- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Çok haklısın canım sabah kahvaltı yapanlar daha güzel kilo veriyormuş ben de sabah genelde aç kalkıyorum akşam geç yemediğim için galibaKontrolsuz acikan arkadalarim;
Beden Akliyla Zayiflama ( fevzi ozgonul) kitabinda cok hosuma giden bir ornek okumustum. Bebeginiz aglarken ac zannedip mama verirsiniz susmaz su verirsiniz susmaz bir de bakmissiniz alti kirlenmis temizleyince susar gibi birsey diyordu. Acligi bu ornege benzetmisti. Eger bedeninizin proteine ihtiyaci varsa protein vermeden sebzeye ihtiyaci varsa sebze vermeden o beden susmaz diyor. Cok mantikli.
Diyetisyene gittigimden beri dunyalari yiyorum ama orantili (sebze k.h. protein lif) oldugu icin hem kilo veriyorum hem de canim yasak olan hic birseyi istemiyor. Kizim da ayni durumda.
Yediklerinizi bir gozden gecirin derim. Bir de israrla kahvaltinizu kuvvetli yapin ki aksama acikip kontrolsuz yemeyin.
Oooo hoşgeldin canım ..gel gel yenş başlangıçlara yelken açalımPembe_patikli Yeliz çağrıya en son dönen benim galiba yoğunuz bu ara kusuruma bakma şu okullar açılsın da düzenimizi oluşturalım diyorum
Yeme canim agizda bes dk. Kalca da bir omur kaliyor. :Stop:Sizlere tanıdık bir duygu söyleyeyim off canım atıştırmak abur cubur istiyorama hayır yemeyeceğim ruh halim şu an böyle
Oooo hoşgeldin canım ..gel gel yenş başlangıçlara yelken açalım
Şimdi @berilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
@aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
@meliyke burda @zukkum burdaZen71 burda
@obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
@lina0156 dün sabahtan ber yok
@Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
@55olmakistiyorum burda @nefertityy burda
@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler
Unuttuğum var mı bilmiyorum
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık
Hadi toparlanalım o iş sende yelkenler foraOooo hoşgeldin canım ..gel gel yenş başlangıçlara yelken açalım
Yeter Nalancım ya artık yılbaşına kadar burdasın vallaPembe_patikli Yeliz düğün bitti artık sezonu ben kapattım her anlamda yeter artık demi
Sagol canim ins su 60lari ucundan azicik goreyim[/QUOTE
Hep birlikte gorucez
Fındık gibiyim şu an fıstık hedefim olsun doğru dedinYeter Nalancım ya artık yılbaşına kadar burdasın valla
Fıstık olcan fıstıkçalışmalara başlayalım artık
Yeliz yarışları menüleri plankları başlatalımkitkurduhaydi zayıflamaya başlayalım dimi ?
Aynen canım bak 15 Eylül'den itibaren yılbaşına 15 hafta varmışBugün yürüyüş serüvenime tekrar başladım düzen oturtup yazayım artık yazdıkça yapmak kolaylaşıyor
Tamam canım bende çocuklarla yatmayaGeçmişi okuyayım yeni arkadaşları tanıyayım eskiler ne yapmış okuyayım işim çok
Iyi gidiyor ablacim şükür döndüm eve 10 gün daha evdeyim sonrada okula dönücem ankarayaormangozlu etiketledim seni nasıl gidiyor ?
Biz her türlü guzeliz aslinda ama saglik icin oyle olmak lazim daha cok :)Iyyy yaa sagdaki gibi olmaktan kurtulmak lazim. Soldakine bak ne guzel
Bende cok az makyaj yapiyorum simdiden cok yaparsam sonradan cildi cok etkiliyor sadece staja giderken birazcik yaparim :)Ebdeyken sacimi yine yapiyorum duzenli ama makyaj sadece hafta sonlari. Simdi ise donunce her sabah makyaj kotu aslinda cilt icin.
Canim ben cigdem izmirliyim uni son sinif bu sene öğretmen oluyorum ufaktan :) 69.7yle basladim en son 64lerdeydim ama bu hafta bi dengeler kaydi bakalm yarin sabah tarti kac diyecekArkadaşlar kisa süre oldu belki ama bence burdaki paylasimlar çok içten. Zaten hepimizin derdi de az cok ayni biraz kilo vermek..
Gercek arkadaşlar gibi oldunuz her gun yazdıkça. Ben mesela hepinize isminizle seslenmek istiyorum ama sorunum su ki bayramdan onceki haftada katildim ya, o zamanlar izinli olanlar çoktu. Bayramdan sonra yavas yavas herkes döndü. E benim gibi yeni sayilanlar da var. Kisacasi şöyle bi herkes kendini tekrardan tanitsa güzel olmaz mi? (aslinda bunu biraz da nickler isin icine girince kimin kim olduğunu karistirdigim icin de soyluyorum)
Bende o sanslilardanim iste :))izmir canim izmir.. Ne şanslisin. Ben de 6sene kaldim. Cok güzel sehir be!
Ah cogu kisinin hayali bu ins nasip olur :)Ne güzel İzmir'in bir sahil kasabasında yaşamak isterdim
Ayni benim annemde öyle benimle spor yapiyor diyet detoks hep beraber yapiyoruz :)Kizimla birlikte diyetisyene gidiyorum.Biraz da onun icin gayretleniyorum canim bikmasin diye.
Gozlerim yandi ama geldim şükür:))
Hosbuldum ablam burdayim gari gitmem bi yere bugün de yiyerek final yaptim yarindan itibaren diyet spor devam :)Gordum az once. Hosgeldin Cigdemcimormangozlu .
İyi canım bugün döktürmüş yine
Gel gel canım o kadar çabaladın bütün yaz bekliyoruz yarın başla hemenIyi gidiyor ablacim şükür döndüm eve 10 gün daha evdeyim sonrada okula dönücem ankaraya
Biz her türlü guzeliz aslinda ama saglik icin oyle olmak lazim daha cok :)
Bende cok az makyaj yapiyorum simdiden cok yaparsam sonradan cildi cok etkiliyor sadece staja giderken birazcik yaparim :)
Ama bakım her gün yapiyorum :)
Canim ben cigdem izmirliyim uni son sinif bu sene öğretmen oluyorum ufaktan :) 69.7yle basladim en son 64lerdeydim ama bu hafta bi dengeler kaydi bakalm yarin sabah tarti kac diyecek
Bende o sanslilardanim iste :))
Ah cogu kisinin hayali bu ins nasip olur :)
Ayni benim annemde öyle benimle spor yapiyor diyet detoks hep beraber yapiyoruz :)
Gozlerim yandi ama geldim şükür:))
Hosbuldum ablam burdayim gari gitmem bi yere bugün de yiyerek final yaptim yarindan itibaren diyet spor devam :)
İyi canım bugün döktürmüş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?