Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çook teşekkürler.elinize emeginize sağlık hepinizin

Elinize yüreğinize gönlünüze sağlık canlar.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum artı olanlara haftaya insallah diyorum.

Tebrikler ormangozlu Cigdemcim masallah. Listeye girdigin hafta birinci oldun wuuwuu

Slmmm

Geldim yinee. Busefer yatak odasinin camini sildim.
Kaldi banyo ve en zoruuu salonum balkon cami bastan asaga
Haftaya hava güzelmis hallediyim diyorum. Bu sene icin de yeter yani

Yarin hamile cekimim var ve ardindan dügüne gidiyorum arkadasimin kiz kardesi evleniyor.
Yani yarin hic ugrayamicam. Pazar günü görüsürüz yani bilginize. Benim numarami bi kac kisi biliyor. Whatsapp duruma atarim fotografi. Bakarsniz

tmm

ben genelde grup derslerine gidiyorum canim motive ediyor beni. Hele ki salondakilerin fizikleri yok mu ahh ahh. Onlara bakip da motive olmamak mumkun degil. Yoksa ozel hocam yok ozel hoca asiri pahali.
Ozel hoca ne yapiyor ki acaba :) ne yaparsa yapsin gene is bizde bitiyor sonucta :)

Anam ben birinci mi olduuum

Tebrikler ormangozlu Cigdemcim masallah. Listeye girdigin hafta birinci oldun wuuwuu
Bu biraz gözünü korkutmustur diye umuyorum sevgili rakibim
Bu arada 14.7 de 120.1 kg ile basladim
Bugün 22.9 110.5kg
9.6 kg vermisimmm 10 haftada. Ortalama haftada 1kg yani.
Cabuk kilo alan birisi olarak vok memnunum. Sizce?
Gayet iyi canim guzel gidiyorsun :)

Insallah canim ya. Haftada 1 agirlik calisiyorum. Kaslar acisindan iyi olur dedi hocalar. Hem dediklerine gore kaslar artinca ilerde oturdugm yerden bile daha cok kalori yakacakmisim insallah gorurum o gunleri
Deryacim ben de internet te okudum ağırlık calismak cok iyi şekle sokarmis vucudu. Imkanin varmis bak devam et. Takma kafana sonuçta makina degiliz duzenli ekside çıkalım

Kizlar ben normalde haftada max.500.filan veriyordum. Bu hafta-900 cikamamda yesil cay soda limon karisimi etkili oldu. Metabolizma hizlandiriyor gercekten. Deneyin bence
Tavsiye ederim kesinlikle
Evet işe yarıyor gerçekten ..bende de yaramıştı ..
Ya zaten Pazartesi'ye eksiyle başlayabilsek süper oluyorda artı olunca onu eritmek zor haftasonları çok tehlikeli diyettekiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…