Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de sasirdim ve cook uzuldum. Off aslinda vucudum da zayiflamisim gibiydi neyse ins haftaya gorurz su gelemeyen 69u canim sen bildirim yaptin mi?
Yok daha yapmadim canim yazicam iki dkya ben de :) hic uzulme bak bu hafta regl olduk kizin hastaydi kendin hastalandin etkilenmen cok normal gene bile sporu bırakmadın haftaya artiyla birlikte 1 kilo gidecek bence hic sıkma kendini

Merhaba kızlar;

Geçen hafta 56.5 idim bu hafta 55.9 çıktım.sanırım mezun oluyorum.son haftalarda bazı özel nedenlerle,son günlerde de sağlık problemleri yüzünden giremesemde burası hep aklımdaydı.

Kimsenin ağız tadı bozulmasin.çok zor kendine ayırman gereken zamanı unutuyorsun.son zamanlarda ki kilo verisimde sanırım dikkat etmemden ziyade can sıkıntısı iştahsızlık.
İnş hepiniz istediğiniz kiloya ulaşır daha sağlıklı ve fit bir hayat sürersiniz:)bu grup gerçekten çok samimi tesekkur ederim bütün arkadaslara.

tamam canım 3.mezunumuzu verdik tebrikler canım
Biz burdayız her zaman ..her konuda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…