• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayette guzel bir diyet gunu olmus canim. Az kalori almissin ama proteinini de eksik etmemissin cok iyi. Himmmm spor yok mu Filizim?
Sağol deryacim. Aslinda bana fazla yemisim gibi gelmişti dün. Heralde dukan karışımı beni tok hissettirmis. (sınamak için patates bile yemistim). Spor yapmamistim maalesef. Bugün telafi ederim :spor:

21462724_1774162772612446_9218586516918968816_n.jpg

Ben güvenilir gezgin eşsiz insan

Dürüst başkan
Benden başkan olmaz ama neyse :ukala:
Aboovvv onlar en sevdiğim yeşillik :super::KK53:
Kiloların hepsini verince yiyelim bari:ıslık:

Bak bu çok güzel. Oldu tatlı tatlı motive edelim birbirimizi :) dondurma istiyorum ama pazartesi yiycem hurmalidondurma inşallah

Bende dürüst başkan :KK66:

canım direnci kirabilmek için hani bir haftalık bu surec bi nevi detoks düşün

kız az olmuş o pattiiiss biraz daha yeseydin bak benim için de yeseydin şöyle hol ketçap mayonez li immmm enfes oluyordu ne olcak yani kardeşiz şunun şurasında :KK70: üstüne şöyle enfes bir tatlı
Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüf :KK60:

Dürüst başkan
Benden başkan olmaz ama neyse :ukala:
Aboovvv onlar en sevdiğim yeşillik :super::KK53:
Kiloların hepsini verince yiyelim bari:ıslık:

Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüf :KK60:
SendebenBendesen SendebenBendesen nerdesin be ya kaçtır giriyorum yoksun ayrıldın da bizi beğenmiyor musun bebişimmm söyle

SendebenBendesen SendebenBendesen nerdesin be ya kaçtır giriyorum yoksun ayrıldın da bizi beğenmiyor musun bebişimmm söyle
Öyle hoş sohbet ediyorsunuz ki ballı ballı cümlelerim küçücük kalacak diye yazmiyom.kız beğenmemek ne haddime ben sizinle kilo vermede yol buldum dopingimsiniz:KK19: ayriyeten :KK200:

Kolay bir şey valla canim. Normalde annem pirinçli, kaymaklı filan yapar bu yemeği ama ben biraz kendime göre uyarladım. Lahanayı doğrayıp biraz zeytinyağında kavurdum. Biraz su ekledikten sonra 1 kaşık bulgur koydum. O kabardıktan sonra da biraz süt ekledim. Habir de tuz, kırmızı biber filan var içinde. :)

EcceA EcceA ya ne güzel bir tarif ben diyorum ki nerden aklıma geldiyse:oops: :oops::oops::ıslık:çok uçuk kaçık bir şey eminim ilkkez duyacaksınız :KK45::KK45:
lahanayı haşlasak bulgur soğan vs zeytinyağıyla karştırıp şöyle sigara gibi lahananın içine koyup sarsak pişirsek bu yeni tarif :ıslık::ıslık::KK53::KK53:de diyete uygun olma mı güzellik bir akıl ver :oops::oops::oops:

Öyle hoş sohbet ediyorsunuz ki ballı ballı cümlelerim küçücük kalacak diye yazmiyom.kız beğenmemek ne haddime ben sizinle kilo vermede yol buldum dopingimsiniz:KK19: ayriyeten :KK200:
İlknur sakın bir yere kıpraşma ebelerim günlük olmuyorsa bile lütfen gün aşırı uğra sohbeti ballı gendüsü datlu arkedeşim

EcceA EcceA ya ne güzel bir tarif ben diyorum ki nerden aklıma geldiyse:oops: :oops::oops::ıslık:çok uçuk kaçık bir şey eminim ilkkez duyacaksınız :KK45::KK45:
lahanayı haşlasak bulgur soğan vs zeytinyağıyla karştırıp şöyle sigara gibi lahananın içine koyup sarsak pişirsek bu yeni tarif :ıslık::ıslık::KK53::KK53:de diyete uygun olma mı güzellik bir akıl ver :oops::oops::oops:
Seni mi kıracağız ablacım :) bir şekilde uydururuz. Bir kaç taneden bir şey olmaz diye tahmin ediyorum. Ama benim mutfakta ki sınırlı becerilerim bunu yapmaya yeter mi orasından emin değilim. :)

Günaydın ablalarim kardeslerim bi sorum olacak kahvaltida bir bardak tarcinli sut ictim 2 kuru kayisi 4 cig badem 6 cig findik yedim ama su an acayip sisim resmen hafif olsun diye normal kahvalti etmedim kalori degeri ayni oldu gerci ama bu iste bi gariplik var mi niye bu kadar tok hissediyorum

Back
X