- 4 Şubat 2014
- 4.757
- 17.373
- 408
Süper canım tebriklergünaydın hanımlar
geçen cuma 74.3
bugün 73.1
eksi 1.2 kilo çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper canım tebriklergünaydın hanımlar
geçen cuma 74.3
bugün 73.1
eksi 1.2 kilo çok şükür![]()
Umarım deryacim. Dedgin gibi gıdım gıdım da gitse eksi eksidir.Gunaydin fistiklarr
Gecen haftaki kilom: 71
Bugun: 70.6
Fark: -400 gr
Yuzde: 0.56
Haftaya artiyla basladigim icin benim icin cok iyi bir sonuc. Ins bu hafta sonu kacamak yok ve haftaya cumaya goreyim artik su 69u ucundan azicik.
Olsun bernacim. En azindan almamissin bu da güzel degil miSelam kızlar.herkese güzel bir bildirim günu diliyorum.benim kilom gram oynamadı, bu hafta sabitim
Evet baya iyiydim ama dün bi hata yapıp çok kaçırdımAslında iyi gidiyordun ama o tatlı işi bozdu galiba
Artık tatlı falan yok listeye kadar![]()
tamam olur tabi canımBen baktım canım 495.etapta 65 ile bildirimsiz ayrılmışsın izne ..bu hafta seni eklersek yüzdemizde 0,4 düşüş olacak gibi ..kızların emeklerine haksızlık olmasın ..gayret ettiler bayağı çünkü ..seni inşallah haftaya güzel bir eksiyle listeye alalım ne dersin ?
Hem güzel bir başlangıç olur liste için ..
Bu hafta ipler sıkı tutulacak merak etme
kitkurdu geldi artık
![]()
Valla benim de istedi. Zaten burasi cok sicak. Super olur. Ama pazara gidip meyve almam lazim. Dur ben üşenmeyip gideyim. Bostayim su an zatenYe canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.
Harika olur. Sen seç yarisacaklariKızlar yarışmak ister misiniz bu hafta canlandıralım biraz sayfayı listede özel isteğiniz yoksa eşleştirmeyi bendeniz yapayım ne dersiniz
eliya
zukkum @DeryaOnDiet
meliyke
nefertityy
aylin90
Sena616
Zen71
FitFiliz @linnmhm
lina0156
obezzto
Pembe_patikli var mı unuttuğum
Evet canlanalım birazHarika olur. Sen seç yarisacaklari![]()
Kızlar ne yapalım normalde bildirimlerin öğlene kadar olması gerekiyor ..Benimde dışarda alışveriş işlerim var ..biraz daha bekleyelimmeliyke yi ..olmazsa gönderelim listeyi ..
Grubu 2 ye mi ayıralım?yoksa ikişerli yarış mı yapalım?
Tamam canım ben az daha burdayım sonra mecbur çıkacağım ..Pembe_patikli Yeliz ben bekleyeyim olmadı 14.30 gibi listeyi göndereyim ne dersiniz
Darısı size arkadaşlar
Salataların zaferi benimki![]()
Kapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle
nefertityy ile
obezzto
eliya ile
Sena616
@DeryaOnDiet ileormangozlu
@linnmhm ilelina0156
FitFiliz ile
zukkum
Zen71 ile
aylin90
meliyke ile
Sfem
5 55olmakistiyorum ilePembe_patikli
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim