Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok haklısın canım sabah kahvaltı yapanlar daha güzel kilo veriyormuş ben de sabah genelde aç kalkıyorum akşam geç yemediğim için galiba

Pembe_patikli Yeliz düğün bitti artık sezonu ben kapattım her anlamda yeter artık demi

Bugün yürüyüş serüvenime tekrar başladım düzen oturtup yazayım artık yazdıkça yapmak kolaylaşıyor
Aynen canım bak 15 Eylül'den itibaren yılbaşına 15 hafta varmış ve hepimiz Yen'i yıla süper girmeliyiz
Ne yapsak kâr hep birlikte zayıflıyoruz

ormangozlu etiketledim seni nasıl gidiyor ?
Iyi gidiyor ablacim şükür döndüm eve 10 gün daha evdeyim sonrada okula dönücem ankaraya

Iyyy yaa sagdaki gibi olmaktan kurtulmak lazim. Soldakine bak ne guzel
Biz her türlü guzeliz aslinda ama saglik icin oyle olmak lazim daha cok :)

Ebdeyken sacimi yine yapiyorum duzenli ama makyaj sadece hafta sonlari. Simdi ise donunce her sabah makyaj kotu aslinda cilt icin.
Bende cok az makyaj yapiyorum simdiden cok yaparsam sonradan cildi cok etkiliyor sadece staja giderken birazcik yaparim :)
Ama bakım her gün yapiyorum :)

Canim ben cigdem izmirliyim uni son sinif bu sene öğretmen oluyorum ufaktan :) 69.7yle basladim en son 64lerdeydim ama bu hafta bi dengeler kaydi bakalm yarin sabah tarti kac diyecek

izmir canim izmir.. Ne şanslisin. Ben de 6sene kaldim. Cok güzel sehir be!
Bende o sanslilardanim iste :))

Ne güzel İzmir'in bir sahil kasabasında yaşamak isterdim
Ah cogu kisinin hayali bu ins nasip olur :)

Kizimla birlikte diyetisyene gidiyorum.Biraz da onun icin gayretleniyorum canim bikmasin diye.
Ayni benim annemde öyle benimle spor yapiyor diyet detoks hep beraber yapiyoruz :)

ormangozlu geliyor 177 mesajı kalmış haydi kolay gelsin vay çeneye diyecek
Gozlerim yandi ama geldim şükür:))

Gordum az once. Hosgeldin Cigdemcim ormangozlu .
Hosbuldum ablam burdayim gari gitmem bi yere bugün de yiyerek final yaptim yarindan itibaren diyet spor devam :)

Gel gel canım o kadar çabaladın bütün yaz bekliyoruz yarın başla hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…