- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ben de dusunuyoeum canim ya. Hafta sonu zor olur ama haftaya hazir kizim da krese gidecek yine sabah aksam sporuma donecegim. baya bir incelme var ama artiya cok uzuldum. Su hafta sonu bi gecsin pazartesi kiloma bakayim ona gore sok birseyler deniycem galiba.canım senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan ki
supersin canim tebrikleerr.Iyi gunler arkadaslar.
Kilom 97.5
Gecen hafta 99.4
Fark 1.9
% 1.91
Hepinize bol eksili gunler.
ben de motiveydim aslinda ama tirt ciktimBakalm bu hafta 2-0 olacak mi durumu esitleyecek misin merakla bekliyorum
Sen de cok motive ettin beni bu hafta güzel bir yaristi :))
Bakalm bu hafta 2-0 olacak mi durumu esitleyecek misin merakla bekliyorum
Sen de cok motive ettin beni bu hafta güzel bir yaristi :))
En son sporda agirlik calistin ya ben agirlik calisinca hep arti geliyor kas oldu onlar buyuk ihtimalle bak incelme de var diyosun hic dert etme saglikli bi arti o muhtemelen yagdan gider bu haftaben de dusunuyoeum canim ya. Hafta sonu zor olur ama haftaya hazir kizim da krese gidecek yine sabah aksam sporuma donecegim. baya bir incelme var ama artiya cok uzuldum. Su hafta sonu bi gecsin pazartesi kiloma bakayim ona gore sok birseyler deniycem galiba.
EvetWaoooov yarisalim rakibim senle yarış yaradi bana ama bu hafta düzenim drgisecek gene de yenerim belkim hadi yarisalim o zamanPembe_patikli bizi rakip yaz ablacim
Sagol canim. Hastayim yine. Bu yogun tempolar benim bunyemi cok sarsiyor ama bu kadarini beklemiyordum.SüperHarika
merak ettik canım iyi misin?
Insallah canim ya. Haftada 1 agirlik calisiyorum. Kaslar acisindan iyi olur dedi hocalar. Hem dediklerine gore kaslar artinca ilerde oturdugm yerden bile daha cok kalori yakacakmisimEn son sporda agirlik calistin ya ben agirlik calisinca hep arti geliyor kas oldu onlar buyuk ihtimalle bak incelme de var diyosun hic dert etme saglikli bi arti o muhtemelen yagdan gider bu hafta
Cok gecmis olsun canim. Ben de hastayim. Ama hastalik mastalik dinlemem. Bugun spora devam yine. ilacimi alir yaparim sporumu. su arti bir an once gitmeli degilse motivasyonum kaybolacak.Sagol canim. Hastayim yine. Bu yogun tempolar benim bunyemi cok sarsiyor ama bu kadarini beklemiyordum.
Tabiki rovansini yapalim bu yarisin bisupersin canim tebrikleerr.
ben de motiveydim aslinda ama tirt ciktiminsallah bu hafta devam edelim beraber olur mu canim? Hem ben de motive olmus olurum su artidan sonra ihtiyacim var motiveye
Aynen öyle bu hafta yaristayiz yine bakalm durum esitlenecek miii ormangozlu farki acacak miii heyecanla bekleniyooor
Yaa iyi oldu bak artiyi unuttum ve fena gaza geldim yineTabiki rovansini yapalim bu yarisin bibu hafta okul baslayacak senle yarista olursam kendimi salmam ben de iyi olur :))
Aynen öyle bu hafta yaristayiz yine bakalm durum esitlenecek miii ormangozlu farki acacak miii heyecanla bekleniyooor
Geç yatıyorsun birde misafir falan ..haftasonu dinlen iyice ..hasta olma şakınSagol canim. Hastayim yine. Bu yogun tempolar benim bunyemi cok sarsiyor ama bu kadarini beklemiyordum.
Bu hafta daha bi hirsli gördüm seni ama bana sokmez bunlar gözüm korkmadi bilesinEvetPembe_patikli Yelizim bu kiz beni evire cevire yendi yaaa. Gurese doymadim ben bir daha bir dahaaa ;P
Ne kadar ilerdeymis bu hafta daha görme de o günleriInsallah canim ya. Haftada 1 agirlik calisiyorum. Kaslar acisindan iyi olur dedi hocalar. Hem dediklerine gore kaslar artinca ilerde oturdugm yerden bile daha cok kalori yakacakmisiminsallah gorurum o gunleri
Ter atmak iyi gelir aslinda ama bilemedim ya sen dinlensen daha iyi olacak gibiCok gecmis olsun canim. Ben de hastayim. Ama hastalik mastalik dinlemem. Bugun spora devam yine. ilacimi alir yaparim sporumu. su arti bir an once gitmeli degilse motivasyonum kaybolacak.
Insallah canim.Geç yatıyorsun birde misafir falan ..haftasonu dinlen iyice ..hasta olma şakın
Bu hafta daha bi hirsli gördüm seni ama bana sokmez bunlar gözüm korkmadi bilesin
Ne kadar ilerdeymis bu hafta daha görme de o günleri
Ter atmak iyi gelir aslinda ama bilemedim ya sen dinlensen daha iyi olacak gibi
Valla ben de geldim gaza bugün iyi bi spor yapayim bari sen yapacak gibisin altta kalmayayimYaa iyi oldu bak artiyi unuttum ve fena gaza geldim yine
Aman yaz gec kalmaterimi saunada atarim spordan sonra. Hemen yazayim kendimi aksam dersine esim de bugun erken gelir cuma nasilsa
yapmam lazim degilse durumum kotuu.Valla ben de geldim gaza bugün iyi bi spor yapayim bari sen yapacak gibisin altta kalmayayim
Ispanak mi himm gene bulmus az kalorili bi seyler ben oglen ne yesem acabaBuraya yazacagim diye yemegi yakiyordum az dahaama sukur yanmadi. Kizima ve kendime az yagli kiymali ispanak yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?