Netten istettim pazartesi gelir insallah o zaman eklersin:)Seni de yazacaktım ama tartı gelince artık
Evet canım hadi bakalımMezun mu var? Tebrikler bana da yer acildi o zaman
Bildirim için son 5 kişi kaldıŞu listeyi bir toparlayalım
yoruldum sevil ya inan motivemi yedi bu 80 ler ne pis rakam di ya valla bıktım yani pes etmenin eşiğindeyimbak uzun yollardan geliyoruz, sabret, seninle aynı yollardan geçiyorum ben de.. çok uzun süre kaldım o kilolarda.. hayatına ufak değişiklikler katmaya çalış.. 100gr bile versen hiç vermemekten hatta almaktan bile daha kıymetli.. sakın üzülme ve küçümseme.. süper gidiyor..
of derya dişe değer bi sonuç değil kötü yavrum ya olsun sen en azından benden daha motiveli ve azimlisin üzülmecanim olsun en azindan eksidesin. Ben ilk defa artidayim
oofff offfBenim ilk kilo alma serüvenim üniversitedeyken başlamıştı ..hattta ilk dönemin sonunda eve geldiğimde herkes şok olmuştu ..aslında dün akşam merak ettim seni ..o yüzden senacım kontrollü şekilde haftaya verirsin zaten hemen kilo olmamıştır ..haftaya takımı sırtlama sırası sende tamam mı? Güzel bir eksi bekliyoruz senden bak..hadi bakalım
Güzel canımzaten geçen hafta çok vermiştin bu hafta da eksi olman güzel ..
Haklısın bende pazar kaçamağımın acısını çektim ne gerek varsa ama biran önce iyileş canım daha yol var olacak olacak
Evet olsun canım direnç kiloları elbet gidecek ..sen inatçı ol ..düzensiz beslendin yoğundun bu hafta daha iyi olacak inşallah
Çok güzel süperrrvalla iyi toparladın canım demekki senin metabolizman hızlıymış
Hilal sana guzel bi detoks bulsak yapar misin 80ler bitsin motiven yerine gelsin amaç ayran detoksunu yapamiyorsan baska seyler bakalim biyoruldum sevil ya inan motivemi yedi bu 80 ler ne pis rakam di ya valla bıktım yani pes etmenin eşiğindeyim
of derya dişe değer bi sonuç değil kötü yavrum ya olsun sen en azından benden daha motiveli ve azimlisin üzülme
oofff offf
Canım tesekkur ederim.İnş onlarda hızla gider:)meliyke cok tebrik ederim canim yeni fit halinle mutlu mesut günler gecirmeni dilerim bütün sıkıntıların giden kilolarinla bir gitsin insallah :)) darisi da basima
tesekkur ederim.islerimi toparlayınca free listede olmak isterim:)tamam canım 3.mezunumuzu verdiktebrikler canım
Biz burdayız her zaman ..her konuda ..
canım senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan kiSlm kizlar
Cok kotu bir gune basladim.
Gecen haftaki kilom: 70.6
bugunku Kilom: 71
Maalesef: +400 gr
yuzde: +0.56 canım acaba senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan ki
uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
SüperIyi gunler arkadaslar.
Kilom 97.5
Gecen hafta 99.4
Fark 1.9
% 1.91
Hepinize bol eksili gunler.
Sagol canim, insalahepey kilo verdin arada duracağın ya da gerileyeceğin zamanlar illaki olacak üzülme azimli ve kararlısın önümüzdeki hafta eksi olacaktır.
tebrikler canim. masallah.günaydın kızlar hayırlı cumalar gruptan çıktım sanırım ama yinede kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 64.5
bugün 63.9
SuperGünaydın kızlar
Geçen hafta: 73.0
Güncel: 72.2
Fark: -0.800
Yüzde: 1.1%
ben de cook merak ediyorum
ins canim.Yok daha yapmadim canim yazicam iki dkya ben de :) hic uzulme bak bu hafta regl olduk kizin hastaydi kendin hastalandin etkilenmen cok normal gene bile sporu bırakmadın haftaya artiyla birlikte 1 kilo gidecek bence hic sıkma kendini
wuuwuu tebrikler rakibimGecen hafta cuma: 63.9
Bu cuma:62.6
Fark: -1300
O zaman dans
masallah canim. Ama cok dikkat ettin fazlasiyla hakettin tebriklerKizlar yazilari okuyamadim sonra okuycam
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta 76 bugun 74.8 cok mutluyum
1.2 kg vermisim
ormangozlu:1 DeryaOnDiet:0Evet kim kaldı bakalım ?bu hafta kazananlar kim?
masallah canim harikasin.Günaydinnnn
Hemen bildirim yapiyorummm
Gecmisi oglumu doyurduktan sonra okicammm
Gecen hafta 111.9
Bu hafta 110.5
Eksi 1400gr
Yüzdem 1.25%
COOOOOOK MUTLUYUMMMMMMM
Waoooov yarisalim rakibim senle yarış yaradi bana ama bu hafta düzenim drgisecek gene de yenerim belkim hadi yarisalim o zamanwuuwuu tebrikler rakibimmasallah masallah. yenilen pehlivam gurese doymazmis bu hafta tekrar yarisalim mi?
tebrikler kizlar listede olmasak da devam diyorsunuz yaniFree liste
anderes 57,1/56,9
kitkurdu 88,3/
Efser_16 64,5/63,9
Deneme süresindekiler
Sfem 76/ 74,8 Başlangıç 76,6
amandey 58,5/56,5
İzindekiler
@burcugncy 70,4/ (18 eylül)
kuzum senin 81 benim de 71 beni birakmiyor. Yapisti yakama. Bu hafta daha da dikkat etce ins giderler pazartesiye kadar da haftaya artik eksi getireyim.yoruldum sevil ya inan motivemi yedi bu 80 ler ne pis rakam di ya valla bıktım yani pes etmenin eşiğindeyim
of derya dişe değer bi sonuç değil kötü yavrum ya olsun sen en azından benden daha motiveli ve azimlisin üzülme
oofff offf
Bakalm bu hafta 2-0 olacak mi durumu esitleyecek misin merakla bekliyorummasallah canim. Ama cok dikkat ettin fazlasiyla hakettin tebrikler
ormangozlu:1 DeryaOnDiet:0
tekrar tebrikler canim cok guzel bir haftaysi senin icin hakettinormangozlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?