Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol deryacim. Aslinda bana fazla yemisim gibi gelmişti dün. Heralde dukan karışımı beni tok hissettirmis. (sınamak için patates bile yemistim). Spor yapmamistim maalesef. Bugün telafi ederimGayette guzel bir diyet gunu olmus canim. Az kalori almissin ama proteinini de eksik etmemissin cok iyi. Himmmm spor yok mu Filizim?
![]()
Ben güvenilir gezgin eşsiz insan
Dürüst başkan
Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüfBak bu çok güzel. Oldu tatlı tatlı motive edelim birbirimizi :) dondurma istiyorum ama pazartesi yiycem hurmalidondurma inşallah
Bende dürüst başkan
canım direnci kirabilmek için hani bir haftalık bu surec bi nevi detoks düşün
kız az olmuş o pattiiiss biraz daha yeseydin bak benim için de yeseydin şöyle hol ketçap mayonez li immmm enfes oluyordu ne olcak yani kardeşiz şunun şurasındaüstüne şöyle enfes bir tatlı
Dürüst başkan
Benden başkan olmaz ama neyse
Aboovvv onlar en sevdiğim yeşillik
Kiloların hepsini verince yiyelim bari
Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüf![]()
Öyle hoş sohbet ediyorsunuz ki ballı ballı cümlelerim küçücük kalacak diye yazmiyom.kız beğenmemek ne haddime ben sizinle kilo vermede yol buldum dopingimsinizSendebenBendesen nerdesin be ya kaçtır giriyorum yoksun ayrıldın da bizi beğenmiyor musun bebişimmm söyle
Kolay bir şey valla canim. Normalde annem pirinçli, kaymaklı filan yapar bu yemeği ama ben biraz kendime göre uyarladım. Lahanayı doğrayıp biraz zeytinyağında kavurdum. Biraz su ekledikten sonra 1 kaşık bulgur koydum. O kabardıktan sonra da biraz süt ekledim. Habir de tuz, kırmızı biber filan var içinde. :)
İlknur sakın bir yere kıpraşma ebelerim günlük olmuyorsa bile lütfen gün aşırı uğra sohbeti ballı gendüsü datlu arkedeşimÖyle hoş sohbet ediyorsunuz ki ballı ballı cümlelerim küçücük kalacak diye yazmiyom.kız beğenmemek ne haddime ben sizinle kilo vermede yol buldum dopingimsinizayriyeten
![]()
İlknur sakın bir yere kıpraşma ebelerim günlük olmuyorsa bile lütfen gün aşırı uğra sohbeti ballı gendüsü datlu arkedeşim
Kız hocam iyidir hocama laf yok sen wc ye uğra diye şey ettiydimCanomm benim herif biraz kıl biliyorsun gelemedim bi türlü :)))
Kolay gelsin Yeliz sen arada derede bile bizden çok uğrarsın eminimGünaydın herkese
Bugün alışveriş misafir biraz yolum geçecek benimde ..gelemezsem merak etmeyin ..ara ara uğramaya çalışacağım yine de ..herkese az kalorili kaçamaksız mutlu günlerrrrr![]()
Seni mi kıracağız ablacım :) bir şekilde uydururuz. Bir kaç taneden bir şey olmaz diye tahmin ediyorum. Ama benim mutfakta ki sınırlı becerilerim bunu yapmaya yeter mi orasından emin değilim. :)EcceA ya ne güzel bir tarif ben diyorum ki nerden aklıma geldiyse
![]()
çok uçuk kaçık bir şey eminim ilkkez duyacaksınız
lahanayı haşlasak bulgur soğan vs zeytinyağıyla karştırıp şöyle sigara gibi lahananın içine koyup sarsak pişirsek bu yeni tarifde diyete uygun olma mı güzellik bir akıl ver
![]()
Aynen canim cok gicik ama bu hafta 64 u göreceğim insAllahSiz yeter ki taciz isteyin
Valla 5 55olmakistiyorum acayip gaza geldimşu 65 e ben bile gıcık oldum
Yarın spora da başlıyorum çekeceğiniz var benden![]()