Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan ki
ben de dusunuyoeum canim ya. Hafta sonu zor olur ama haftaya hazir kizim da krese gidecek yine sabah aksam sporuma donecegim. baya bir incelme var ama artiya cok uzuldum. Su hafta sonu bi gecsin pazartesi kiloma bakayim ona gore sok birseyler deniycem galiba.

Iyi gunler arkadaslar.
Kilom 97.5
Gecen hafta 99.4
Fark 1.9
% 1.91
Hepinize bol eksili gunler.
supersin canim tebrikleerr.
Bakalm bu hafta 2-0 olacak mi durumu esitleyecek misin merakla bekliyorum
Sen de cok motive ettin beni bu hafta güzel bir yaristi :))
ben de motiveydim aslinda ama tirt ciktim insallah bu hafta devam edelim beraber olur mu canim? Hem ben de motive olmus olurum su artidan sonra ihtiyacim var motiveye

En son sporda agirlik calistin ya ben agirlik calisinca hep arti geliyor kas oldu onlar buyuk ihtimalle bak incelme de var diyosun hic dert etme saglikli bi arti o muhtemelen yagdan gider bu hafta

En son sporda agirlik calistin ya ben agirlik calisinca hep arti geliyor kas oldu onlar buyuk ihtimalle bak incelme de var diyosun hic dert etme saglikli bi arti o muhtemelen yagdan gider bu hafta
Insallah canim ya. Haftada 1 agirlik calisiyorum. Kaslar acisindan iyi olur dedi hocalar. Hem dediklerine gore kaslar artinca ilerde oturdugm yerden bile daha cok kalori yakacakmisim insallah gorurum o gunleri

Sagol canim. Hastayim yine. Bu yogun tempolar benim bunyemi cok sarsiyor ama bu kadarini beklemiyordum.
Cok gecmis olsun canim. Ben de hastayim. Ama hastalik mastalik dinlemem. Bugun spora devam yine. ilacimi alir yaparim sporumu. su arti bir an once gitmeli degilse motivasyonum kaybolacak.

supersin canim tebrikleerr.

ben de motiveydim aslinda ama tirt ciktim insallah bu hafta devam edelim beraber olur mu canim? Hem ben de motive olmus olurum su artidan sonra ihtiyacim var motiveye
Tabiki rovansini yapalim bu yarisin bi bu hafta okul baslayacak senle yarista olursam kendimi salmam ben de iyi olur :))
ge

ormangozlu 1 @DeryaOnDiet 0
rövanşıı haftayaaaa
Aynen öyle bu hafta yaristayiz yine bakalm durum esitlenecek miii ormangozlu farki acacak miii heyecanla bekleniyooor

Tabiki rovansini yapalim bu yarisin bi bu hafta okul baslayacak senle yarista olursam kendimi salmam ben de iyi olur :))

Aynen öyle bu hafta yaristayiz yine bakalm durum esitlenecek miii ormangozlu farki acacak miii heyecanla bekleniyooor
Yaa iyi oldu bak artiyi unuttum ve fena gaza geldim yine

Evet Pembe_patikli Yelizim bu kiz beni evire cevire yendi yaaa. Gurese doymadim ben bir daha bir dahaaa ;P
Bu hafta daha bi hirsli gördüm seni ama bana sokmez bunlar gözüm korkmadi bilesin

Insallah canim ya. Haftada 1 agirlik calisiyorum. Kaslar acisindan iyi olur dedi hocalar. Hem dediklerine gore kaslar artinca ilerde oturdugm yerden bile daha cok kalori yakacakmisim insallah gorurum o gunleri
Ne kadar ilerdeymis bu hafta daha görme de o günleri
Cok gecmis olsun canim. Ben de hastayim. Ama hastalik mastalik dinlemem. Bugun spora devam yine. ilacimi alir yaparim sporumu. su arti bir an once gitmeli degilse motivasyonum kaybolacak.
Ter atmak iyi gelir aslinda ama bilemedim ya sen dinlensen daha iyi olacak gibi

Bu hafta daha bi hirsli gördüm seni ama bana sokmez bunlar gözüm korkmadi bilesin

Ne kadar ilerdeymis bu hafta daha görme de o günleri

Ter atmak iyi gelir aslinda ama bilemedim ya sen dinlensen daha iyi olacak gibi
terimi saunada atarim spordan sonra. Hemen yazayim kendimi aksam dersine esim de bugun erken gelir cuma nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…