Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.yogurtlu maden suyu nasil birsey?
Uc gunden olusan uc menumde de ara ogun olarak verdi canim. Ya iki kasik yogurdu cirpip maden suyuyla ayran yapiyosun yada 1 bardak ayran 1 bardak maden suyunu karistirip iciyorsun. Ablam bu gun bana hazirlarken oglununda boyle cok ictigini soyledi. Kaleci kendisi il disinda ben gormemistim hocalari klupte tum futbolculara israrla iceceksiniz diyormus. Bak ben bunu bi arastirayip internette etkisi ne ki niye bana verdi gibi sorular takildi kafama

İnşallah canım ..çok çabaladın bu hafta ben de merak ediyorum seni
Ben dee. Gecen hafta o kadar spora arti cikinca uzuldum. Ins bu hafta geelsiin eksiler. Cumaya eksiileer
Himm degisik bir ayranmis. Afiyet olsun canim.
Insallah canim. Yaninda ki sebzelerden yirtarsin.
Umarim
En cok ben merak ediyorum rakibi olarak
bakalim yarin ne olacak skorumuz. 1 1 mi 2 0 mi

Ohh ne guzel iyi alisverisler canim. Kuzum simidin yanina bir peynir veya sut kefir birsey alsaydin daha iyi olurmus
geze geze yedim canım oturmadan

Simit yanina domates salatalik ya da disardaysan en kotu ihtimalle ayran lazim aksam da patates pilav kh kh olmus salata olmadigi icin ozellikle kotu canim. Afiyet olsun.
anneme atadı 1 haftadır girmiyordum iftarına eşlik ettim bende abla

Ben dee. Gecen hafta o kadar spora arti cikinca uzuldum. Ins bu hafta geelsiin eksiler. Cumaya eksiileer

Himm degisik bir ayranmis. Afiyet olsun canim.

Umarim

bakalim yarin ne olacak skorumuz. 1 1 mi 2 0 mi
Derya cim sen sorunca kafama takildi baktim internetten soda ayran limon zayiflama kuru varmis. Benimkin de limon yok ama. Yegenime de telefon actim bunu ic derken bir gerekce gosterdiler mi diye. Kas yapisina cok faydasi varmis teyze dedi. Sporcular icin de kas cok onemli oldugu icin icmemiz icin israr ediyorlar diyor. Benim icin de yattigim icin kas kaybi yasanabileceginden vermistir diyor. Ama limonlusunu bilememde kilo verdirmez bizim kilomuzun sabit olmasi cok onemli diye de ekliyor canim. Sagol sayende yaptigim seyin sebebini de ogrendim canim.

Su hazir yemek paketleri var ya hani kaloriye ve isteklere gore hazirliyorlar. Ondan mi denesem bir ara diyorum. Gunde 5 veya 6 ogun geliyor istege bagli. Isyerinde birkac arkadasim onlarla cok guzel kilo verdiler. Fiyat biraz yuksek ama her zaman icin degil tabi bir sure denemeyi dusunuyorum. Kizim da kreste yiyor nasilsa. Himm bir dusuneyim.

Sagol canim bu bilgi icin.

Benim bir arkasim da oyle kilo verdi cok memnun kaldi. Evet pahali ama gunluk icecegi bitki cayina kadar koyuyorlardi. Saat kacta neyi icecek yada yiyecek diye belirtiliyordu. Gorunce cok hosuma gitmisti benim de.

Bir arkadaşım alıyordu ..herşey paketlenmiş kalori hesabına göre geliyordu ..Burda da var hatta çevreye zarar vermesin diye bisikletle dağıtıyorlar ..işe alışma aşamasında olabilir bence damak tadı uyuyorsa ..sonra zaten pratikleşirsin haftasonundan hazırlık yaparsın ..bir bak bakalım durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…