Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
2 catal kirmizi biber kizartmasi
Sekersiz cay

Ara 1 bardak tarcinli sut

Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber

2 turk kahvesi

Su 1 lt daha icerim
Spor yok
Kek kizartma ve bi de 4 dilim ekmek miiii ve sporda yok bilemedim

bu hafta sonu kötüydü biraz ama artık iyi besleniyorum sporda yapıyorum ondan öyle dedim vericem inşAllah söz veriyorum bu hafta olmasada artık her hafta vermek için elimden geleni yapacağım
Haftaya mazeret olmasın mınik kusum ayran ıcıp ayrı düşmeyelim

Selam kizlar
Yarin oruc tutucam sahur yiyince kilo alcam gibi korkuyorum gec saatte yenince. Yumurta haslayim diyorum kahvalti hafif olur diye dusunuyorum yarin arti cikmayimda bu hafta duzenim kacti baya suda az ictim.
Oruç deyınde durulurum ben Allah sabrını mükafatını versın canım

Iyi geceler arkadaslar. Misafirlerimiz geldi o yuzden giremedim. Aman deyim yarin persembe menulere dikkat. Hayatinizda dert keder ve kilolar eksi istediginiz hersey gonlunuzce olsun.
Amin canim. Sukur tek derdim kilom. Yazdigin guzel dileklerin kat be kat fazlasi senin olsun guzel insan

Pofff akşama yemek yok
Şimdi perşembe akşamı dışardan da yenmez..ben bir mutfağı karıştırayım bakayım
Karistir karistir illa ki guzel birseyler bulur yaparsin. Neymis o hazir yemek sen daha guzelinu ve daha sagliklisini yaparsin bir kere.

Sabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
2 catal kirmizi biber kizartmasi
Sekersiz cay

Ara 1 bardak tarcinli sut

Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber

2 turk kahvesi

Su 1 lt daha icerim
Spor yok
Oldu mu simdi ama. Cumartesi degil ki bu gun kek yiyesin persembe bu gun arkadasim ya yarin tarti da o cisslar cikarsa uzulmucez mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…