 3 ayim var su an takribi 65 olmusumdur sanirim su bi haftada aldim gibi hissediyorum sabah tartilicam:) sevgili kisisi askere gidecek o gitmeden 55 olmak bi oyle gorunmek istiyorum aslinda biraz ondan acelem ne kadar cabuk verirsem o kadar iyi :))

Nekadar motive edici yaziyorsun tsk ederim. Insallah göricem 99 u...

Valla dersen ki olmaz ozaman tartimi da getiricem. Valla sigmicaz arabaya ))

Hic düsünmüyorumm kacamak yapmayi orada.
Masada abur cubur cokkkkk olacak keyif yapariz diyor kardesim ammmaaaa cıssss.

Cok güzel

Valla cok gzl. Ekmek disinda. Ama diyetisyen öle diyosa ve veriyosan dogrudur ablacim

Nihal ablacım gerçekten yiyerek aç kalmayarak zayıflıyorsun doktorun bayağı iyi galiba afiyet olsun
Katiliyorum

Sabah yedigini görünce güldüm ve aklima kendimi getirdim :)))) sabah aksam fark etmez hersey yiyebilirim haha. Ama kahvalti olsaymis daha iyiymis

Bak kahvalti olmadigi icin saat 21 de o salataya sarildin... salata da olsa o saatde olmaz.

Kendime olan inancımı kaybettim şeytan aklıma felaket tatlı sokuyor pastalar çikolatalar yemek istiyorum

Ay sakin sakinnn. Toparlan cnmm az kaldi

Sabah kahvaltini kuvvetli yap. Ye iki yunurta yada omlet yap.
Yogurt ve kuruyemis ye

Izmir sirinyer canim:)

Hmm cigli menemen de kayinbabamlar :)

Aylin bana Karatay da yardımcı olurmusun bahsedersen eğer sana eşlik etmeyi deneme istiyorum

Güzel bir örnek ama karatay da sadece 2 ögün var. O yüzden ben kahvaltimi 10 11 arasi yapip aksam en gec 16 17 kapatmaya calisiyorum. Arada 5 saat olacak en az.

Sebze ye bol bol. Kiymali yapiyorum cogu doyursun diye. Sinirsiz doyana kadar yiyebilirsin.
Cok acikirsan biyerde yanlisin var demek. Tarcinli süt ic ama 19 u gecmesin saat olarak bence.
Sabah ben 2 3 yumurta yiyorum. Menemen yap. Omlet yap.
Kuruyemis karisik hic eksik olmasin sabahlari. Peynir 10 20 tane zeytin serbest. Ve yogurdunu kendin tutturabiliyosan yap derim. Daha iyi.

Baska sorun varsa cvplarim.
Laya tuzu ve hakiki zeytinyagi olacak. Tereyag da serbest.
Haftada 1 kere muhakkak kurufasulye mwrcimek coebasi nohut yemegi yiyorum. Bulgur bir kac kasik sadece.

Meyvemi de 2 porsiyon sabahlari yiyorum.

Cok dogru

Bir de yarin sabah kan tahlili yaptirmaya gidicem son bi kac günde cok fazla kan kaybettim burnum kaniyor ve durmak bilmiyor pihtilasma sorunum var sanirim genel bi cheak up yapitirayim

Pembe_patikli Yeliz eliya Elife kışın gitmek şart oldu ben ağustos böceği o karınca saz çalıp yedim o çalışıp emek verdi artık bir slogan belirleyip kapısında biterim
Sizsiz tadımi olur o yapılanların slogana gerek yok gelin siz ben kileri doldurdum yeriz hep beraber.

İyi geceler kızlar
Baya geçe kalmışım bu gece
Hemen menümü yazayım
Sabah:
2 yumurtalı lor peynirli omlet
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara: 1/2 muz

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
1 kade tavuk çorbası
Domates salatası
3 yk patlıcan musakka

Su: 3l
Spor: maalesef bugün hiç vaktim olmadı
Yarın telafi edeceğim ama

Ben de kendimi tanıtayım. Eksik kalsam olmaz tabi :)
İsmim Aylin. Artık 20 yaşındayım. Üni 2 sınıf öğrencisiyim. Geçen yaz 65 kg'dım ama üniversiteye başlayınca ayarı baya kaçırdım. En son 73.2'dim. Hedefim 1 Aralık'ta en fazla 65 kg olmak. Boyum da 179

Canim senin 7p ozlemin benim 60 ozlemim. Bak ben bu hafta hem sabah 1 saat hem aksam 1 saat spor yapcam. Hadi beraber yapalim. Ac sabah bir tbc veya tabata veya leslie videosu 1 saat sonra aksam da. Hocam arada 8 saat fark olsun dedi.
eliptik yapsam daha iyi olur derya benim bacaklar için sorun bacak popo zaten

Örnek için çok teşekkür ederim canım benim ellerin dert görmesin

cesaret edemiyorum yeliz 75 de bi izn yapacağım diye düşünüyorum ama ona düşene kadar gidersem çok almış bir şekilde geri gelirim biliyorum kendimi

zukkum kacamak mi yapiyorsun yoksa? Uyma seytana Nihalcim.
yok canım babam hastanede ondan haber bekliyorum girmedim o yüzden

ya eski menüleri hatırlarsan baya erken kapatıyorum ama bu neredeyse 2 haftadır aksadi herşey terzi düz oldu yattın itibari ile bir düzen oturtayim bakayım ara öğün falan da yapıyım ne olacak örnek için çok teşekkür ederim ama benn de işte yağda yumurta ve menemeni ekmeksiz hocam yemedim ama bugün opsiee yaptım Nihal ablanın tarifleri güzel olduğu da tabi onlar yegenimeydi yarın kendime yapacağım

veririm bugün resmini atarım tarifin canım çok kolay.

Tızlaaaar öpüldünüz iyi geceler yarın sizinle paylaşacak menülerle burdayım
inşallah

Evet ya takımca davet etti zaten yapmış ezmeleri kışlıkları davete icabet etmek lazım bende aynı pek birşey yapamadım
Aynen darılırim yoksa

senin vermen şart olmuş bebeğim sevgilin için yapicaksin çünkü

Bir de yarin sabah kan tahlili yaptirmaya gidicem son bi kac günde cok fazla kan kaybettim burnum kaniyor ve durmak bilmiyor pihtilasma sorunum var sanirim genel bi cheak up yapitirayim
geçmiş olsun trombosit in düşük olabilir ben 36 yaşındayım kendimi bildim bileli var ne yazikki. Ama sadece burun sa çatlak ta olabilir damarda dr a görünmekte fayda var.

beğendim afiyet olsun.

Evet kendim yapıyorum daha sağlıklı temiz bence çocuklarda severek yiyor.

Beril belli değil canım ne zaman döner. Listeye giriş tarihine bakmak lazım 2 ay dolmadan izin olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…