- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Gunaydin canim.Günaydın kızlar :)
Kaçamaksız bir hafta sonu olur umarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim.Günaydın kızlar :)
Kaçamaksız bir hafta sonu olur umarım
yok kız ayın biriydi Şubat bir şaşırmıştım :)))Dürüst başkan
Benden başkan olmaz ama neyse
Aboovvv onlar en sevdiğim yeşillik
Kiloların hepsini verince yiyelim bari
Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüf![]()
Ahaha doğru tarafi seçtin ablacimbu hafta takimi birinci cikarir miyiz acaba biraz kassak mi kendimizi
Kasalim kasalim.
Hmm iyi bari bi an o kadar sisince dedim bu iste bi yanlislik olmasin :)
Yulafi pek sevmiyorum ben yogurtla meyveyi karistirmak daha hos oluyor ama yulafta baya doyurucu haklisin eskiden su markette satilan muslilerden alirdim sonra bi baktim kalorileri ucuyor onlarin ya hep kandirmaca mi acaba o kahvaltiliklar
Tok tarti mi olur yavalla bende inanamadim iki kere tartildim tartinin ayagi mi oynuyo diye bi sarstim tekrar tartildim yok ayni valla :))
Yok canim yaris hileleri bunlar
Sen gordugune inanama evine gizlice girip tartini da bozmus olabilirler dikkat
Git git ben yapiyorum hafta sonuda sen de git adil bir yarış olsun
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga sen yokken bakacak kimse varsa git tabi ablacim
Ben meraktan catlarim ya ama yazmazsak da heyecan olur bilemedim digerleri ne derse ona uyarim ben :))
Basi dik sahaser (1 mayis)Cesur Aslan
Gunaydin arkadasimGunaydin kizlar![]()
Amin canim. Sukur ki atesi az.Gecmis olsun canim. Kreste boyle seyler oluyor annesi ama hafif olanlari iyi oluyor. Vucudu direnc kazaniyor. Cabucacik atlatirsiniz insallah.
Ins pazartesiden sonra iyi olcak canim. Telefonda sorun olmasi cok kotu anliyorum seni.Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize![]()
Belki yanlis hatirliyorumdur canim 1 bucuk ay yapmistim karatay ama simdi normal yeme duzenime dondum.Karatayi cok bilmiyorum canim. Yapan arkadaslarim vardi ve cok yiyorlardi onlardan duydugum kadariyla dedim.
Bence olur. Hafta sonu kacamak yok zaten. Ge en hafta yatim aldim boyumun olcusunu.Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin( kotu muyum ben)
Var canim babasi var. Hafta sonu ya evde. Kalsinlar baba kiz basbasa. Ben once eczaneye gittim simdi de spora gidiyorum. Iyiymis -700. Benim hicbir fikrim yok kacim bugun ama -700 olmadigim kesinAhaha doğru tarafi seçtin ablacimbu hafta takimi birinci cikarir miyiz acaba biraz kassak mi kendimizi
Hmm iyi bari bi an o kadar sisince dedim bu iste bi yanlislik olmasin :)
Yulafi pek sevmiyorum ben yogurtla meyveyi karistirmak daha hos oluyor ama yulafta baya doyurucu haklisin eskiden su markette satilan muslilerden alirdim sonra bi baktim kalorileri ucuyor onlarin ya hep kandirmaca mi acaba o kahvaltiliklar
Tok tarti mi olur yavalla bende inanamadim iki kere tartildim tartinin ayagi mi oynuyo diye bi sarstim tekrar tartildim yok ayni valla :))
Git git ben yapiyorum hafta sonuda sen de git adil bir yarış olsun
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga sen yokken bakacak kimse varsa git tabi ablacim
Ben meraktan catlarim ya ama yazmazsak da heyecan olur bilemedim digerleri ne derse ona uyarim ben :))
geçmiş olsun canım kreşe ilk kez başlayan çocuk ilk yılda sık hastalanırmış doktorumuz demişti geçen yıl da benim kız sık sık hasta olurdu ilk yılıydıGunaydin guzeller
Vee kresin ilk hastaligini da almis olduk. Kizicim hasta oldu onemli birsey degil burnu akiyor biraz ates. Ama gorunuse gore bu hafta sonu evde gececek. Bu durumu kendimce kullanip hazir hafta sonu plani yokken salona gideyim de zayiflayayim bari. Hem hastalik gecmesin bana ki kizima iyi bakayim
Ohh mis. Daha ne olsun.haftasonlari eşim evde olduğu için sporumu yapamıyordum ama şimdi işi vardı dışarı çıktı hemen fırsatı değerlendirdim vee yarim saat zumba mi yaptım akşam üstü de parka ve alışverişe iyi bir yürüyüş olacak
Istersen bu hafta da yapabilirsin tatlim hafta sonu esinde evdeyken şöyle guzeo bi sofra kur bi sarap acinBence olur. Hafta sonu kacamak yok zaten. Ge en hafta yatim aldim boyumun olcusunu.
Bakalm ins benimkide bi anlik değildir geri gelmesin deVar canim babasi var. Hafta sonu ya evde. Kalsinlar baba kiz basbasa. Ben once eczaneye gittim simdi de spora gidiyorum. Iyiymis -700. Benim hicbir fikrim yok kacim bugun ama -700 olmadigim kesin
diyet yemek literatür ünde bir ilk bayildim bu tarife@linnmhm ya ne güzel bir tarif ben diyorum ki nerden aklıma geldiyse![]()
çok uçuk kaçık bir şey eminim ilkkez duyacaksınız
lahanayı haşlasak bulgur soğan vs zeytinyağıyla karştırıp şöyle sigara gibi lahananın içine koyup sarsak pişirsek bu yeni tarifde diyete uygun olma mı güzellik bir akıl ver
![]()
Ayy PATTES deme banaeliya Elif tüylerim diken diken hepsini bitiremediğim haşlanmış pattizleri zorla gömdüm içimde yaşamaz bu nefretle sen ne yaptın dayanamayıp üstüne açık çay içeceğim bu defa başladık efem bilginize arz olunur
hoca sonra çocukları kontrole yolluyor deliğemi düştüm diyeKız hocam iyidir hocama laf yok sen wc ye uğra diye şey ettiydim![]()
süt şisirmis olabilirmi?Günaydın ablalarim kardeslerim bi sorum olacak kahvaltida bir bardak tarcinli sut ictim 2 kuru kayisi 4 cig badem 6 cig findik yedim ama su an acayip sisim resmen hafif olsun diye normal kahvalti etmedim kalori degeri ayni oldu gerci ama bu iste bi gariplik var mi niye bu kadar tok hissediyorum
Ovvv müthişsin bireysel derece geliyor@DeryaOnDiet Ablacim sana bi suprizim var 63.2 bugün dunden bu gune -700 belirtmek istedim![]()
Oyy çok geçmiş olsun hafif Atlatsin inşallah.Gunaydin guzeller
Vee kresin ilk hastaligini da almis olduk. Kizicim hasta oldu onemli birsey degil burnu akiyor biraz ates. Ama gorunuse gore bu hafta sonu evde gececek. Bu durumu kendimce kullanip hazir hafta sonu plani yokken salona gideyim de zayiflayayim bari. Hem hastalik gecmesin bana ki kizima iyi bakayim
kapatıp aç ablacim arada ise yarayabilir.Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize![]()
Bende tartılmayalim diyorum bu hafta Nalan la değişik bir diyet yapıyoruz sürpriz olsun.Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin( kotu muyum ben)
ohhh harikasın canım.haftasonlari eşim evde olduğu için sporumu yapamıyordum ama şimdi işi vardı dışarı çıktı hemen fırsatı değerlendirdim vee yarim saat zumba mi yaptım akşam üstü de parka ve alışverişe iyi bir yürüyüş olacak
Haklısın ablacim taksit yok zorluyor insanı ama buna ragmen küçücük çocuklarda kafam kadar telefonlar görmek beni üzüyor.Biz de kizimlabirlikte birazdan cikicaz canim. Hem telefon bakalim bir iki yerden hem de dolu dolu bir gun gecirelim dedik.
.Hazir ben iyiyken. Bugun fikir edinelim karar verelim pazartesi gider aliriz. Telefonda taksit olayini kaldilar ya ha deyince alinmiyor.
Ne zamandir bu tarihi bekliyorum o yuzden.