- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
bende de bi tek çorba varPofff akşama yemek yok
Şimdi perşembe akşamı dışardan da yenmez..ben bir mutfağı karıştırayım bakayım
Ben de hala corba var ama salata yapicam aksam ya bıktım corbadan:)Pofff akşama yemek yok
halledersin senPofff akşama yemek yok
Kek kizartma ve bi de 4 dilim ekmek miiii ve sporda yok bilemedimSabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
2 catal kirmizi biber kizartmasi
Sekersiz cay
Ara 1 bardak tarcinli sut
Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber
2 turk kahvesi
Su 1 lt daha icerim
Spor yok
Haftaya mazeret olmasın mınik kusum ayran ıcıp ayrı düşmeyelimbu hafta sonu kötüydü biraz ama artık iyi besleniyorum sporda yapıyorum ondan öyle dedim vericem inşAllah söz veriyorum bu hafta olmasada artık her hafta vermek için elimden geleni yapacağım
Oruç deyınde durulurum ben Allah sabrını mükafatını versın canımSelam kizlar
Yarin oruc tutucam sahur yiyince kilo alcam gibi korkuyorum gec saatte yenince. Yumurta haslayim diyorum kahvalti hafif olur diye dusunuyorum yarin arti cikmayimda bu hafta duzenim kacti baya suda az ictim.
Bende tesadüf buldum ama begendımbu sıralar buranın favori şarkısı karadenizdeyim ve hergun bir yerlerden kulağıma çalınıyor
Amin canim. Sukur tek derdim kilom. Yazdigin guzel dileklerin kat be kat fazlasi senin olsun guzel insanIyi geceler arkadaslar. Misafirlerimiz geldi o yuzden giremedim. Aman deyim yarin persembe menulere dikkat. Hayatinizda dert keder ve kilolar eksi istediginiz hersey gonlunuzce olsun.
Insallah hepımız verırızVerirsin tabi. Tas gibi kadinsin masallah. Bizden bilem guzel verirsin.
Biz de seni cok eviyoruz canimSagol canim. Iyi ki sizler de varsiniz ve KK sayesin de tanistim sizlerle... seviyorum hepinizi.
Oyle vallaUykum geldi diye iyi geceler dedim bak yine dayanamadim ben yokken neler olmus okumaya daldim. Bagimlilik yapiyorsunuz
Fırında tavuk sebzelı bulgur varPofff akşama yemek yok
Çorbayı kap gel bızeBen de hala corba var ama salata yapicam aksam ya bıktım corbadan:)
Kek olmadı bugun yaSabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber
2 turk kahvesi
Su 1 lt daha icerim
Spor yok
Ben bır an önce valızı açıp takunyaları cıkarıyım demi :)Kek kizartma ve bi de 4 dilim ekmek miiii ve sporda yok bilemedim
Karistir karistir illa ki guzel birseyler bulur yaparsin. Neymis o hazir yemek sen daha guzelinu ve daha sagliklisini yaparsin bir kere.Pofff akşama yemek yok
Eveet cikmali beril cimBen bır an önce valızı açıp takunyaları cıkarıyım demi :)
Oldu mu simdi ama. Cumartesi degil ki bu gun kek yiyesin persembe bu gun arkadasim ya yarin tarti da o cisslar cikarsa uzulmucez mi.Sabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber
2 turk kahvesi
Su 1 lt daha icerim
Spor yok
Koykuyom amaEveet cikmali beril cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?