Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hazirana kalmaz bile ya burda ocakta atariz en gec kepi :)) büyük konusayimda basima gelsin :)))
Ben her türlü spora varim :))

Iste bayram sehir disi falan filan derken duzenim kaydi ama yakalarim o tempoyu tekrar :))
Yakalarsın canım yeterki iste valla gençken beril şu kiloları
Spor konusunda gruptakilere de motive olursanız süper olur

Kesinlikle haklisin canim. Cok guzel yazmissin.

Supersin. Ozlemisim senin katilimlarini pozitif yorumlarini.

B
İyi canım bugün döktürmüş yine
eni de gotur gudunlere Nalancim kitkurdu
Verirsin canim zaman kisa degil. Sen ve sporlarin gayet iyi gidiyorsunuz.
Evden hemen cikmam lazimdi arkadasla bulustum ac cikmam istemefigimden baktim aksamdan kiymali kabak var dedim hem sebze hem protein tok tutar

Bir de yarin sabah kan tahlili yaptirmaya gidicem son bi kac günde cok fazla kan kaybettim burnum kaniyor ve durmak bilmiyor pihtilasma sorunum var sanirim genel bi cheak up yapitirayim
Cok gecmis olsun canim. 20li yaslarda bende de vardi pihtilasma sorunu 27 28 de 30a yaklasinca gecti kendiliginden ilginctir.

Menun gayet iyi canim.

Ohh boy da var masallah Aylincim. Sen bildigin mankenlige adaysin

zukkum canim yaptin mi sabah sporunu??

Sagol canim verdiginiz tarifleri deniyorum hep degisik lezzetler lazim diyette.

Ne kadar erkencisiniz
Ay sorma bugün sıcaktan hortladim resmen

Aynen pozitif kadın sonuna kadar katılıyorum sana

aabbooovvvv çok zor hiç benlik değil

geçmiş olsun canım. Zor ya benimde büyük oğlum da var bu sorun malesef.

Bu arada sadece 100 gram almisim gitmeden once kilom 64.3du bu sabah 64.4 bugünden itibaren gene basladigimiza gore cumaya 63 görürüm belki :))
belki yok bebek görürsün ben eminim senden

aminnn.

ya ben kız da karlar kraliçesi elsa gibi yap saçımı diyor iki tek saçı var işin kötü yani saçları az ve incebtelli yavrumun uzamıyor da fazla..bari balık sırtı öreyim diyorum hic beceremiyorum yetenek sıfır bende de

Canım geçen Cuma kilon 74,3 müş sende tatilde kilo almışsın bizler gibi baktım
11 Ağustos'ta katılmışsın hedef kilonu bulamadım canım öğreneyim not edelim şimdiden
evet canım tatile gitmeden önce 73.3 kiloydum tatlıdan dönünce 74.3 bir haftada 1 kilo almıştım malesef ve o bir kilo çok inatçı çıkmıştı beni bir hafta uğraştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…