Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dondurma marmelat mısır ben menülerin düzelene kadar şans yorum yapmıyorum Hilal gerçi umrunda mi onu da bilmiyorum ama senin zayıflaman benim umrumda. Bu menüye 82 yi zor Kırarsin dost acı söyler.

Bugünkü yediklerim
Sabah sucuklu yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates 1 yk acı sos
Öğle 1 yesil elma 2 avuc leblebi
Akşam 1 porsiyon tavuk döner domates roka 2 kk peynir 2/3 dilim ekmek 1 dilim pastirma
Su 2 lt
Afiyet olsun sucuga dikkat.

Afiyet olsun menülerini biliyoruz ablacim imkan olsa sağlıklı yerdin eminim.

Evet canım. Hatta bir seferinde onunden gectigim bir cafeye lavabonuzu kullanabiljr miyim bile dedim

Niye umrumda olmasın elif yeni birşey deniyorum hergün kahvaltı da 1 çay kaşığı reçel yiycem yani 1 hafta ve öğlen arasın dada ya hurma ya dondurma ama paket değil böyle sütlü olandan regl in tatlı krizini böyle çözmem gerek yoksa çikolatalara saldiririm umrumda da olmasa kırmak için o kadar çaba ararmiyim kendime kırılacak o direnç başka yolu yok

Daha iyiyim arkadaslar. Bu gun 3 unite kan verdiler. Menum yok. Surekli serum verdiler hic bir sey yemedim. Geceyi sorunsuz gecirirsem yarin evime gidebilcem.

Hayirdir insallahhh neyin var abla? Cok gecmis olsun

aylin90 tebrikler canim. Bu sekil de kilo vermen daha saglikli canim.

Cok sagol ablam. Aynen

Ablam bütün tarcin var. Onu rondodan gecirip toz haline getirebilirim degilmi? Zencefil le zerdecali almam lazim bakkaldan. Yani toz halinde baharat seklinde demi ?
Mutlaka yapicamm tsk ediyoruzzz

Eveet gelelim bana.
Dün cok yogun bir gündü. Ac kaldigim bir gündü.
Sabah kahvalti edemeden yola ciktim 1 saat yol.. hamile dış cekimi vardi. Eve geldim hemen makyaj yap giyin derken oglumu hazirla et... dügünee. Kayinvalidemde geldi.

Azicik göbüs attim.

Ben bu arada tabi 20.45 kadar ac kaldim. Evde sadece 1 muz 1 elma yedim.
Alisveris yapamadi esim oglusu ona biraktigim icin. Yumurtam yokkk ben bugün ne yicem kahvaltida üff
Neyse masadaki cereze saldirdim tabi leblebi felan filan.

Sonra meze geldi. Et sote lahana salatasi ve pilav geldi.

3 tabagi birlestirdim pilavlara kış kış dedim basardim 1 catal aldim ona bile degmedi o nasil bir pilavdi

Toparliyim
Menüm

Öglen 15
1 muz 1 elma

Aksam 18 19 gibi
Masada olan dügün cerezi 1 avuc felan

Cola fanta sprite icmedim

Aksam 20.45

Et sote ve lahana salatasi

2l icmisimdir

Bobrek kanamasi gecirdim canim. Ama simdi evdeyim ve daha iyiyim. Evet canim toz halinde baharat olucakmis. Ama diyetisyenimiz kilo veremeyen zor kilo veren kac hastamda uygulattiysam cok guzel kilo vermeye basladilar diyor. Sagliga da cok faydali baharatlar canim. Uygularsan sonuclarini paylas bizimle bende kizimda ki degisiklikleri yazarim.

Ben bu yildan korkuyorum ya icimde tuhaf bir his hayırlısı bakalim ayaklarim geri geri gidiyor bu sene
Oo deme oyle canim. Iyi dusun iyi olsun. Cok guzel bir yil gecirmeni dileyim ki muhtesem gecsin. Ileriye yonelik guzel anilar biriktir. Hayirli yolculuklar canim.

Iradeli olman guzel ama o kadar gec saate kadar ac kalma aylincim. Vucut kitlik moduna girer ve yedigin hersey yag olarak stoklar. Illa ki cantan da ceviz badem tarzi saglikli cerez bulundur bir ayran al ic ama ac kalma canim.

Cok gcmis olsunn
Tmm mutlaka denicem malzemeleri alinca.

Iradeli olman guzel ama o kadar gec saate kadar ac kalma aylincim. Vucut kitlik moduna girer ve yedigin hersey yag olarak stoklar. Illa ki cantan da ceviz badem tarzi saglikli cerez bulundur bir ayran al ic ama ac kalma canim.

Dün cekimden dolayi öyle oldu iste ceviz badem hic aklima gelmedi. Arabada otlanabilirdim dogru. Birdakisefere artik :) tsk

Günaydın kızlar
Dün giremedim baya bir işim vardı.
Hemen menüyü yazayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık

Öğle:
4 ızgara köfte
Salata
Ayran

Ara:
Süt

Akşam:
Mercimek çorbası
1 kk peynir
Salata

Su: 3l
Spor: spor yapamadım ama akşam kına vardı baya oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…