olur ablacım sen ne dersen kabulümMaşallah canımseni de free listeye yazayım kopma bizden olur mu?
SüperGünaydın kızlar
Geçen hafta: 73.0
Güncel: 72.2
Fark: -0.800
Yüzde: 1.1%
Yok daha yapmadim canim yazicam iki dkya ben de :) hic uzulme bak bu hafta regl olduk kizin hastaydi kendin hastalandin etkilenmen cok normal gene bile sporu bırakmadın haftaya artiyla birlikte 1 kilo gidecek bence hic sıkma kendiniBen de sasirdim ve cook uzuldum. Off aslinda vucudum da zayiflamisim gibiydi neyse ins haftaya gorurz su gelemeyen 69ucanim sen bildirim yaptin mi?
Ceneden tartilamadi daha tartilip geliyorum hemen
Hadi bekliyoruzCeneden tartilamadi daha tartilip geliyorum hemen
tamam canım 3.mezunumuzu verdikMerhaba kızlar;
Geçen hafta 56.5 idim bu hafta 55.9 çıktım.sanırım mezun oluyorum.son haftalarda bazı özel nedenlerle,son günlerde de sağlık problemleri yüzünden giremesemde burası hep aklımdaydı.
Kimsenin ağız tadı bozulmasin.çok zor kendine ayırman gereken zamanı unutuyorsun.son zamanlarda ki kilo verisimde sanırım dikkat etmemden ziyade can sıkıntısı iştahsızlık.
İnş hepiniz istediğiniz kiloya ulaşır daha sağlıklı ve fit bir hayat sürersiniz:)bu grup gerçekten çok samimi tesekkur ederim bütün arkadaslara.
Gecen hafta cuma: 63.9Hadi bekliyoruz
tamam canım 3.mezunumuzu verdiktebrikler canım
Biz burdayız her zaman ..her konuda ..
SüperGecen hafta cuma: 63.9
Bu cuma:62.6
Fark: -1300
O zaman dans
Süpersin canımKizlar yazilari okuyamadim sonra okuycam
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta 76 bugun 74.8 cok mutluyum
1.2 kg vermisim
Seni de yazacaktım ama tartı gelince artıkGunaydin kizlar bugun tarti gunu umarim hepiniz guzel kilolar vermissinizdir:)
Mezun mu var? Tebrikler bana da yer acildi o zamantamam canım 3.mezunumuzu verdiktebrikler canım
Biz burdayız her zaman ..her konuda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?