- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Yeliz abla bugün iyi yedim guzel yedim cok yedim derya abla duymasin ama yarin kesin artiyim gerci ben cumaya gene gecerim onuBizim kızlar ne yapıyor acaba çoğu yok kesin spordadırlar
Selam hosgeldin kaptan :))Kuzularım selammmmm
Attik tabiki de 62lere düştüm ben bu hafta listeye girdim grup birincisi oldum hemide :)) he bi de aralik ortasina kadar bu isi bitirme karari aldim :)Medeniyete kavuşunca sıze gelmesem olmaz kelebeklerım aaaa tıytıldınız sız
Ama yok ben yokken epey yük atmısınızdır
bende bakayım birazdan nasılmışımhttp://m.zimbio.com/quiz/zdqzD-mYixY/How+Good+Eyesight göz testi yaptim 20de 20:)
Derya da iyi verir bence bu hafta ..Yeliz abla bugün iyi yedim guzel yedim cok yedim derya abla duymasin ama yarin kesin artiyim gerci ben cumaya gene gecerim onuevde son gün malum yediren yedirene bugün
Selam hosgeldin kaptan :))
Attik tabiki de 62lere düştüm ben bu hafta listeye girdim grup birincisi oldum hemide :)) he bi de aralik ortasina kadar bu isi bitirme karari aldim :)
Ay benimki de alir valla ama yarindan itibaren ailemle olmadigim için kendi yiyecegim seyleri pisiririm bi tek :)Derya da iyi verir bence bu hafta ..
Valla bende yedim dışardaydık zaten ..yarın da bir arkadaşa uğrayacağız ..inşallah toparlarız ya ..ipleri hemen tutmak lazım
günde 1 kilo alan bünyeye sahibim yaa
Gidiyor musun ?okul için mi?Ay benimki de alir valla ama yarindan itibaren ailemle olmadigim için kendi yiyecegim seyleri pisiririm bi tek :)
O da versin ama ben daha cok vereyim
Süperselam kızlar bugün gezmelerdeydim arkadaşlarla uğrayamadım buralara sabah kahvaltıya gittik serpme köy kahvaltısı aman allahım çok fenaydı kendimi iyi tuttum ama
su böreğinin tadına bile bakmadım
Boşver olan olmuş artık ..yarın toparlarsın ama kaçamak yapma ..Pazartesi'ye eksiyle gelirsen eğer 2 haftaya inersin bence 70 in altınaama bugün reglinin azizliğine ugrayanlardandim sabah kahvaltıya gidip iyi tuttum kendimi ama hem de fırından yeni çıkmış köy ekmeği ve tereyağı karşında iyi dayandım ama eve gelince abur cubur yedim bir keç gofret ve 2 kremalı bisküvi yedimlanet olsun içimdeki tatlı sevgisine
bir dilimin çeyreği mi hic yemem ondan iyi ağzıma değerse daha çok canım çekerSüperişte irade ..zaten bayağı yağlı oluyor iyi yapmışsın canım ..diyetisyene giderken sormuştum ben bir kere börek işini ..bana 1 dilimin çeyreği demişti ..iyice kilo verince dengeleyerek yersin nasıl olsa
aynen canım haklisin yarın dikkat etmeliyimBoşver olan olmuş artık ..yarın toparlarsın ama kaçamak yapma ..Pazartesi'ye eksiyle gelirsen eğer 2 haftaya inersin bence 70 in altına
Aynen bende böyle düşünüp yememiştim yaabir dilimin çeyreği mi hic yemem ondan iyi ağzıma değerse daha çok canım çeker
hımm kulağa hoş geliyor bir dene bakalim güzel olursa alırız tarifiniAynen bende böyle düşünüp yememiştim yaa
Bende kendime yulaflı peynirli muffin yapacağım yarın güzel olursa yazarım tarifini
abbovvv çok fena olmuş.yediğim o kadar abur cubur rağmen yine de menü yazayım belki utanır yarın kendimi daha iyi tutarım
sabah-öğlen bir oldu
1 kk beyaz peynir
1kk kaşar peynir
6 yeşil zeytin
2 dilim köy ekmeği
1 tatlı kaşığı tereyağı
arada 5 tane hoş-beş gofret 2 tane kremalı bisküvi
Akşam
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Akşam oturuken de 1 tane lokum yedim malesef
spor olarak 1 saat yürüyüş suyu az içtim bugün
çok dengesiz oldu ama kızlar bugün regli oldum ve benimki hem uzun sürer hem de miktar olarak dereler gibi çağlar o yüzden malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?