Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dinlen canım iyice toparlan..kolay değil inşallah yarın daha iyi olursun
Insallah canim. Uzun sure yaramazlik yapmam zaten. Bayram da dugun de bir de simdi bu. Bir ayda 3 sorun yeter artik. Uzun sure atak gecirmemem lazim. Bu kadar sık atak gecirmem hic hos degil. Hayatimi riske sokuyor o yuzden uslu olcam soz.

Hastaligi bosverelim simdi. Bir iki gune toparlarim zaten insallah. Ben size diyetisyenle ilgili ne anlatcam. Benim cok iyi gecti. Gene hep yagdan vermisim cok begendi ama kizimin biraz sorunluydu.
Yavrum bu ay pek disarida cikmadi kacamagi yok denecek kadar az. Ama yeterli kilo verememis. Diyetisyen de vucudunun direnc gosterdigini bunun cok normal oldugunu soyledi. Ve bunu kirmak icin hafta da 2 kere uygulamasi icin bir tarif verdi. Bu tarif yag yakiyormus ve kilo vermeyi hizlandiriyormus. Bana hastayim diye yasak ama size uygulamak isterseniz belki diye yazayim dedim.

Malzemeler
100 gr. Toz zencefil
100 gr. Toz zerdecal
100 gr. Toz tarcini
Karistirip bir kavonaza koyup buzdolabinda bekletiyormusuz. Sonra ister 1 tatli kasik bu karisimi 4 yemek kasigi yogurtla karistirip yenecek ister 1 su bardagi sicak sute gene 1 tatli kasigi karistirilip icilecekmis.
Iki kurali var.
1 gece yatmadan 1 2 saat once tuketilip ustune birsey yenilmiyecek su icilebilinir.
2 ust uste iki gece yapilamaz ve hafta da ikiden fazla olmamaliymis.
Bu sekilde uygulanirsa sagliga da faydaliymis arkadaslar.

Ay cok uzun oldu ama yaparsaniz umarim isinize yarar.

Yok annem eve gıdınce olmaz orası kıs terlıkmi kalır
Ben yarın dolgu topuk alıyım ankaradan hem ındırımdedır belkım ıkı cıft alırım obezzto
Oo bir geldim pir geldim diyorsun canim.
Olsun raziyiz yeter ki gitme de ozletme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…