- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tamam canımKilo 62.5 aynıyım arkadaşlar yeni reglim bitti.
Sevgili arkadaşlarım
Ben kendi istegimle listeden ayrılmak istiyorum.kilo vermeye devam zaten az kaldı egzersizle vücuduma şekil vereceğim daha çok.
@berilceee ye verdiğim sözü tutacağım insallah.
Sizlerden asla kopamam ama listeden çıkmam lazım düzeni bozmayayim.foruma düzenli giremiyorum. Problemliyim bugünlerde.
Pembe_patikli listeden çıkışımi onaylasın rica olunur
söz ver ama kopmak yok burdan seni seviyorum İlknur um.Kilo 62.5 aynıyım arkadaşlar yeni reglim bitti.
Sevgili arkadaşlarım
Ben kendi istegimle listeden ayrılmak istiyorum.kilo vermeye devam zaten az kaldı egzersizle vücuduma şekil vereceğim daha çok.
Sizlerden asla kopamam ama listeden çıkmam lazım düzeni bozmayayim.foruma düzenli giremiyorum. Problemliyim bugünlerde.
Kilo 62.5 aynıyım arkadaşlar yeni reglim bitti.
Sevgili arkadaşlarım
Evet canım sağlık çok onemliBence de arkadasim. Kisa vade de etkili gibi gozukse de sok diyetler saglik acisindan sorun cikartiyor ve birakildiginda tekrar geri aliniyor.
Seninde bebisim.Tamam canım2 ay dolmadığı için 6 ay beklemek zorundasın ama listeye girmek için ..haberin olsun
Her zaman uğra bak bende free listedeyim beklerim
Herşey gönlünce olsun canım
Yok siz dostlarımdan kopar mıyım heçsöz ver ama kopmak yok burdan seni seviyorum İlknur um.
ağrıttığın yok ağrıtman dileğiyle diyorum.Evet canım sağlık çok onemli
Seninde bebisim.
Yok siz dostlarımdan kopar mıyım heç
Sadece listeden çıkıyorum başınızı agritmaya son gaz devam
bende yavaştan tartımla yüzleşip su içeyim yandı içimListe kalsın bakalım burda
Ben bir kahve molası vereyim
Amiin. Darisi basimizaDarısı size arkadaşlar
Salataların zaferi benimki
Benim de yavas yavas gidiyor ama gidiyor ya cnaim onemli olan o.benden bi nane olmaz gıdım gıdım çok sıkıldım Yeliz. paraya kıysam tolerans testi yaptırıcam.
Supper masallahSuraya kilomu yazayim da gelunce okucam mesajlari isim var biraz :)
Carsamba :64.4
Bugün: 63.9
Dönüşüm iyi oldu diye düşünüyorum 2 gunde -500 gr
Yaa kiskandim ama ben ablami mayista Turkiyeye gittigimde gormustum en son. Ne guzel canim dun sizde bugun onlarda ohh. Iyi sohbetlerGayret gosteren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Sonuc ne olursa olsun.
Ablamlara kahvaltiya gidiyoruz. Ben erken kalktigim icin yaptim kahvaltimi ama. Cay kahve muhabbet derken bir sure giremem. Sizleri seviyorum
Tebrikler cnaimKilo bildirimi:
Cuma: 73.5
Güncel: 73.0
Fark: -0.500
Yüzde: 0.68
Wuuwuu amanin bu hafta hizlanayim saka maka geccen beni kizgünaydın hanımlar
geçen cuma 74.3
bugün 73.1
eksi 1.2 kilo çok şükür
Kizlar sabah telaşım var şu an hemen yazip kaçayım. Sonra gene girerim.
Baslangic:66,7 Hedef:57
Gecen hafta:65,8 bu sabah:65,3
-500 (yarim kilo yag gitti o dun resmini gördüğümüz. Buna şükür :)
Insallah canim darisi basina. Valla ben de inanmiyordum ama diyetisyenim inat etti bu verdiklerim bitecek o zaman metabolizman hizlanacak diye o hakli cikti canim. Toplamda 16.2 oldu.
günaydın hanımlar
geçen cuma 74.3
bugün 73.1
eksi 1.2 kilo çok şükür
Kilo bildirimi:
Cuma: 73.5
Güncel: 73.0
Fark: -0.500
Yüzde: 0.68
Suraya kilomu yazayim da gelunce okucam mesajlari isim var biraz :)
Carsamba :64.4
Bugün: 63.9
Dönüşüm iyi oldu diye düşünüyorum 2 gunde -500 gr
Canim gram gram degil yani masallah nerdeyse 1 kilo vermissin. Wuuwuu her hafta boyle versen super olur.TebriklerGelelimm benim bildirimime
Pazartesi kacagima ragmenn (5 dilim kek) töbe bidaha yemem
112.8 gecen hafta
111.9 bu hafta
-900
Yüzde 0.80% kontrol lütfen
5 dilim kek mi yedin ben kaçırmışım onu vay arkadaş vicdansızsın sen Aylin bir daha yapma annem bak gitmiyor lanet yağlar. tebrik ederim bu arada.Gelelimm benim bildirimime
Pazartesi kacagima ragmenn (5 dilim kek, mayali biseydi büyük dilim degil) töbe bidaha yemem
112.8 gecen hafta
111.9 bu hafta
-900
Keki hatırladım da miktar biraz fazla olmuşGelelimm benim bildirimime
Pazartesi kacagima ragmenn (5 dilim kek, mayali biseydi büyük dilim degil) töbe bidaha yemem
112.8 gecen hafta
111.9 bu hafta
-900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?