Süper canımgecen hafta 73.4
bu hafta 72.9
fark -500
yuzde %0.68
inşallah regl e rağmen cok mutluyum.Süper canımbu telaşede iyi verdin yine ..o 60 lar geliyor yakında inşallah
Gelsiiin eksiilerr. Elif Masallahgecen hafta 73.4
bu hafta 72.9
fark -500
yuzde %0.68
Hosbuldum canimSfem gelmiş hoşgelmiş :))))
Canim gram gram degil yani masallah nerdeyse 1 kilo vermissin. Wuuwuu her hafta boyle versen super olur.Tebrikler
5 dilim kek mi yedin ben kaçırmışım onu vay arkadaş vicdansızsın sen Aylin bir daha yapma annem bak gitmiyor lanet yağlar. tebrik ederim bu arada.
Keki hatırladım da miktar biraz fazla olmuş
Bir daha dikkat et canımcım zamanımız boşa geçmesin iyi toparlamışsın yine
gecen hafta 73.4
bu hafta 72.9
fark -500
yuzde %0.68
Ben demistim dengeleyecem diye :))kurabiyeye rağmen tebrikler.
Haftaya listede miyim simdi ona göre çalışayım bende dersimeDemekki sıkı tutsan olacakkısa sürede ..
Haftaya bomba gibi listeye girersin inşallah
Canim gram gram degil yani masallah nerdeyse 1 kilo vermissin. Wuuwuu her hafta boyle versen super olur.Tebrikler
5 dilim kek mi yedin ben kaçırmışım onu vay arkadaş vicdansızsın sen Aylin bir daha yapma annem bak gitmiyor lanet yağlar. tebrik ederim bu arada.
Keki hatırladım da miktar biraz fazla olmuş
Bir daha dikkat et canımcım zamanımız boşa geçmesin iyi toparlamışsın yine
gecen hafta 73.4
bu hafta 72.9
fark -500
yuzde %0.68
2 aydır ilk kaçamak ama baya bi kaçamak olmuş bir daha olmasınTskler cnmmm insallah hep böyle gider
Bereketli balli kek diye bisey. Maya hamurundan yapiliyor balli cevizli acayip kalorili biseydi. Sicak sicak böle koparip koparik yiyosun. Bende 5 dilim diyiverdim yani kesin vardi okadar. Dilimi de yok kopariyon. Neyse agzim sulanmasin haha
2 aydir ilk kacamagimdi olsun. Bidaha yapmam :)
Kesinlikle cnm töbe yemem
Bagimli yapti o kek... normal kek olsa bikere isirirdim
Tebrikler cnm
aynen listedesin iyi çalış dersine ben yaşlı bir ablayım metom iyi degil yavaş senin zehir gibi iki kişilik zayıfla tamam mıBen demistim dengeleyecem diye :))
Haftaya listede miyim simdi ona göre çalışayım bende dersime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?